REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos didžiųjų miestų gyventojų nesiskundžia besibaigiančiais metais ir tikisi, jog 2008-ieji jiems bus dar sėkmingesni, rodo savaitraščio „Veidas“ užsakymu atlikta gyventojų apklausa.

REKLAMA
REKLAMA

Sėkmingais besibaigiančius metus laiko 30 proc. respondentų. Daugiausiai šiais metais džiaugiasi 18-29 metų jaunimas, rodo gyventojų apklausa.

REKLAMA

Daugiau kaip pusė (55 proc.) visų didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų, daugiausia vyresnių miestelėnų, teigė, jog jiems šie metai buvo normalūs, 14 proc. respondentų teigė, kad metai buvo prasti.

Kalbėdami apie ateitį tik mažuma (vos 8 proc.) sutinka su finansų analitikų prognozėmis, kad ateinantys metai bus sunkūs. Neramiai kitų metų laukia vyresni apklausos dalyviai.

Kalbėdami apie savo gyvenimą per pastaruosius septyniolika nepriklausomybės metų, trečdalis (32 proc.) sako, kad nė vieni iš aptariamų metų jiems nebuvo itin sunkūs.

REKLAMA
REKLAMA

8 proc. apklausos dalyvių teigė, kad nelengvi buvo pastarieji dveji metai. Maždaug ketvirtadalis (23 proc.) apklaustųjų kaip sunkiausius minėjo 1990-1992 metus, 9 proc. kaip ypač sunkius įvardijo 1993-1995 metus. 8 proc. respondentų teigė, jog sunkūs buvo visi praėję metai.

Skambučių centro „Fonitel“ atliktoje apklausoje dalyvavo 500 didžiųjų šalies miestų gyventojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų