REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje pradėta prekiauti žemesnei nei vidutinei temperatūrai skirtu arktiniu dyzelinu.

„Lietuva Statoil" pirmoji rinkoje pradėjo prekiauti antros klasės arktiniu dyzelinu "D fortis". Šis kuras pradėtas tiekti į degalines nuo gruodžio 7 d.

REKLAMA
REKLAMA

"Atsižvelgdami į klientų pageidavimus savo degalinėse jau pradėjome prekiauti antros klasės arktiniu dyzelinu "D fortis". Žemesnei nei vidutinė temperatūra skirtas arktinis dyzelinas taip pat turi priedą "D fortis" Šis priedas suteikia kurui papildomų savybių, kurios gerina automobilio variklio darbą, sumažina kuro putojimą, valo vožtuvus ir palengvina transporto priemonių užvedimą per didelius šalčius", - A2 dyzelino "D fortis" savybes komentavo "Lietuva Statoil" Pardavimų ir tiekimo departamento vadovas Skirmantas Mačiukas.

REKLAMA

Pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus iki gruodžio 1 d. visas dyzelinas degalinėse turi būti pakeistas į žieminį, tad degalinėse jau galima rasti A1 klasės dyzelino. "Lietuva Statoil" siūlo savo klientams A2, antros klasės arktinį dyzeliną "D fortis", kuris turėtų užtikrinti nepriekaištingą variklio darbą ir prie vidutinės temperatūros ir prie didžiausių šalčių. Reali šio kuro filtravimo temperatūra yra 32 laipsniai šalčio, kuras drumsčiasi prie 22 laipsnių šalčio.

Dyzelinius variklius turinčių automobilių vairuotojams primename, kad šalčių metu svarbu ne tik naudoti specialų kurą, bet ir nepamiršti pasirūpinti kuro filtrais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų