REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Goda Petrauskienė (nuotr. facebook.com)

Šią savaitę pasklido žinią, kad boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda susidūrė su apgavikais. Laiku susipratusi moteris ėmėsi atitinkamų veiksmų. Socialiniuose tinkluose ji paviešino susirašinėjimus su apgaviku ir sulaukė žinučių iš taip pat nukentėjusių merginų.

14

Šią savaitę pasklido žinią, kad boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda susidūrė su apgavikais. Laiku susipratusi moteris ėmėsi atitinkamų veiksmų. Socialiniuose tinkluose ji paviešino susirašinėjimus su apgaviku ir sulaukė žinučių iš taip pat nukentėjusių merginų.

REKLAMA

Pasirodo, nuo „fotosesiją“ siūliusio vaikino yra nudegusi ne vieną mergina. Apgavikas net yra kaltinamas galimai išprievartavęs merginą.

„Gavau tokia informaciją iš vienos merginos, nežinau, ar tai tiesa, bet manau, kad taip. Jis nėra kalėjęs, bet galimai jam yra pateikti kaltinimai“, – naujienų portalui  tv3.lt pasakojo moteris.

Po pasklidusios žinios, apie apgaviką, daug merginų susisiekė su Goda ir daugiau papasakojo apie šį vaikiną. Visa informaciją moteris perdavę policijai.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad viskas prasidėjo labai nekaltai – per socialinius tinklus į Godą kreipėsi vaikinas, kuris jai pasiūlė fotosesiją.

REKLAMA

Taip pat už ją jis žadėjo nemenką sumą ir bendradarbiavimą ateityje.

„Gavau žinutę „Instagram“ nuo vaikinuko, tuo metu dar pasivadinusio freelanceris – vėliau jis pasikeitė slapyvardį ir galiausiai išvis pranyko iš visų socialinių tinklų. Vaikinas siūlė per jo pažįstamą padaryti fotosesiją, už kurią sumokės. Parašiau, kad šiuo metu tai mane domina. Jis nukreipė mane tiesiai į „Viberį“, pas savo draugę, vardu Bianą. Ji, neva, mane turėjo su viskuo supažindinti“, – nuo ko viskas prasidėjo, pasakojo Goda.

Moteris su minėtu vaikinu bendravo pirmą kartą, o anksčiau tokių pasiūlymų Goda taip pat nebuvo gavusi, tad nuo pat pirmos sekundės jai viska atrodė itin keistai. „Jie siūlė fotosesiją apatinio trikotažo reklamai, kuri vyktu „Radisson“ viešbučio viršutiniame aukšte. Už fotosesija žadėjo 700 eurų“, – sąlygas prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto būtent tai, kad minėtas vaikinas nukreipė Godą į „Viber“ susirašinėjimo programą, jai pasirodė kaip pirmas keistas ženklas, o kaip sako pati G. Petrauskienė – buvo aišku, kad tai – afera.

„Ir vėliau, pradėjus bendrauti „Viberiu“, mergina prisistatė užsenietišku vardu ir pavarde. Ji teigė, kad atstovauja „Models1“ modelių agentūrą, kuri yra viena sėkmingiausių Europoje, taigi tai taip pat atrodė visiškas melas. Iš karto susisiekiau su modelių agentūra ir gavau tokį atsakymą, kokio ir tikėjausi. Manau, ir jie kreipsis į atitinkamas institucijas“, – pasakojo Goda.

Paklausta, koks, jos manymu, buvo pagrindinis apgavystės tikslas, G. Petrauskienė neslėpė – versijų čia gali būti įvairių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Buvo spėjimų, kad jiems reikia nuotraukų, kurias vėliau pardavinėja užseniečiams. Kai kurioms merginoms, už atsiųstas nuotraukas, siuntė kažkokias klastotas pavedimų kopijas. Čia yra daug neaiškumų, bet, kad čia slypi kažkas labai negero, faktas“, – savo nuomone dalijosi žinoma moteris.

Tiesa, po to, kai apie šią situaciją Goda papasakojo socialiniuose tinkluose, „freelanceriu“ „Instagram“ pasivadinęs vaikinas netrukus dingo. Bianca iš „Viber“ – taip pat.

„Galų gale, iš merginų, kurios į mane kreipėsi sužinojau, kad tas pats vaikinas ir rašinėja iš „Viberio“ apsimesdamas išgalvota Bianca. Su manimi susisiekė dešimtys merginų, kurios teigė taip pat su juo susidūrusios. Kai kurios netgi nukentėjusios. Mano žiniomis, jis ir į teismą jau yra paduotas“, – sakė Goda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų