REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Renata Gaidan ir Misha JN pristato bendrą dainą (nuotr. asm. archyvo)

Grupės „Panteros“ narė Renata Gaidan ir muzikos prodiuseris  Misha JN suvienijo jėgas ir pristato naują kūrinį „Mano pasaulis“. Tiesa, daugelį galėtų nustebinti tai, kad Renata šįkart dainuoja be kitos grupės narės Monikos.

5

Grupės „Panteros“ narė Renata Gaidan ir muzikos prodiuseris  Misha JN suvienijo jėgas ir pristato naują kūrinį „Mano pasaulis“. Tiesa, daugelį galėtų nustebinti tai, kad Renata šįkart dainuoja be kitos grupės narės Monikos.

REKLAMA

Interviu naujienų portalui tv3.lt Renata papasakojo, ar gerbėjams jau reikėtų sunerimti dėl to, kad grupė „Panteros“ iširo, bei prabilo apie meilę. Tiesa, čia ji išliko paslaptinga.

Renata pasakojo, kad nemažai laiko leidžia įrašų studijoje, vieną vakarą minėtas prodiuseris Misha JN pasiūlė jai kartu sudainuoti savo naują dainą duetu. Renata iškart sutiko, mat, kaip sako pati, visuomet buvo atvira naujovėms, o taip pat žavisi Mishos kuriama muzika. 

Ir nors daugelis po Renatos dueto galėtų pagalvoti, kad tarp „Panteros“ narių perbėgo juoda katė, ir keliai išsiskyrė, R. Gaidan skuba patikinti, kad yra priešingai: „Grupė „Panteros“ tikrai neiširo. Ji gyvena ir gyvens dar ilgai.“

REKLAMA
REKLAMA

Į klausimą, apie ką naujoji jos ir Mishos daina, Renata tikina, kad atsakymą ras kiekvienas ją išgirdęs. „Jautrūs žodžiai ir Misha JN sukurtas judrus ritmas turėtų praskaidrinti kasdienybę. Siunčiame linkėjimus mūsų ištikimiems klausytojams, nes tik jie skatina mus tobulėti“, – sakė ji.

REKLAMA

Paklausta apie meilę, žinoma moteris neslėpė, kad praeityje yra tekę patirti visko. Nepaisant to, ji stengiasi negatyvių akimirkų neprisiminti, eiti tik į priekį ir galvoti apie ateitį.

„Nenoriu prisiminti skaudžių gyvenimo akimirkų, ko linkiu ir visiems kitiems. Svarbu, kad likome sveiki ir kupini jėgų, todėl žengiame tik į priekį. O muzika padeda sugyti žaizdoms iš praeities“, – įsitikinusi ji.

Tiesa, Renata neslepia, kad yra buvusi ir įskaudinta. „Manau, kiekvienas žmogus pasaulyje turi tokią patirtį. Galų gale supranti, jog tu pats leidi būti skaudinamas. Svarbu tobulėti ir mokytis iš savo klaidų“, – pridėjo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors meile iš pirmo žvilgsnio atlikėja sako netikinti, jos nuomone, meilė gyvenime yra be galo svarbi. „Kiek bebūtų nuomonių, manau, kiekvienas žmogus svajoja mylėti ir būti mylimas vieno žmogaus iki gyvenimo galo. Kovokite dėl savo meilės ir neišduokite savo svajonių“, – sako atlikėja. 

O štai savo pirmąjį pasimatymą žinoma moteris puikiai pamena iki šiol: „Kaip ir pas visus, koks bebūtų pirmas pasimatymas ar meilė, jis lieka nepakartojamu. Tai buvo vaikiškas, nekaltas, banalus pasimatymas, apie kurį prisiminimai iki dabar man kelia šypseną.“

Ir nors Renata visuomet būdavo itin atvira, paklausta, ar jos širdis šiuo metu užimta, žinoma moteris atsitvėrė tylos siena. „Apie savo asmeninį gyvenimą nusprendžiau daugiau nekomentuoti. Pasakysiu tik tai, kad esu be galo laiminga. Turiu viską, apie ką svajoja kiekviena moteris“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų