REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Dovilei Rimkevičiūtei atliktos kelios plastinės operacijos (nuotr. asm. archyvo)

Televizijos projektuose išgarsėjusi dainininkė Dovilė Rimkevičiūtė su savo daugiau, nei 50 tūkst. sekėjų armija „Instagram“ visuomet buvo labai atvira, tad kai visai neseniai ji gulėsi ant operacinio stalo, tai niekam nebuvo paslaptis.

10

Televizijos projektuose išgarsėjusi dainininkė Dovilė Rimkevičiūtė su savo daugiau, nei 50 tūkst. sekėjų armija „Instagram“ visuomet buvo labai atvira, tad kai visai neseniai ji gulėsi ant operacinio stalo, tai niekam nebuvo paslaptis.

REKLAMA

Tiesa, kai kurie 27 metų Dovilę nuo viso to siekė atkalbėti, vis dėlto mergina sako, kad gyvenimas ir taip trumpas, kad jį nugyventų kitaip, nei nori.

Praėjusią savaitę Kaune esnčioje Sauliaus Vikšraičio klinikoje Dovilei buvo atliktos net kelios procedūros. 

Man buvo atliktas LipFlip (procedūra lūpoms, – red.past.), taip pat ties liemeniu šonų, vidinių šlaunų dalies (nes jausdavau diskomfortą karštomis vasaros dienomis) riebalų nusiurbimas. Ir keli mililitrai nusiurbtų riebalų suleisti į žandikaulio liniją, siekiant ją padaryti visiškai tiesią (fiziologiškai turiu lengvas duobutes ties smakro-žandikaulio linija)“, – pasakojo Dovilė.

Tiesa, atlikėja būtų ryžusis ir dar vienai procedūrai, tačiau ją nuo to sulaikė chirurgai. „Klinikoje buvau atkalbėta nuo vienos papildomos operacijos, kuri vis dėlto šiuo metu man nėra reikalinga – pagurklio nusiurbimo. Jos atlikimas duotų minimalų efektą, o intervencija į kūną – papildomas jam stresas. Tad buvo gana griežtai rekomenduota tik tai, ko iš tiesų man reikia“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais laikais, svajodamos apie putlias lūpas, vis daugiau merginų ryžtasi pasitobulinti jas hialurono užpildais. Ne išimtis buvo ir Dovilė. Vis dėlto supratusi, kad tai – pinigų išmetimas, ji ryžosi ilgalaikius rezultatus suteiksiančiai operacijai.

REKLAMA

„Užpildus hialuronu pirmąjį karta išbandžiau 2017. Tačiau tam reikia labai atsakingai rinktis meistrą. O ir kaina, lyginant su LipFlip, tūkstančius kartu didesnė, žiūrint iš ilgesnės perspektyvos. Hialuronas išsivaikšto, jį reikia nuolat pildyti, o LipFlip užtenka pasidaryti tik viena kartą gyvenime (klinikoje, kurioje man buvo tai alikta, procedūra kainuoja 850 eurų), to ir pakanka. Nebereikia jokių papildomų patobulinimų“, – sakė ji.

Būtent ši Dovilės operacija didžiausio dėmesio susilaukė ir tarp jos sekėjų: „LipFlip (liplift), paprastais žodžiais – viršutinės lūpos pakėlimas ją natūraliai fiziologiškai atveriant, padidinant, paputlinant. Daromas beveik nepastebimas, iki 1 milimetro pjūvis po nosimi. O randeliai visiškai sugijus taip pat bus nepastebimi.“

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors dainininkė teigia dėl operacijų niekuomet nesudvejojusi, ilgą laiką ji skaičiavo visus „už“ ir „prieš“. 

„Galvojau, ar man tikrai to reikia, kam ir kodėl man to reikia, ar tapsiu laimingesnė? Ir, kad ir banaliai tai beskambėtų supratau, kad taip! Reikia! Ir, reikia pripažinti, scena, televizija myli simpatiškesnius žmones. Nesakau, kad esu bjauri ar nesimpatiška, bet jeigu šiame, 21 amžiuje turime tokias nuostabias galimybes būti geriausia savo versija, kodėl save turėtume stabdyti?“ – sako ji.

Ir nors dabar, po operacijos, kai kuriose kūno vietose matomos mėlynės, Dovilė skuba nuraminti – operacijos tikrai nėra tokia skausminga, kaip atrodo: „Mano skausmo skalėje operacijų skausmingumas – 2/10. Kur kas labiau skauda trinktelėjus pirštą į kamputį, nei skausmas po operacijos.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors kai pokyčiai buvo pastebimi iškart, po operacijos, kai kurių dar reiks kurį laiką palaukti. „Vis dėlto, tai – kūnas, organizmas. Reikia, kad audiniai susigulėtų, limfos tėkmė atsistatytų, pasišalintų siurbimo riebalinio audinio atplaišos. Galutinis operacijų rezultatas bus matomas po 1-2, arba netgi 3 mėnesių“, – sakė Dovilė.

Tiesa, jau ir anksčiau Dovilė yra išbandžiusi keletą pasitobulinimų. Be jau minėtų hialurono injekcijų, žinoma mergina dar yra pasiryžusi ir lūpų permanento procedūrai. Taip pat – krūtinės patobulinimui implantais. 

„Šeima, draugai, artimieji, ir netgi sekėjai „Instagram“ žino, kad aš mėgstu išbandyti viską – pradedant maisto degustavimu, baigiant operacijomis. Kai kurie draugai buvo tikrai šokiruoti, kiti priėmė tai kaip įprasta dalyką. Na, ir, aišku, buvo tokių, kurie bandė atkalbėti sakydami, kad ir taip tobulai atrodau. Bet, manau, gyvenimas per trumpas nepabandyti visko po truputį“, – sako ji.

REKLAMA

Paklausta, kodėl nusprendė apie operacijas savo sekėjams pasakoti taip atvirai, D. Rimkevičiūtė atviravo, kad nemato ko slėpti. „Juo labiau, kad visą savo gyvenimą transliuoju „Instagram“, o stebuklu per naktį juk nebūna. Taip pat, dėka savo atvirumo, galbūt kažkam pagelbėsiu, kas turi rimtą kompleksą ar kažkokius nepatogumus, ir net nenutuokia apie tokias gyvenimą keičiančias procedūras“, – teigia ji.

Tiesa, ji neslepia, kad nepaisant didelio palaikymo, vis dėlto pasitaikė ir tokių, kurie skubėjo sukritikuoti. „Kritikos pasitaiko kasdien iš visų ir iš visur, ypač būnant viešu žmogumi po padidinamuoju stiklu. Žinoma, sulaukiau kritikos, kad, galbūt, rodau nekokį pavyzdį savo sekėjams, draugams. Bet manieji socialiniai tinklai ir pats gyvenimas yra apie, mano pasirinkimus, o ne paauglių edukaciją“, – sakė Dovilė.

Vis dėlto komentarų, neva, operacijas pasidarė būdama pernelyg jauna, Dovilė nesulaukė. „Kaip tik galvoju, kad gyvenimas per trumpas išbandyti viską, ką jis turi pasiūlyti. Tad iš gyvenimo reikia imti viską, kol esam jauni“, – pokalbį baigė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų