REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Titas ir Benas pristato dainą „Atleisk“ (nuotr. Organizatorių)

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėję ir daugybės žiūrovų širdis pavergę Titas Astaf ir Benas Povilonis turi savo gerbėjams gerų žinių. Pusbroliai pristato ilgai brandintą dainą „Atleisk“ ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą.

29

Muzikiniame projekte „X faktorius“ išgarsėję ir daugybės žiūrovų širdis pavergę Titas Astaf ir Benas Povilonis turi savo gerbėjams gerų žinių. Pusbroliai pristato ilgai brandintą dainą „Atleisk“ ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą.

REKLAMA

Vaikinai neslepia – šis kūrinys jiems yra labai svarbus. Duetas tikisi, kad lietuviškos muzikos mylėtojai jį priims teigiamai bei palaikys apie muzikos kelią svajojantį jaunimą. 

Titas ir Benas pasakoja, kad apie dainos išleidimą kalbėjo labai ilgai. Kai prieš metus laiko užėmė trečiąją vietą „X faktoriuje“, ši mintis dar labiau pradėjo kirbėti. Vaikinai turėjo svajonę kada nors bendradarbiauti su vienu talentingiausių Lietuvos prodiuserių Asaf Yehuda, kurio muzikinį kelią sekė dar nuo „Lilas ir Innomine“ gyvavimo pradžios. Savo pirmąją dainą pristatantys Titas ir Benas suprato, kad svajonės tikrai pildosi. 

„Mūsų draugas gitaristas padeda minėtam prodiuseriui su įrašais. Paprašėme, kad užsimintų apie mus. Asaf džiugiai sutiko ir nuo to laiko dirbome ties daina „Atleisk“. Daina, kurią sukūrė mūsų mylimas prodiuseris, yra apie santykiuose daromas klaidas ir palaipsniui augantį skausmą. Norint išsaugoti meilę, nesiimama jokių kardinalių pokyčių. Tai savotiška žinutė ir atsiprašymas. Taip pat, noras tikėti – žmogus išgirs, kad tai, kas sakoma, yra nuoširdu ir tyra“, – pasakoja Titas ir Benas. 

REKLAMA
REKLAMA

Duetas norėjo būti arčiau bendros vizijos su prodiuseriu, todėl ją nuolat ją tobulino. Vaikinai susisiekdavo su A.Yehuda nuotoliniu būdu, o profesionalas pasakydavo savo įžvalgas ir ką reikėtų koreguoti. Kai daina jau buvo užbaigta, pusbroliai nutarė nufilmuoti vaizdo klipą. Labiausiai vaikinai yra dėkingi už tai, kad jų gyvenime yra tiek daug talentingų draugų. 

REKLAMA

„Mūsų bičiulis operatorius, klipo idėjos autorius Dinas Marcinkevičius prisidėjo bene daugiausiai. Dažnai tekdavo montuoti net iki paryčių... Tai buvo pirmas kartas, kai kūrėmė vaizdo klipą, todėl kūrybinis procesas buvo labai įdomus. Filmavome kelias dienas iki ryto lauke ir scenoje. Bene didžiausiais iššūkis buvo oro sąlygos. Klipo pradžią nufilmavome dar vasarą, tačiau kitas lauko scenas jau teko filmuoti rudens orams prasidėjus. Neįsivaizduojame, ką būtume darę be Dino, šokėjų Gabijos ir Viktorijos ir kitų filmavimo metu palaikiusių draugų. Buvo sunku, bet mums pavyko“, – džiaugiasi pusbroliai. 

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai neslepia, kad būtent „X faktorius“ suteikė muzikinės brandos, suvokimą, kaip veikia šou ir kiek turi paaukoti norint sukurti gerą produktą. TV3 televizijos šou Titui ir Benui pagyrų dėl puikaus vokalo negailėjo tiek teisėjai, tiek žiūrovai. Duetas mano, kad nuolat juos supantys žmonės ir naujos pažintys yra tai, kas jiems svarbiausia. 

„Šiuo metu dirbame savo įrašų studijoje, daug kuriame. Planuose esme numatę toliau įrašinėti dainas ir nuosekliai tobulėti jų kūrime, prodiusavime. Svajojame išleisti albumą ir tikime, kad tai įvyks jau artimoje ateityje“, – optimistiškai ir užtikrintai apie karjeros planus kalba Titas ir Benas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų