REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Grupės „69 danguje“ narės (tv3.lt fotomontažas)

Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė, Goda Alijeva bei Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – veikiausiai žinomos daugelio Lietuvos žmonių. Moterys ne tik yra įstabaus grožio, tačiau ir be proto talentingos bei veiklios asmenybės. Jų grupė „69 danguje“ jau kone 17 metų džiugina klausytojų ausis, o su hitais tapusiomis dainomis užaugo ne viena karta.

36

Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė, Goda Alijeva bei Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – veikiausiai žinomos daugelio Lietuvos žmonių. Moterys ne tik yra įstabaus grožio, tačiau ir be proto talentingos bei veiklios asmenybės. Jų grupė „69 danguje“ jau kone 17 metų džiugina klausytojų ausis, o su hitais tapusiomis dainomis užaugo ne viena karta.

REKLAMA

Atvirame interviu N. Pareigytė-Rukaitienė papasakojo apie jų grupės populiarumą, stiprią draugystę bei kuriozines situacijas.

Sausio 26-ąją jos švęs 17 metų draugystės sukaktį. Per šiuos metus ne viena karta užaugo su šių merginų dainomis. Rodos, kad jos išpopuliarėjo žaibišku greičiu. Pasak Nijolės, prie šlovės prisidėjo ne vienas aspektas.

„Daug faktorių prisidėjo prie mūsų populiarumo. Aišku, reikėtų pradėti nuo to, kad muzikos grupei reikia gerų dainų. Tuomet mes pataikėme su tuo, kad buvo merginų grupių „badas“. Pataikėme ir su dainomis. Nieko naujo dabar neprikuriame, bet ką ir sukuriame dabar, tos dainos nebebūna tokios stiprios, kokios yra iš praeities. Kitas dalykas – mūsų tarpusavio santykiai ir santarvė. Mes esame šeima. Nesame tik grupė.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelį atvejų grupes skiria tarpusavio nesutarimai, nepasitenkinimai, sužvaigždėjimai. Mes visos esame savo vietoje. Esame labai skirtingos, bet tuo pačiu ir papildome viena kitą. Kiekviena turi savo kampą. Mes esame labai kolektyviškos ir mylime viena kitą. Daug bendraujame. Nėra nei vienos dienos, kuomet nebendrautumėme. Nėra tokios dienos, kad nesusirašytume. Visada kažką aptariame: knygas, filmus, meilės romanus“, – atvirai kalbėjo atlikėja.

REKLAMA

Pašnekovė džiaugėsi, kad bėgantis laikas jas tik labiau suartina: „Laikas yra rodiklis, kuris patikrina santykius. Jis juos arba surado, arba juos sutvirtina. Mums laikas yra į naudą. Mes kuo toliau, tuo labiau daromės stipresnės. Mes viena kitą pažįstame iš pusės žvilgsnio. Mums nereikia net žodžio tarti. Dabar mes viena be kitos sunkiai įsivaizduotume savo gyvenimus. Jeigu gyvenime neturėtumėme viena kitos, manau, kad jis būtų labai skurdus...“

Nijolė neslėpė, kad viena grupės narė jai yra be galo graži moteris, todėl visada norisi į ją lygiuotis.

REKLAMA
REKLAMA

„Man Goda yra be proto graži moteris. Gražiausia Lietuvoje... Tobula moteris... Visa puokštė gražių savybių. Ji prie mūsų grupės prisijungė vėliau, bet taip užmotyvavo, kad ir mums reikia pasistengti – mažiau valgyti ir stengtis dėl savo figūrų. Norėjome ir mes gauti tiek daug to dėmesio“, – šyptelėjo ji.

Grupės „69 danguje“ narės jau daugelį metų ne tik scenos partnerės, tačiau ir artimos draugės: „Mes esame buvusios ir pas būrėją. Ji mums yra išbūrusi, kad mūsų ryšys yra labai artimas. Mes viena kitą papildome ir nieko neatimame. Norite tikėkite, norite – ne, tačiau mes jau 17 metų esame kartu. Kartu gimdėme, tuokėmės, skyrėmės ir toliau esame kartu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad grupė koncertuoja mažiau, o pasirodymai tapo antra veikla it atokvėpis, tačiau Nijolė neslepia, kad anksčiau teko daug kartų koncertuoti ir neatlygintinai, o repetuojant praleisdavo ištisas dienas.

„Dabar galima valgyti saldžius vaisius, o anksčiau į tai įdėdavome tikrai labai daug darbo. Kai susikūrė grupė, mes pusę metų nekoncertavome, o tik dirbome. Ruošėme šokius, drabužius bei kūrėme dainas studijoje. Daug metų buvo toks nematomas darbas. Kai pradėjo kviesti koncertuoti, juk negalėdavome vykti su 3 dainomis. Užtruko, kol pradėjome koncertuoti. Mes labai daug kartų dalyvavome ir labdaros koncertuose“, – sakė grupės „69 danguje“ narė.

REKLAMA

Per šiuos metus jos patyrė ne vieną kuriozinę situaciją. Nijolė prisiminė ir įvykį, kurio metu jai nuskilo dantis. „Vienas žiūrovas man koncerto metu nuskėlė dantį. Jis užlipo ant scenos ir kalė ranka į mikrofoną. Tas mikrofonas man į dantis, ir taip jis nuskilo. Kartą aš Ingridai nuskėliau dantį. Aš ant scenos daugiausiai judu, lakstau... Taip netyčia ir nuskėliau jai dantį. Buvo ir daugiau kuriozų... Krisdama užkliuvau ant batelio kaspinėlio, griebiau Karinai už plaukų, o ji kaip niekur nieko atstatė mane atgal. Taip ir nenukritau. Išgelbėjo mane nuo kritimo... Buvo visokių kuriozų ir kelyje... Viską mes išgyvenome kartu“, – atsiduso N. Pareigytė-Rukaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų