REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Viktorija Mauručaitė (tv3.lt fotomontažas)
14

Praeityje puikiai žinomos grupės „Dinamika“ vokalistė Viktorija Mauručaitė spalio 22-ąją mini ypatingą progą. Moteriai suėjo 43-eji. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris atvirai prabilo apie bėgančius metus, gyvenimo mestus išbandymus bei žmones, kurie jai padeda sunkiu metu.

Pasakodama apie gimtadienio šventę ši tikino, kad didelės puotos kelti neketina: „Jei atvirai, kol kas neturiu jokio plano. Gal vakarienė kažkur šeimos rate, gal kur išvyksime, nežinau. Puotos neplanavau.“

V. Mauručaitė gali pasidžiaugti, jog anksčiau jos gyvenime netrūko ir audringų bei siurprizų kupinų gimtadienių. „Vienas įsimintiniausių buvo pernai, kai dukra su draugėmis suorganizavo netikėtą staigmeną, o kitas prieš 9 metus, kai anksti ryte, dar gulint lovoje, išgirdau gimtadienio dainą po langais, kurią dainavo darbo kolektyvas. Na, ir, žinoma, pats gimimas, kas dar įspūdingiau gali būti? Ačiū, mama tau už tai, kad esu“, – atvirai kalbėjo sukaktuvininkė.

Anot pašnekovės, ji nėra iš tų moterų, kurios slepia savo amžių. Ji džiaugiasi kiekviena gyvenimo diena. „Nematau reikalo tai slėpti. Kad aš metus slėpsiu, nuo to juk nepajaunėsiu. Bet dažnai susimąstau, kad laikas lekia žaibišku greičiu, dėl to šiek tiek gaila. Bet juk tai ne nuo manęs priklauso, stengiuosi neapkrauti savęs niūriomis mintimis, gyventi čia ir dabar“, – šypteli ji.

REKLAMA
REKLAMA

Viktorija neslėpė, kad šie metai buvo potyrių metai. Anot pašnekovės, dabar pagrindinis sunkumas yra susirasti naują būstą. „Esminis momentas – pasaulinis klausimas – virusas, karantinas. Nors būti namuose man nebuvo jokia bėda. Na, ir... vis dar esame naujų namų paieškoje Kaune. Sakoma, viskam savas laikas, tai labai laukiu to laiko“, – tikino buvusios grupės „Dinamika“ vokalistė.

REKLAMA

Tęsdama mintis apie šiuos metus, Viktorija atviravo, kad kiekvienu sunkiu momentu jai padeda artimieji. „Mūsų gyvenime niekas nevyksta šiaip sau, todėl visada mąstau, jei kažkas negerai, tai vis tiek bus išsprendžiama, jei tai mūsų valioje, o ir po juodos linijos visada yra balta. Aš tuo tikiu. Visais klausimais kreipiuosi į šeimą: mamą, dukras, anūkę, Artūrą. Artimi žmonės – tai saugumas, ramybė ir džiaugsmas, su jais tuo ir dalinuosi“, – atviravo gimtadienio kaltininkė.

Šiemet moteris išmoko pagrindinio dalyko, kurio dėka įvertina tiek linksmas, tiek niūresnes akimirkomis: „Dėkingumas – už viską, kas mane supa, ir už tai, ką turiu. Privalu nepamiršti savęs. Na, ir bet koks neigiamas įvykis ar potyris, visada turi ir gerąją pusę, tik reikia ją atrasti.“

REKLAMA
REKLAMA

Baigdama pokalbį apie gimimo dieną ir bėgančius metus ši tikino, kad pagrindinis jos noras – svajonių išsipildymas. O sau šventės proga Viktorija palinkėtų mėgautis kiekviena diena.

„Šypsotis. Būti sveikai. Nepamesti savęs, nesiblaškyti ir mėgautis visomis įmanomomis gyvenimo akimirkomis. Dalintis džiaugsmu su kitais. To linkiu ne tik sau, bet ir visiems žmonėms“, – baigdama pokalbį sakė V. Mauručaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų