REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Adele Adkins (nuotr. Vida Press)

Tikriausiai būtų sunku rasti žmogų, kuriam Adele muzika keltų tokį pyktį, kokį ji kelia atlikėjos tėvui Markui Evansui. Adelę ir jos mamą vyras paliko dar tada, kai dainininkei tebuvo 3 metai.

4

Tikriausiai būtų sunku rasti žmogų, kuriam Adele muzika keltų tokį pyktį, kokį ji kelia atlikėjos tėvui Markui Evansui. Adelę ir jos mamą vyras paliko dar tada, kai dainininkei tebuvo 3 metai.

REKLAMA

Nepaisant to, išgirdęs jos muziką, M. Evansas reaguoja itin audringai.

Užsienio žiniasklaidoje pranešama, kad neseniai vyras iškvietė policiją savo kaimynams, nes šie klausė jo dukros Adele muzikos.

M. Evansas Adelę ir jos mamą Penny Adkins paliko dar tada, kai mergaitei buvo 3 metai – moteris atlikėją užaugino viena. Deja, jam nepasisekė, mat šiuo metu jis gyvena šalia 21 metų Keeley Fry, kuri – didžiausia Adele fanė.

„Tiesiog dievinu dainuoti Adele dainas. Mano visi draugai sako, kad mano balsas be galo panašus į jos. Taip pat mėgstu jos dainų ir klausyti. Leidžiu jas garsiai, tačiau ne taip, kaip sako jos tėvas“, – sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia Marko ir jo žmonos Keeley įsikėlė prieš 2 metus – visos bėdos prasidėjo jau anksčiau. „Jis manęs paprašė nedainuoti ir jos dainų garsiai neleisti. Jis tikino, kad tai trukdo jo miegui ir yra labai nemalonu. Buvau nustebusi, nes esu didelė Adele fanė, ir dažniausiai jos dainų klausau dainuodama kartu“, – sakė moteris.

REKLAMA

„Maniau, kad jam tai patiks, bet jis skundėsi. Manau, jis manęs nemėgsta, nes esu Adele fanė. Jaudinuosi net išeiti iš namų, kad tik nesutikčiau jo rba jo žmonos. Tai – tikras košmaras“, – sako Keeley.

Tiesa, dar 2013 metais Markas davė interviu žiniasklaidai, kurio metu pripažino, kad gailisi nutrūkusių savo ir dukros ryšių. Tąkart jis pripažino esantis blogas tėvas. Ir nors jo santykiai su buvusia žmona nutrūko, su Adele jis juos palaikydavo – kartais jiedu atostogaudavo kartu su seneliais.

Anot Adele tėvo, jo santykiai su dukra buvo nutrūkę, kai 1999-aisiais mirė jos senelis bei M. Evanso tėvas Johnas. Vėliau jų santykiams trukdė nuolatinė vyro kova su alkoholizmu.

REKLAMA
REKLAMA

Kai dainininkei buvo 15 metų, jie ir vėl ėmė bendrauti, o pats Markas tapo ištikimiausiu jos gerbėju. „Kai Adele augo, aš nebuvau geriausio tėvo pavyzdys, tačiau stengiausi su ja palaikyti reguliarų ryšį. Ji apsistodavo pas mane ir mano tėvus savaitgaliais ar per atostogas, ir tuo metu buvome labai artimi“, – sakė jis.

Tiesa, net tada, kai kuriam laikui buvo dingęs, Adele, anot jo, išliko labai supratinga. „Prisimenu, kai jai bandžiau paaiškinti savo dingimą, o ji atsakė, kad viskas gerai – ji mane myli. Nuo to laiko mes ir toliau gerai sutariame, ir niekas nesidžiaugia jos sėkme labiau, nei aš“, – įsitikinęs M. Evansas.

Deja, 2011-aisiais viskas pakrypo kita linkme, kai vyras nusprendė duoti interviu žiniasklaidai, nors Adele jo prašė to nedaryti. Tąkart jis tikino, kad tokį talentą jo dukra paveldėjo iš jo šeimos pusės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų