REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Raisa Šarkienė (nuotr. facebook.com)

Dainininko Radži gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė pasižymi savo išskirtinumu. Ji nevengia žaismingų bei drąsių stiliaus derinių, o taip pat turi ir išskirtinių sugebėjimų. Kaip tikina pati, ji moka burti ir atsakyti žmonėms į jiems rūpimus klausimus.

24

Dainininko Radži gerbėja, ekscentriškoji visuomenės veikėja Raisa Šarkienė pasižymi savo išskirtinumu. Ji nevengia žaismingų bei drąsių stiliaus derinių, o taip pat turi ir išskirtinių sugebėjimų. Kaip tikina pati, ji moka burti ir atsakyti žmonėms į jiems rūpimus klausimus.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt moteris atvirai papasakojo apie būrimus bei likimą, kurio negali pakeisti.

R. Šarkienė tikino, kad ji buria visai kitaip, nei kitos būrėjos: „Aš buriu savaip. Su žmogumi diskutuoju ir atsakinėju į klausimus. Ėjau į mokslus, kad gaučiau sertifikatus. Dėstytojai labai nustebo, nes aš buriu visai kitaip. Kiti buria vienodai, o aš jaučiu visai kitaip siunčiamus signalus. Kitaip valdau kortas.“

Anot moters, ji puikiai žino, kada jos gyvenimas pasikeitė. Dabar Raisa privengia garsiai pasakyti piktesnį žodį, nes šis anksčiau ar vėliau išsipildo.

REKLAMA
REKLAMA

„Nežinau ar tai įgimtas dalykas, bet kažkada mane nutrenkė žaibas ir žaibo kamuolys buvo rankose. Pamenu net pati. Nuo tada aš gavau kažkokį signalą. Visuomet buvau keistoka. Pati tai supratau, bet nebuvau susigaudžiusi, kur čia kas yra. Paskui man paaiškino, kodėl vyrai visi mano miršta. Tarp gyvųjų nėra net tų vaikinų, su kuriais aš jaunystėje draugavau. Šiek tiek baisoka... Kartais bijausi savo žodžio. Jeigu aš kažką iš pykčio pasakau, tuomet taip ir nutinka“, – prisipažino moteris.

REKLAMA

Tiesa, ji ne tik kitiems buria, tačiau pasišneka ir pati su kortomis. Kartais atsakymai ją ne juokais išgąsdina: „Aš net pati su kortomis pasišneku. Viskas išsipildo. Kartais būna baisoka. Negaliu sakyti, kad nebaisu. Yra tam tikri dalykai, kurie labai išgąsdina.“

Pas pašnekovę eina išsiburti ne vienas žmogus, tačiau visiems ji sako, kad viena tema ji nekalbės ir neatsakinės į klausimus. „Aš atsakinėju į klausimus. Ko nereikia sakyti – nesakau. Jeigu klientas nepaklausia, tuomet aš nekalbu. Visada klientams sakau, kad neklaustų apie mirtį. Negali tokių dalykų kalbėti. Tai išgąsdina žmones. Jeigu manęs kas paklausia apie mirtį, tuomet mane pradeda krėsti. Aš nesuprantu, kodėl. Kažkas veikia organizmą“, – pabrėžė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Raisa pasakojo, jog žmogaus likimo ji pakeisti negali, kad ir ką jis sužinotų apie savo ateitį: „Pati esu irgi lankiusis pas būrėją. Tačiau jos man sako, kad aš pati viską žinau. Likimo tu niekada nepakeisi, tačiau gali susimąstyti. Jeigu tau Dievas davė tokį kelią, toks jis ir bus. Reikia dėkoti jam, kad tu praėjai tą kelią. Gyvenimas verčia susimąstyti... Kažkada buvau turtinga, tačiau nemokėjau su tuo susitvarkyti. Ir Dievulis ką daro? Jis viską atima. Nors Dievulis tai atėmė, bet jis man davė 2 nuostabius sūnus. Viena auginau 2 berniukus. Didžiuojuosi jais. Jie nerūko, negeria, apsiskaitę. Jie nėra niekada manęs negražiai pavadinę.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris atskleidė ir tai, jog retkarčiais pas ją apsilanko žmogus su bloga aura ar būna užkeiktas. Ji tai puikiai jaučia ir stengiasi viską perimti į save.

„Kartais pastebi, kad ateina žmogus su kitokiomis akimis, energija. Visada žmogui liepiu šnekėti. Kada jis šneka, tuomet iš savęs išmeta tą negatyvą. Jeigu esi stiprus žmogus, tu pasiimi tą negatyvą ir pats išsivalai. Man kartais labai skauda galvą ar pykina, jeigu žmogus ateina su tamsa“, – tikino pašnekovė.

Daugiau apie būrimus, romų gyvenimą bei jų tradicijas galite sužinoti žiūrėdami serialą „Vargšė Lialia“. 

Septyniolikmetė Lialia – raudonplaukė čigonėlė, gyvenanti pas senelius. Norėdama išpirkti šeimos skolas, ji nusprendžia apvogti turtingos šeimos namus. Nusikaltimo vietoje Lialią pagauna šeimininko sūnus, bet policijos jis neiškviečia, o pasiūlo merginai susituokti.

„Vargšė Lialia“ – nuo spalio 20 d. 12.00 val. kiekvieną darbo dieną per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų