REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje rokerių ne tiek jau ir daug, tad atlikėjų Povilo Meškėlos, Česlovo Gabalio ir jų mokinio Jeronimo Miliaus pavardes tikriausiai žino kiekvienas. O visai neseniai šiems vyrams buvo lemta išbandyti save ne tik scenoje, bet… ir virtuvėje.

Lietuvoje rokerių ne tiek jau ir daug, tad atlikėjų Povilo Meškėlos, Česlovo Gabalio ir jų mokinio Jeronimo Miliaus pavardes tikriausiai žino kiekvienas. O visai neseniai šiems vyrams buvo lemta išbandyti save ne tik scenoje, bet… ir virtuvėje.

REKLAMA

P. Meškėla ir J. Milius susirungė laidoje „Virtuvės istorijos“, o jų kulinarinius šedevrus ragavo kolega Česlovas. Begamindami žinomi vyrai atskleidė ir daug įdomių detalių – tiek apie savo santykius, tiek ir apie tai, kokius vyrus labiausiai myli moterys.

Laidoje neseniai susižadėjęs J. Milius gavo pagaminti avokado salsą su grilintomis krevetėmis, tačiau, kaip vėliau išsidavė, dažnas svečias virtuvėje jis nėra. Šefo Dilano Dampellos Gamage paklaustas, ar dažnai gamindamas naudoja sojos padažą, dainininkas juokėsi: „Taip, jeigu koldūnus galima pavadinti gaminimu, kai juos įsidedi į lėkštę ir užpili sojos padažu. Tada – tikrai taip.“

O štai pradėjus kalbėti apie roko muziką, abu vyrai tarsi atsipalaidavo. P. Meškėla daugiau papasakojo apie legendinę savo roko baladžių programą, kurią atlieka kartu su Česlovu ir Jeronimu. 

REKLAMA
REKLAMA

„Jos vadinasi roko baladėmis, bet iš tikrųjų, tai graži muzika, kuri yra nesugalvota, o išnešiota, ir, vadinkime, parašyta, laiko patikrinta. Panos, visas gražiausias meilės dainas parašė tik rokeriai. Su viena gitara ir palaidais ilgais plaukais“, – šypsojosi P. Meškėla.

REKLAMA

Tą patvirtino ir Jeronimas, kai šefas Dilanas jo paklausė, kokių gerbėjų jis turi daugiau – vyrų ar moterų?

„Rokerius visada labiau myli moterys. Mes, man atrodo, ir Povilas jaunystėje, visą laiką po koncertų turėjome galimybę pasidžiaugti gerais vakarėliais, nuostabia publika bei grįžtamuoju ryšiu“, – sakė atlikėjas.

Vėliau Č. Gabalis pridėjo, kad niekuomet nesijaučia viršesnis už Jeronimą, nepaisant to, kad yra jo mokytojas. Anot jo, taip ir turi būti, jog mokinys praauga mokytoją.

Tiesa, vienas dalykas, kuris liečia jo mokytojus, vyrą stebina iki šiol. „Šiandien jau girdėjome tokią pastabą, kad Povilas yra labai griežtas ir rimtas. Kiek mes pažįstami, iš aplinkinių žmonių visą laiką tą girdžiu, ir visą laiką nesuprantu, kodėl. Jis yra vienas iš nuoširdžiausių, paprasčiausių ir geriausių žmonių, kuriuos pažįstu. O apie Česlovą irgi iš visų vienodai girdžiu, kad „nu jau labai fainas“ – visi iškart nori būti su Česlovu draugais. Džiaugiuosi, kad likimas mus taip suvedė“, – pagyrų mokytojams negailėjo J. Milius

REKLAMA
REKLAMA

O štai pats Česlovas laidoje prisipažino, jog žvaigždės vaidinti nemoka. Dainininkas teigė, kad jam tai paprasčiausiai neišeina. „Esu namisėda – labai po miestą nevaikštau, ypatingai, po restoranus ar klubus. Aš ten prisidainuoju, tai man ten vaikščioti kažkaip nėra reikalo. Tai gal jie [gerbėjai] labiau pasiilgsta, kai ilgai nemato“, – juokėsi jis.

Laidą „Virtuvės istorijos“ galite pamatyti peržiūrėję vaizdo reportažą straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų