REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Kate Hudson ir Matthew McConaughey  (nuotr. SCANPIX)

Nepaisant to, kad Holivudo aktorių Matthew McConaughey daugelis pavadintų svajonių vyru, su juo bučiuotis, pasirodo, nėra taip jau malonu.

5

Nepaisant to, kad Holivudo aktorių Matthew McConaughey daugelis pavadintų svajonių vyru, su juo bučiuotis, pasirodo, nėra taip jau malonu.

REKLAMA

Ne vienoje romantinėje komedijoje kartu su aktoriumi turėjusi bučiuotis gražuolė Kate Hudson atskleidė, kodėl Matthew komplimentų tikrai neskirtų.

Neseniai Gwyneth Paltrow tinklalaidėje „Goop“, Kate prabilo apie blogiausiai besibučiuojančius aktorius, su kuriais jai yra tekę dirbti. „Man atrodo, kad aš nė nedirbau su geriausiai besibučiuojančiais. Manau, kad man galėjo kliūti ir geresni“, – atviravo ji.

Bučiuotis su Matthew aktorei teko net ne vienąkart, tiesa, visais kartais atrodydavo, kad kažkas – ne taip. „Kiekvieną kartą, kai bučiujuosi su McConaughey, visuomet kažkas vyksta – tai vėjas, tai snarglys… Pavyzdžiui, kai bučiavau jį juostoje „Fool’s Gold“, mes buvome vandenyne, lėktuvas buvo ką tik sužudęs. Jis per visą veidą turėjo snarglį“, – pripažino ji.

Tiesa, tai – jau ne pirmas kartas, kada aktorė sukritikuoja Holivudo gražuoliuką, nepaisant to, jog šiaip jau jie vienas kitą yra vadinę draugais. 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Matthew neretai Holivude yra vadinamas keistuoliu. Tai įrodyti galima net ir mažiausiomis smulkmenomis. Pavyzdžiui, aktorius jau ne vieną dešimtmetį nenaudoja dezodoranto, ir tikina, kad jam tai yra priimtina.

REKLAMA

„Visos moterys mano gyvenime, įskaitant mano mamą, yra sakiusios, kad, visų pirma, mano natūralus kūno kvapas yra kaip tikro vyro, o visų antra, jis primena mane“, – yra sakęs aktorius.

Tačiau nors aktoriaus mamai faktas, kad jis nenaudoja dezodoranto, sunkumų ir nekėlė, visai kitokios nuomonės buvo K. Hudson. Kai jiedu filmavosi juostoje „Fool’s Gold“, Matthew didžiąją laiko dalį nevilkėjo marškinėlių. Galiausiai neapsikentusi jo natūralaus kvapo, Kate jam davė pastabą. Negana to, kad aktorius išties jį panaudotų, aktorė pati jam atnešdavo kuo įmanoma natūralesnį.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ir pati aktorė sugebėdavo suerzinti Matthew, mat būdavo itin nepunktuali. Kaip vėliau yra sakiusi K. Hudson, chemija tarp jų filmuose yra tokia puiki todėl, kad realiame gyvenime ji yra itin panaši. Anot jos, jiedu – tarsi vedusi pora.

„Mes akivaizdžiai suprantame, kada nebegalime vienas kito pakęsti. Galiu pribėgti, griebti jį ir pasakyti, kad labai myliu, o tada – kad jis varo mane iš proto“, –  sakė K. Hudson. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų