REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Ella Bleu Travolta su tėvais (nuotr. SCANPIX)

Aktoriaus Johno Travoltos šeima šių metų liepos mėnesį patyrė skaudžią netektį – mirė aktoriaus žmona ir jo vaikų motina, Kelly Preston. Moteriai buvo vėžys. 

11

Aktoriaus Johno Travoltos šeima šių metų liepos mėnesį patyrė skaudžią netektį – mirė aktoriaus žmona ir jo vaikų motina, Kelly Preston. Moteriai buvo vėžys. 

REKLAMA

Dabar aktoriaus pašonėje – jo 20-metė dukra, Ella Bleu Travolta, kuri užsienio žiniasklaidoje tituluojama kaip tikra gražuolė.

Ella – vidurinioji Travoltos dukra. Taip pat mergina turėjo vyresnį brolį Jettą Travoltą, kuris tragiškai mirė 2009-ųjų sausį, būdamas vos 16-os. Jettas buvo tikra tėvo kopija. Taip pat Johnas su žmona Kelly susilaukė ir trečiojo sūnaus Benjamino 2010-ųjų lapkritį.

Akivaizdu, kad motinos netektį sunkiai išgyvena visa šeima, tačiau kartu visi jie nepraleidžia progos anapilin išėjusią moterį pagerbti. Neseniai Johnas kartu su Ella „Instagram“ pasidlaijo vaizdo įrašu, kuriame abu šoka. Pasirodo, kad šokis buvo vienas mylimiausių Kelly dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Ella pati siekia sėkmės aktorystėje, ji taip pat yra vaidinusi ir su savo tėvu, trileryje „The Poison Rose“. Negana to, kartu su jais pasirodė ir garsusis aktorius Morganas Freemanas. Tačiau tai – ne pirmasis filmas, kurio metu Ella prisijungia prie tėčio. Nedidelę rolę ji turėjo ir juostoje „Old Dogs“, kurioje vaidino ir Robinas Williamsas.

REKLAMA

Savo svajonės – tapti aktore – Ella siekia jau nuo mažų dienų. „Nuo vaikystės mėgau pasirodyti, dainuoti, šokti ir kurti šou visai šeimai ir draugams“, – sakė ji. O štai Ellos tėtis Johnas jau ne kartą viešai yra pasakęs, jog ji – nuostabi. 

„Noriu, kad ji siektų aktorės kelio, nes jai tai sekasi. Ji puiki aktorė“, – sakė jis.

Tiesa, visi geri tėvai kartais persistengia. Johnas – ne išimtis. Pasirodo, kad anksčiau Ella buvo įsižiūrėjusi „Saulėlydžio“ žvaigždę Taylorą Lautnerį, o jos tėvas ją prie jo sugėdino.

„Pas mus turėjo atvykti Tayloras, o aš iš tiesų buvau jį įsimylėjusi. Kartu su mano draugėmis žiūrėjome jo nuotraukas, ir tada jis atvyko kartu su savo šeima. Pirmas dalykas, ką jam pasakė mano tėtis, buvo tai, kad ką tik apie juos ieškojau informacijos internete“, – sakė ji prisiminusi, kad jos veidas tada iškart tapo raudonas iš gėdos. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų