REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Lenny Kravitz ir Zoe Kravitz (nuotr. SCANPIX)

Kravitz pavardės pasauliui pristatyti tikriausiai jau nebereikia – atlikėjo Lenny hitus tikriausiai žino kiekvienas, o jo dukrai Zoe, panašu, nusimato tokia pat sėkmė, kaip ir jos tėvui.

4

Kravitz pavardės pasauliui pristatyti tikriausiai jau nebereikia – atlikėjo Lenny hitus tikriausiai žino kiekvienas, o jo dukrai Zoe, panašu, nusimato tokia pat sėkmė, kaip ir jos tėvui.

REKLAMA

Vis dėlto kokie dviejų garsių žmonių santykiai?

Roko žvaigždė neseniai prabilo ir atskleidė tai, ko nei aplinkiniai, nei žiniasklaida nežinojo.

Žurnalui „People“ Lenny pasakojo, kad visuomet jautė ypatingą pavyzdį iš savo šeimos, o visa tai suformavo ir jo paties tvirtą ryšį su dukra.

„Zoe ir aš turime labai atvirą dialogą. Mes galima kalbėti apie nieką ir apie viską. Mano mama ir senelis turėjo itin artimus ryšius – man, kaip paaugliui, kartais netgi atrodė juokinha. Jie mylėjo ir vienas kitą labai vertino. Dabar, pažvelgęs į savo ir Zoe santykius, matau savo mamos ir senelio ryšį. Man labai malonu, kad man pasiekėme tą lygį“, – sako jis.

Lenny džiaugėsi, kad jo dukra niekeno nepadeda pasiekė aukštumų tiek vaidyboje, tiek ir muzikoje. Zoe suvaidino garsiame HBO seriale „Big Little Lies“, o jau netrukus pasirodys ir juostoje „The Batman“, kurioje vaidins kartu su Robertu Pattinsonu.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji tikrai visko pasiekė pati. Mokykloje ji niekuomet nesakydavo, kas yra jos tėvai. Ji liepdavo man ją pasiimti iš mokyklos už kvartalo. Kai kurie vaikai gal ir būtų pasinaudoję savo tėvu populiarumu, bet tai nebuvo jos stilius. Jai puikiai pasisekė. Žinau, kad mano motina ja labai didžiuojasi. Ne tik jos pasiekimais, bet ir elgesiu, požiūriu ir tuo, kokiu žmogumi ji tapo“, – toliau sakė atlikėjas.

REKLAMA

Taip pat jis išlaikė ir puikius ryšius su Zoe mama, aktore Lisa Bonet, su kuria jiedu išsiskyrė 1993 metais. „Tai – būtina. Mes turime vaiką ir mes vienas kitą mylime taip, kaip ir anksčiau – tiesiog dabar kita situacija. Reikia laiko, darbo ir atsidavimo, kad kažkam pavyktų turėti tai, ką turėjome mes. Myliu jos vyrą, jos vaikus. Mes visi susitinkame ir praleidžiame gerai laiką“, – atviravo jis.

Tiesa, po žmonos, L. Kravitz gyvenime per daug moterų nebuvo, o dabar užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad paskutiniai jo santykiai nutrūko dar 2018 metais. Tąkart atlikėjas susitikinėjo su brazilų manekene Barbara Fialho. Tiesa, anksčiau jis yra susitikinėjęs ir su tokia gražuole, kaip Adriana Lima. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų