REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
„Gossip girl“ žvaigždės (nuotr. SCANPIX)

Pirmoji paauglių pamilto serialo „Gossip girl“ serija pasirodė net prieš 13 metų, vis dėlto Niujorko turtuolių gyvenimas, stilingi drabužiai ir kraują kaitinančios aistros jaunimą domina ir iki šiol.

8

Pirmoji paauglių pamilto serialo „Gossip girl“ serija pasirodė net prieš 13 metų, vis dėlto Niujorko turtuolių gyvenimas, stilingi drabužiai ir kraują kaitinančios aistros jaunimą domina ir iki šiol.

REKLAMA

O kaip pasikeitė čia suvaidinusių žvaigždžių gyvenimas?

Chace’as Crawforas, suvaidinęs Nate’ą Archibaldą

Nors šou Chace’as suvaidino dažnai aistroms pasiduodantį vaikiną, iš tiesų realiame gyvenime aktorius yra visai kitoks. Pasirodo, kad vyras jaučia silpnybę fotografijai, ir savo „Instagram“ profilyje nemažai dėmesio sulaukia būtent dėl savo darbų.

Aktorius išgarsėjo minėtame seriale paaugliams, o vėliau gavo rolę filme apie beisbolą „Undarfted“. Po kurio laiko jam paskirta pagrindinis vaidmuo TV seriale „Blood & Oil“. Būtent čia jis susipažino ir su paskutine savo mergina, Rebecca Rittenhouse. Deja, po 3 metų, praleistų kartu, jiedu nusprendė pasukti skirtingais keliais. Po to jis geltonajai spaudai buvo pripažinęs, kad eina į pasimatymus, tačiau teigia, kad visa tai – nieko rimto.

REKLAMA
REKLAMA

Pennas Badgley, suvaidinęs Daną Humphrey

Kitaip nei C. Crawfordas, Pennas buvo garsus dar prieš vaidmenį „Gossip girl“. Aktorius išgarsėjo filme „Greetings from Tim Buckley“. 

REKLAMA

Tiesa, tik nedaugelis žino, kad iš tiesų jis – ir muzikantas, koncertavęs kartu su grupe „MOTHXR“. Tuo metu jis susitikinėjo su kita žinoma moterimi, Zoe Kravitz.

Dabar Pennas išgyvena savo šlovės olimpą, mat jo vaimuo seriale „You“, kuris rodomas per „Netflix“, abejingų nepalieka. O taip pat savo gyvenime jis siekia pastovumo – 2017 metais aktorius, po 3 metų susitikinėjimo, vedė muzikantę Domino Kirkę. Pora gyvena Bruklyne kartu su Kirke sūnumi iš praėjusių santykių.

Savo santykius Pennas ir Domino ilgus metus slėpė, ypatingai dėl to, jog pradėję susitikinėti abu negalvojo, kad visa tai taps taip rimta. Domino buvo pripažinusi, jog niekuomet nesvajojo susitikinėti su aktoriumi, kadangi augo su seserimis, kurios taip pat buvo pasirinkusios tokią karjerą. Tiesa, ji neslėpė, kad jos ir Penno vestuvės įvyko staiga ir tapo staigmena jai pačiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ir jų vestuvės įvyko du kartus. Pirmąkart 2017-aisiais, Brukline, kur jiedu abu oficialiai apsikeitė įžadais ir čia dalyvavo tik artimiausi žmonės. Vėliau jie surengė didelę šventę, į kurią pakvietė ir draugus garsenybes.

Blake Lively, suvaidinusi Serena van der Woodsen

Pasirodo, kaip kaip seriale, taip ir realybėje Blake ir Pennas iš tiesų kurį laiką susitikinėjo. Deja, būdami 23 metų, 2010-aisiais, abu jie nuprendė skirtis po 3 metų. 

Ir nors daugelis galėtų pagalvoti, kad jų santykiai realybėje buvo vien dėl to, kad serialas taptų populiaresnis, iš tiesų buvo priešingai. Bijodami, kad už tai, jog maišo darbą ir romantiką, jiedu bus nubausti, savo santykius pora netgi slėpė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Prisimenu akimirką, kai labai bijojome, kad mūsų bosai šiuos santykius priims ne taip, kaip norėtume. Tačiau vėliau supratome, kad tai yra būtent tai, ko jie nori. Jie netgi norėjo, kad vilkėtume tuos pačius drabužius, su kuriais pasirodydavome ir seriale. Jie to norėjo, nes tai jiems puikiai tiko – žmones iš tiesų galima papirkti“, – vėliau sakė aktorė.

Tačiau prodiuserius nustebino faktas, kad realybėje Blake ir Pennas išsiskyrė netgi anksčiau, negu jų vaidinami Danas ir Serena.

Dabar aktorė ištekėjusi už aktoriaus Ryano Reynoldso ir augina 3 dukreles. Ką jau kalbėti apie puikią jos karjerą – aktorė ir toliau matoma didžiuosiuose ekranuose.

REKLAMA

Edas Westwickas, suvaidinęs Chucką Bassą

Tai aktorius, dėl kurio buvo pamišusi, tikriausiai, kone kiekvieną serialą stebėjusi mergina. Edas – ne ką mažesnis širdžių ėdikas ir realiame gyvenime, o taip pat susitikinėjo su kita serialo aktore, Jessica Szohr.

Vėliau Edas buvo įpainiotas ir į #MeToo skandalą. Čia jis visuomet teigė, jog yra nekaltas. „Niekuomet jokios moters neverčiau nieko daryti“, – „Instagram“ teigė jis.

Tąkart ji palaikė ir buvusi mergina Jessica, pridėjusi po jo įrašu, kad „po visko visuomet ateina teisybė“.

Leighton Meester, suvaidinusi Blair Waldorf

Aktorė taip pat pamilo kitą serialo žvaigždę, Sebastianą Staną, suvaidinusį Carterį Baizeną. Tiesa, kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, būtent Leighton nusprendė aktorių palikti ir realime gyvenime, o tai šiam išties sudaužė širdį. 

REKLAMA

Nepaisant to, dabar jiedu išliko draugais. O neseniai Leighton pripažino, kad Sebastianui bus nuolat dėkinga. „Viskas, ką gyvenime išgyvenu, yra įkvėpta muzikos. Tai – gera ir bloga patirtis su meile“, – turėdama omenyje aktorių, sakė ji.

Dabar Leighton yra ištekėjusi už aktoriaus Adamo Brody. „Manau, kad esame pakankamai moderni pora. Abu būdami aktoriais, vienas kitą suprantame“, – sakė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų