REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Kardashian klanas (nuotr. SCANPIX)

Tikriausiai nėra savaitės, per kurią nors viena Kardashian-Jenner klano sesutė neįsipainiotų į kokią nors dramą. Deja, šįkart nemalonumai – visai šeimai.

4

Tikriausiai nėra savaitės, per kurią nors viena Kardashian-Jenner klano sesutė neįsipainiotų į kokią nors dramą. Deja, šįkart nemalonumai – visai šeimai.

REKLAMA

Užsienio žiniasklaida praneša, kad šeima staigiai nukirto visus ryšius su anksčiau pamėgtu gydytoju dėl jo neseniai į viešumą iškilusių veiksmų.

Sunku patikėti, tačiau, pasirodo, kad anksčiau realybės šou „Keeping Up With the Kardashians“ pasirodęs gydytojas Phillipas Milgramas, siekdamas moteris dirbtinai apvaisinti, naudodavo ir savo paties spermą.

Viskas į viešumą iškilo dėl to, kad prabilo moteris, kurią apvaisinti gydytojas padėjo dar 1988-aisiais. Jai gimė vaikas, tačiau dabar pranešama, kad Miligramas melavo teigdamas, jog tam panaudojo anonimo spermą. Anot mirror.co.uk, gydytojas specialiai panaudojo savo paties spermą. 

„Keeping Up With the Kardashians“ laidoje P. Miligramas pasirodė visai neseniai – spalio 1-ąją, kai Kourtney Kardashian vaikų tėvui Scottui Disickui atliko specialią procedūrą, mat šis jautėsi pervargęs.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šis epizodas galbūt nė nebūtų pasirodęs, jei anksčiau jau būtų buvę žinoma tai, kas yra žinoma dabar. Vis dėlto ir tuo metu, kai pasirodė šou, apie jo bylą nebuvo garsiai kalbama. 

REKLAMA

Taip pat garsioji šeima sulaukė patarimų, kaip turėtų elgtis šioje situacijoje. Žinomas JAV advokatas, Adamas Wolfas, Kardashian klanui pasiūlė kuo skubiau nutraukti visus ryšius su gydytoju. 

Pats Kardashian klanas komentarų šia tema kol kas dar nepateikė.

Tiesa, tai – ne vienintelis su teismais susijęs skandalas pastaruoju metu, kuris liečia ir garsiąją šeimą.

Buvęs mamytės Kris Jenner apsauginis kaltina ją seksualiniu priekabiavimu. Kaip praneša užsienio žiniasklaida, pati Kris tokias kalbas kategoriškai neigia. Marcas McWilliamsas buvo pasamdytas būti K. Jenner asmens sargybiniu 2017-aisiais. Kaip teigia jis pats, būtent tada sulaukė nenorėto ir nepageidautino seksualinio dėmesio iš Kris.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia buvęs apsauginis, Kris ne tik nuolat naudojo fizinį kontaktą, bet ir kitaip jį žemino jį ir jo darbuotojus. 

„Kris kategoriškai neigia, kad su Marcu McWilliamsu elgėsi nepageidautinai. Asmens sargybinis dirbo lauke, tad jis nė nebuvo buvęs Kris namuose. Kris su juo neveik nebendravo. O kai asmens sargybis net kelis kartus buvo pagautas miegantis savo mašinoje darbo metu, kompanijos, kuriai jis priklausė, Kris paprašė jo daugiau niekuomet nebesamdyti“, – tokį įrašą paviešino K. Jenner advokatas, Marty Singeris.

Tiesa, ji – ne vienintelė, kurią Marcas nusprendė paminėti savo byloje. Tai patvirtino ir Kris advokatas. Vis dėlto jai pasisekė labiau. „Nepaisant to, kad Kourtney taip pat minima byloje, ji nėra kaltinama niekuo, kas būtų nepriimtina – tiesa, nieko nepriimtino ji ir nedarė“, – teigė M. Singeris.

„Neįtikėtina, kad Amerikoje bet kas bet ką gali paduoti į tesimą, net jei nėra jokių įrodymų melagingiems faktams pagrįsti. Kai Kris ir Kourtney laimės šią juokingą bylą, jos iškart ketina į teismą paduoti McWilliamsą ir jo advokatus už melagingus parodymus“, – pridėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų