REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą laidoje „Gero vakaro šou“ – netikėtas grupės RSA narių, Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko, Gedimino Stuko ir Žilvino Dragūno – prisipažinimas. Pasirodo, kad pirmąjį savo albumą grupė išleido neįtikėtino atsitiktinumo,  o tiksliau – paslaptingos moters – dėka.

Šį vakarą laidoje „Gero vakaro šou“ – netikėtas grupės RSA narių, Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko, Gedimino Stuko ir Žilvino Dragūno – prisipažinimas. Pasirodo, kad pirmąjį savo albumą grupė išleido neįtikėtino atsitiktinumo,  o tiksliau – paslaptingos moters – dėka.

REKLAMA

Šiuo metu „X faktorius. Žvaigždės“ dalyvaujantys grupės nariai pasidalijo istorija, kurią laidos vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius vėliau apibūdino kaip tikrą stebuklą.

Pasirodo, kad grupė RSA M. Stasiulį pavergė jau kur kas anksčiau, nei šių metų „X faktorius“. „Ar kas nors atsimenate grupę RSA? Tuo metu pop muzikoje buvo koks 100 grupių, bet jūs su savo tekstais pavergdavote mano paauglio širdį“, – prisipažino jis.

„Aš ypatingai pavergiau savo tetų širdį, kai mes išleidome dainą „Ji kalė“. Tai pusantrų metų giminės su manimi nešnekėjo“, – besijuokdamas jam į tai atsakė D. Žebrauskas-Skruzdėliukas.

REKLAMA
REKLAMA

Grupė laidos metu prisiminė, kaip gimė jų albumas. RSA nusišypsojusia sėkme sunku patikėti iki šiol.

„Pirmą albumą mes įrašėme, net nežinau, ar tokios moters dėka, bet buvome Vilniuje, prie Katedros aikštės, tiesiog sau šokome, o tada priėjo mergina ir sako: „Klausykit, ką jūs čia darote?“ Pasakėme, kad esame grupė. Ji paklausė, ar turime pinigų albumui? Pasakėme, kad ne. Tuo metu albumą įrašyti kainavo apie 200-300 dolerių, apie 15 dolerių už dainą. Ji pasakė, kad rytoj galime susitikti prie Katedros, ir ji atveš mums pinigų. Mes pirmąkart matėmės!“ – pasakojo Skruzdėliukas, palydimas vedėjų šūksnių, jog tai – tikras kosmosas.

REKLAMA

Ir nors galėtų pasirodyti, kad tokie pažadai gali būti dalijami į kairę ir į dešinę kaip savotiškas pokštas, grupei iš tiesų nusišypsojo didžiulė sėkmė. 

Atvarėme kitą dieną, atėjome 10 minučių anksčiau, palaukėme 10 minučių, 20, pagalvojome, kad jos nėra – einame lauk. Jau nueidinėjome, ir kažkas pradėjo pypsenti. Pagalvojome, kad čia ne mums. O tada tik girdime, kulniukai – atbėgo ta mergina. Sako: „Žiauriai atsiprašau, kad vėluoju, man skrydis, bet, vyrai, aš jums prižadėjau“. Padavė šaibas, į taksą ir išvažiavo“, – kalbėjo RSA narys D. Žebrauskas-Skruzdėliukas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kaip vėliau paaiškėjo, ne visi šie gauti pinigai buvo panaudoti albumo įrašui: „Aišku, mes 50 tą patį vakarą prapylėme“ (juokiasi)

Visą ištrauką su grupe RSA galite pamatyti peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Primename, kad apie projektą „X faktorius. Žvaigždės“ Skruzdėliukas kiek anksčiau buvo atsivėręs ir naujienų portalui tv3.lt.

„Kažkada sau sakiau – jeigu kviestų į tokį projektą, už jokius pinigus, niekada gyvenime neičiau. Jeigu net pasakytų, kad laimėčiau, neičiau vis vien... Bet paskambino, sako, kad bus linksma… Nerealūs, labai smagūs pojūčiai, na iš viso toks jausmas, kad grįžau kokį 20 metų atgal“, – gerų emocijų nestokojo šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors scenoje Dainius lyg žuvis vandenyje, tačiau per pirmus pasirodymus vyrui buvo sunku tramdyti jaudulį: „Dvi valandos prieš pasirodymą mano delnai buvo šlapi, labai stresavau. Bandžiau daug juokauti, kad tik įtampa būtų mažesnė. Išėję ant scenos viską puikiai atlikome ir pasirodėme, tik pamenu, kad grįžęs namo atsisėdau ir 20 minučių žiūrėjau į vieną tašką.“

Per kėdžių iššūkį Dainių ramino grupės nariai: „Gedas sakė, kad jau užteks, kai užkulisiuose vaikščiojau pirmyn atgal. Man temperatūra kilo, leidosi, aš nežinau, kas su manimi darėsi.“

„Manau, tai normalu, nes jaudinausi, kad nenuvilčiau komandos. Sakiau niekada neičiau į tokį projektą, bet sutikau, o kai tai prasidėjo – supratau, ką padariau. Jei blogai pasirodysiu, nebegalėsiu grįžti į studiją“,  – juokėsi Skruzdėliukas.

REKLAMA

Šokėjas džiaugiasi, kad grupės nariai puikiai susidirbo kartu: „Nenoriu, kad mus išskirtų, mes esame keturi, nėra nei vieno lyderio. Visi vienas kitą papildome ir kiekvienas dirbame labai daug. Mes norime padaryti tai, ką mokame geriausiai, eksperimentuoti laiko nėra.

Aš kaip žmogus, kuris buvo daug metų scenoje, galiu pasakyti, kad Lietuvoje trūksta šokančių ir dainuojančių vyrų grupių. Norisi, kad atlikėjai nevaikščiotų po sceną, o parodytų ir šokio elementų. Dabar esame keturi bičai, kurie tiek repuoja, tiek šoka, mes einame į sceną ir parodome šou.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų