REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Belinda Norton (nuotr. Instagram)

Ne veltui sakoma, kad moterys – kaip vynas, ir su metais atrodo tik geriau. Būtent tai įrodė ir 43 metų mama Belinda Norton iš Australijos, kuri tikina, kad dabar atrodo netgi geriau, nei tada, kai tai buvo 20 metų.

20

Ne veltui sakoma, kad moterys – kaip vynas, ir su metais atrodo tik geriau. Būtent tai įrodė ir 43 metų mama Belinda Norton iš Australijos, kuri tikina, kad dabar atrodo netgi geriau, nei tada, kai tai buvo 20 metų.

REKLAMA

Negana to, ji savo kūno formas pagražino valgydama netgi daugiau, nei anksčiau.

Dabar moteris savo „Instagram“ paskyroje turi netgi 57 tūkst. sekėjų, kurie kasdien stebi, ką B. Norton valgo ir kaip sportuoja. Ir nors dabar atrodo, kad ji tiesiog spinduliuote spinduliuoja pasitikėjimu savimi, būdama 21 metų ant kojų ji turėjo puikiai matomo celiulito, kuris ją nuolat vertė gėdytis ir slėpti savo kojas.

Todėl tik susilaukusi dviejų vaikų, po 2 dešimtmečių, Belinda pagal ėmė gerai jaustis savo kūne. 

Savo pasitarimais ji dažnai dalijasi ir su savo sekėjais. Pavyzdžiui, viena iš jos jaunystės paslapčių –  mėlynės ir migdolų riešutai, kuriais mėgaujasi kasdien. 5 kartus per savaitę ji stengiasi suvalgyti ir špinatų, lašišą – du kartus per savaitę, o daržoves valgo kone su kiekvienu maistu.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ji dalijasi ir įdomesniais patarimais. Pavyzdžiui, Belinda rekomenduoja negerti jokio gėrimo naudojant šiaudelį, mat tai formuoja raukšles aplink lūpas.

REKLAMA

O štai neseniai ji pasidalijo net 8 svarbiomis taisyklėmis, kurios padeda jai atrodyti pritrenkiančiai.

1. Gyvenimas per trumpas

„Supratau, kad gyvenimas yra be proto trumpas su savo galimybėmis, tad man labai pasiseks, jei išgyvensiu bent 80 metų. Kol kas savo gyvenimą esu įpusėjusi ir dėl nieko nesigailiu“, – tikina ji.

2. Valdykite savo sprendimus

„Sveikatos nenusipirksite, tad jei savimi nesirūpinsite, niekas už jus to nepadarys. Nebesu aukos vaidmenyje ir pati renkuosi savo maistą, lėtai jį kramtau ir nuryju sėdėdama patogioje kėdėje“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

3. Mityba yra svarbiau, nei sportas

„Maistas yra kur kas svarbesnis už sportą, o vanduo – netgi būtinas odai ir normaliam kūno funkcionavimui“, – primena ji.

4. Nestresuokite

„Stresas iš jūsų gyvenimo tik atima gražius momentus. Jis pavogia jūsų laiką ir apkrečia visą kūną“, – įsitikinusi Belinda.

5. Kilnokite svorius

„Savo kūną judinkite skirtingu greičiu kiekvieną dieną. Kilnokite svorius ir nuolat prasitampykite“, – primena ji.

6. Būkite dėkingi

„Prieš užmigdami ir atpalaiduodami galvą ant pagalvės, pagalvokite apie 2 momentus, už kuriuos esate dėkingas“, – siūlo moteris.

7. Saulė visuomet šviečia

„Saulė jums suteiks energijos, o saulėtekis suteiks energijos net ir tada, kai jums plyš širdis“, – savo patirtimi dalijosi B. Norton.

8. Būkite savimi

„Tiesiog būkite savimi, būkite nuoširdūs, būkite dosnūs ir niekuomet neabejokite savo galimybėmis. Viskas yra įmanoma“, – baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų