REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Robert Kardashian su vaikais (tv3.lt fotomontažas)

Kalbai pasisukus apie Kardashian klaną, daugeliui prieš akis iškyla tik daugybė garsių moterų, vis dėlto šeimos sudėtyje anksčiau buvo ir ne ką mažiau svarbūs vyrai, pavyzdžiui, vyriausiųjų sesų tėvas, Robertas Kardashianas.

11

Kalbai pasisukus apie Kardashian klaną, daugeliui prieš akis iškyla tik daugybė garsių moterų, vis dėlto šeimos sudėtyje anksčiau buvo ir ne ką mažiau svarbūs vyrai, pavyzdžiui, vyriausiųjų sesų tėvas, Robertas Kardashianas.

REKLAMA

Visos seserys apie mylimą tėvą tiek socialiniuose tinkluose, tiek ir pačiame šou atsiliepia itin gražiai, o visai neseniai suėjo net 17 metų po jo mirties.

R. Kardashianas – Kourtney, Khloe, Kim ir garsiųjų seserų brolio Roberto tėvas. Vyras mirė 2003 metais, praėjus vos 2 mėnesiams po to, kai išgirdo žiaurią diagnozę – vėžys. R. Kardashianui taip ir neteko išvysti, kokiuose turtuose ir sėkmeje dabar maudosi visos jo atžalos.

Tai, kad garsus advokatas serga stemplės vėžiu, nustebino daugelį. Vyras negėrė alkoholio, nerūkė, o ir jo šeimos istorijoje nebuvo nė vieno žmogaus, sirgusio vėžiu. Deja sulaukęs 59 metų, R. Kardashianas staiga mirė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo siurrealu. Suvokti, kad jam vėžys, buvo viena, tačiau niekuomet nebūčiau pagalvojusi, kad tai atims jo gyvybę“, – vėliau apie tai yra sakiusi jo buvusi žmona, Kris Jenner.

REKLAMA

O štai Khloe Kardashian vėliau minėjo, kad tokią staigią tėvo mirtį galėjo paskatinti stresas. „Manau, kad paslapčių laikymas ir stresas gali nužudyti“, – teigė ji.

R. Kardashianas išgarsėjo OJ Simpsono byloje, kai sportininkas buvo apkaltintas dviguba savo žmonos Nicole Brown Simpson ir Ronaldo Goldmano žmogžudyste.

Kai ėmė dirbti su byla, R. Kardashianas advokatu nebedirbo jau 12 metų, tačiau savo licenziją pratęsė specialiai tam, kad galėtų padėti savo draugui ir įrodytų jo nekaltumą.

Būtent tai stipriai paveikė ir jo santykius su buvusia žmona Kris, mat ši buvo be galo gera nužudytos N. Brown Simpson draugė. 

REKLAMA
REKLAMA

Kai OJ Simpsonas pagaliau buvo išteisintas, K. Jenner jau laukėsi pirmosios savo atžalos  – Kendall – nuo naujo vyro, Bruce’o Jenner. Nedaugelis žino, tačiau antrasis Kendall vardas yra Nicole – šitaip Kris norėjo pagerbti savo nužudytos draugės atminimą.

Po to, kai sužinojo savo diagnozę, R. Kardashianas paskambino Bruce’ui ir paprašė, kad šis pasirūpintų jo atžalomis. Savo pažadą Bruce’as įvykdė – net ir realybės šou jis buvo vaizduojamas kaip tėvo figūra Kourtney, Kim, Khloe ir Robui.

Deja, kai Bruce’as nusprendė tapti moterimi ir persivadino į Caitlyn Jenner, Khloe jį apkaltino tuo, jog nesugebėjo tęsėti savo pažado. Sunku patikėti, tačiau Khloe ant jo širsta iki šiol, ir su Caitlyn (Bruce’u) nekalbėjo jau 5 metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau, savo knygoje „Strong Looks Better Naked“, K. Kardashian rašė: „Manau blogiausia dalis buvo ta, jog jaučiau, kad apie tai kiti žmonės sužinojo greičiau, nei mes. Dėl šio fakto jaučiuosi nuvertina“.

O štai kiti Kardashiano vaikai pabandė pasekti tėvo pavyzdžiu. Robas baigė Kalifornijos universitetą, kaip ir jo tėvas, o taip pat išsitauiravo jo veidą sau ant rankos. Tuo tarpu Kim ėmė mokytis teisinių paslapčių ir norėtų tapti advokate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų