REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno klubas į kurį nebuvo įleista Mia Pilibaitytė paviešino vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuota, kaip dainininkė be apsauginės kaukės bando patekti į vidų, tačiau nesėkmingai. 

Kauno klubas į kurį nebuvo įleista Mia Pilibaitytė paviešino vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuota, kaip dainininkė be apsauginės kaukės bando patekti į vidų, tačiau nesėkmingai. 

REKLAMA

Savaitgalį atlikėja ir jos draugė bandė patekti į vieną iš Kauno centre esančių klubų, tačiau apsauga jos neįleido. Mia įtarė, kad čia pirštus prikišo tą vakarą koncertavusi Goda Alijeva, kuri pastaruoju metu puoselėja romantiškus santykius su jos buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi.

Klubo savininko komentaras

Tuo tarpu klubo „Mojo Lounge“ savininkas pateikė kitokią versiją: „Klubo prioritetas yra toks, kad klube esantys žmonės gerai jaustųsi ir vieni kitiems savo buvimu netrukdytų. Vaizdo įraše matosi, kad pirmą valandą nakties Mia su drauge, ignoruodama tuo metu patekti į klubą laukiančius žmones, apeina ir bando patekti be eiles.

Apsaugos darbuotojas informuoja, kad šiuo metu įstatymas reikalauja dėvėti kaukę ir kaukes neturintys žmonės į klubą neįleidžiami. Tada atlikėja paaiškina, kad jai taisykles negalioja ir, kad apsaugos darbuotojas privalo ja tučtuojau įleisti, kitu atveju turės nemalonumu.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu buvusi draugė siūlo užsidėti kaukę, tačiau Mia nustumia ją į šoną ir dar kartą pagrasinus nemalonumais palieka klubo prieigas.“

REKLAMA

Vėliau instagramo paskyroje Mia įkėlė vaizdo įrašą, kuriame moteris tikino, kad buvo užėjusi į klubą, tačiau pamačiusi, kad aplinka neverta jos dėmesio nusprendė išeiti.

Kreipsis į teisininkus 

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su atlikėja, ji šia tema nedaugžodžiavo ir tikino, kad imsis kitokių veiksmų: „Jau nieko nebegalvosiu apie šią situaciją, mano teisininkas nuo šiol galės užsiimti šia veikla. Aš nesiruošiu daugiau žaisti smėlio dėžėje. Matau, kad čia viskas eina link kitokių dalykų.“

Tiesa, klube koncertavusi G.Alijeva socialiniuose tinkluose minėjo, kad tą vakarą Kauno klube nebus įleidžiami tam tikri žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiek girdėjau, nereikalingų žmonių čia neįleidžia“, – instagramo paskyroje kalbėjo G. Alijeva ir pridūrė, kad Mios klube taip pat tą vakarą nebus.

Primename, kad praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose apsižodžiavo trys žinomos Lietuvos dainininkės – Mia Pilibaitytė, Goda Alijeva ir Natalija Bunkė. Tiesa, panašu, kad daugiausiai ką aiškintis čia turėjo Mia ir Goda – kaip vėliau paaiškėjo, moterys susiriejo dėl prieš kelias savaites rodytos laidos „Prieš srovę“, kurios metu Mia kalbino buvusį Godos vyrą Rolandą.

Jau kurį laiką pramogų pasaulio užkulisiuose sklando gandai, jog Goda šiuo metu šiltus jausmus puoselėja buvusiam Mios vyrui, Nerijui Antanavičiui. Po laidos, kurioje visa tai buvo aptarta, Goda viešai „Facebook“ pasisakė, kad žiūrėdama laidą ji jautė svetimą gėdą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar gali būti, kad G. Alijevos pyktį sukėlė tai, kad Mia apie savo buvusį vyrą kalbino jos buvusį vyrą, Mia patikino, kad būtent taip ir yra. 

„Manau, kad ši laida, turėjusi didelį atgarsį, tikrai sulaukė iš iš Godos tam tikro atgarsio. Mes po to su ja susirašinėjome. Bet tikrai nepasakosiu, ką mes su ja susirašinėjame, nes tai – mūsų dviejų asmeninis reikalas. Esmė yra tame, kad Goda tikrai pyksta“, – sakė ji.

Tiesa, tikslios priežasties Mia teigė nežinanti: „Aš neklausiau. Aš tik pasakiau: „Goda, aš nė vieno blogo žodžio neišgirdau šioje laidoje apie tave.“ Gal ji pyksta dėl savo dabartinio vyro. Gal dėl to ir pyko, nes mes apie mano „eks“ vyrą nelabai gražiai atsiliepėme.“

REKLAMA

Vis dėlto savo ruožtu M. Pilibaitytė nori viešai nuraminti Godą pareikšdama, jog jai jos dabartinio mylimojo – Mios „eks“ Nerijaus – tikrai nereikia. 

„O jėzau, ten tikrai yra ko pavydėti? Apsaugok viešpatie – tikrai yra ko pavydėti! Aš inicijavau skyrybas, aš nuo jo bėgau visus 2 metus, ir tikrai dabar sėdžiu ir pavydžiu. Ar tai yra normalu? Nu nenormalu. Aš nežinau, ką jai mano eks vyras yra papasakojęs. Man sunku išvis kalbėti, nes aš to nežinau. Bet kad aš pas jį negrįžčiau nė už milijoną, tai čia faktas. Nė už ką gyvenime“, – rėžė Mia.

Anot dainininkės, jai ši situacija netgi ima atrodyti juokinga. „Aš atgal nesigręžioju. Man to visiškai nereikia. Pas mus su Nerijumi – nenoriu vėlgi aš čia viešai eskaluoti šitų temų – yra dar reikalas vienas, kurį jis privalo išspręsti. O šiaip man jo, kaip žmogaus, kaip draugo, kaip vyro… tiesiog nereikia. Kam? Juk aš tiek laiko bėgau nuo jo ir dabar man jo prisireikė? Gal aš jau ir sutikau tą savo svajonių vyrą, niekas nežino. Aš tiesiog nekalbu apie tai, nenoriu“, – paslaptinga išliko Mia.

REKLAMA

Dar prieš kiek laiko moteris tikino, kad jai vyro šalia savęs tikrai nereikia, tačiau šiandien žinoma moteris kalba jau kiek kitaip. „Tos vienintelės meilės aišku, kiekvienas žmogus nori ir ieško. Aš jos ne tai, kad ieškau, aš tik laukiu“, – pridėjo ji.

Vis dėlto paklausta, ar į Kauną persikelti nusprendė dėl meilės, Mia teigė, kad nebent meilė miestui, o ne vyrui. 

Visą Mios pokalbį apie pyktį su Goda pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Primename, kad prieš 2 savaites pasirodė laida „Prieš srovę“, kurioje Mia kalbino buvusį Godos vyrą Rolandą.

Visą laidos „Prieš srovę“ pokalbį su Mia pamatykite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Godos norėtų gauti dar vieną atsakymą

Pramogų pasaulyje gandai apie naują porą – Godą ir Nerijų – sklando jau ganėtinai ilgai, o neseniai buvo kalbėta ir apie tai, jog, neva, spalio mėnesį jiedu iškels vestuves. Tačiau žiniasklaidai jiedu savo santykių nepripažįsta.

Vis dėlto prieš pradėdamas kalbėti apie naują žmonos mylimąjį, R. Alijevas prisiminė ir savo bei Godos skyrybas.  Mios paklaustas, kaip išlaikyti gražią moterį šalia savęs, buvęs krepšininkas šypsojosi – specialiai čia nieko padaryti nepavyks. 

„Išlaikyti jos nereikia – jei ji tave įsimylės ir mylės, tau tiesiog reikia būti vyru ir išlikti tuo vyru su ja. Pavydas prie nieko gero nepriveda, ir kiek yra psichologiškai tų atvejų įrodyta, kad tų, kurie perdėtai pavydi, visos santuokos ir draugystės žlunga. Pavydas atsiranda aišku ne šiaip, ir dažniausiai pas vyrus būna gražių moterų pavydas, nes jie įsivaizduoja, kad ji tuoj nueis į šoną. O pas moteris pavydas atsiranda tada, kai vyras kažkur suklysta, ar moteris kažką užmato. Tas nepasitikėjimas santykiuose yra baisiausias dalykas, klaidai kažkokiai įvykus. Visą gyvenimą bus tas nepasitikėjimas ir bus sunku pataisyti tą situaciją“, – garsiai svarstė jis.

REKLAMA

O štai tikrosios skyrybų priežasties Rolandas nenori atskleisti net ir dabar: „Tiesą sakant, negaliu sakyti tikrosios priežasties, ji yra ganėtinai skaudi, bet išsiskyrėme abipusiu sutarimu. Aš tikiu likimu, kad taip turėjo būti.“

Vis dėlto jis neslepia – abu su Goda santykius išsaugoti tikrai bandė, o pats Rolandas tikina net ir pasikeitęs. Taip pat jis sako bandęs priimti atsakomybę net už tuos dalykus, dėl kurių nebuvo kaltas: „Bandymas tikrai įvyko ir mes davėme sau laiko apie metus pabandyti iš naujo viską sulipdyt, tik gal ganėtinai per greitai viskas įvyko. Bet bandėme, ir aš pamačiau, kad niekas nesikeičia – todėl ir priėmiau tokį sprendimą.“

REKLAMA

Vis dėlto žiniasklaidoje, anot M. Pilibaitytės, buvo pasirodę tekstų ir apie tai, kodėl dėl iširusios šeimos neva Goda kaltina Rolandą.

„Tų versijų aš girdėjęs įvairių, kad ir moterį susiradau, kažkokie lošimai… Faktų tame nebuvo – kokia moteris, kur ta moteris? Manęs niekas vedybų procese nematė su kažkokia moterimi, aš niekada nesu nuėjęs į šoną, aš niekada nesu jos apgavęs – gyvenau savo gerą šeimyninį gyvenimą, atsidavęs vaikams ir šeimai. Dėl to aš negaliu nieko komentuoti. Čia reikėtų jos klausti, kodėl tokie kaltinimai, kodėl versijos vis kitokios ir keičiasi? Čia iš jos norėčiau išgirsti. Mes po skyrybų taip ir nesame gražiai pakalbėję, mes išsiskyrėme ganėtinai piktuoju“, – pripažino žinomas vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visą pokalbį su Rolandu Alijevu galite pamatyti čia:

Buvo susitikęs su nauju G. Alijevos mylimuoju

Nepavykus išsaugoti santuokos, Goda ir Rolandas pasuko skirtingais keliais, o dabar jau kurį laiką Goda poruojama su Mios buvusiu vyru. 

Būtent Mia apie tai sužinojo pirmoji. „Aš sureagavu labai normaliai, nors iš pradžių tuo nė nepatikėjau. Goda yra labai protinga moteris, tai ji tikrai žinodama visą situaciją neprasidės… O sužinojau iš Nerijaus, kad jie kartu. Galvojau, kad tai yra netiesa, nes mes tuo metu aptarinėjome skyrybų reikalus, labai susipykome, ir jis tuo metu pasakė, kad jis yra su Goda. Pagalvojau, tai jau tikrai… Bet vėliau žiūriu, kad tikrai. Aš buvau šoke“, – laidoje pripažino Mia.

REKLAMA

Tuo tarpu Rolandas kol kas daug apie poros santykius nežino – jam svarbiausia, kad jis būtų geras jo ir Godos atžaloms. 

„Man buvo labai svarbu, koks vyras atsiras šalia mano vaikų. Kai dabar pasidomėjau apie tą žmogų, tai ta nuomonė tikrai nėra gera, nėra teisinga. Aš visada sau sakiau, kad čia jos gyvenimas, jos nuomonė, aš negaliu kištis, galiu tik klausti, ar mano vaikams yra saugu šalia tokio žmogaus, ar mano vaikai bus laimingi. O kas liečia ją, ir kaip ji į tai žiūri, yra jos asmeninis reikalas. Kol kas nieko blogo negirdėjau, tai man tas yra svarbiausia. Ateitis parodys. Skaudžiausia gal būtų tai, jei vaikai kiek prisirištų prie to žmogaus, o po to jis dingtų. Tikiuosi, kad taip nenutiks. Galiu jai palinkėti tik didžiausios laimės“, – linkėjo jis.

REKLAMA

Mia pasakojo, jog gali puikiai suprasti, kodėl Nerijus sužavėjo Godą – prisiminė ir savo santykius. Anot jos, būnant su Nerijumi, šeimos galva buvo ji. Mia uždirbdavo pinigus, o Nerijus – tarsi dešinioji ranka, kuri visuomet stengdavosi padėti. Kartais prieš koncertus jis netgi tiesindavo jai plaukus, ką jau kalbėti apie prabangias dovanas, kuriomis apipildavo tuometinę žmoną.

„Žinote, gyvenime yra savo srities specialistai. Vienas yra atsidavęs moksluose, yra išmanus ir jo neaplenksi, nebūsi pirmesnis. Tas pats sporte, tas pats dar kažkurioje gyvenimo srityje. O šitas žmogus, galbūt, yra moterų specialistas, turi labai daug patirties bendravime, išmano psichologiją, turi savo braižą, kuris, kiek girdėjau, yra vienodas visoms moterims“, – tai tikina pastebėjęs ir Rolandas.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Mia atvira – yra ir blogoji Nerijaus pusė. „Tokia blogoji, kuri visiškai nusveria ir tą gerąją pusę ir galiu pasakyti tik tiek, kad ta blogoji pusė yra jau labai bloga. Nenoriu kaltinti jo kažkokiais praeities dalykais, tiesiog esmė yra tame, kad jis labai negražiai elgiasi. Bent jau kas liečia konkrečiai mane, yra padaręs labai negražių dalykų, ir po to visi tie dalykai, kuriuos jis padarydavo gerai – ten tie plaukų sukimai, suknelių lyginimai, puikus gaminimas –  jie kažkaip dingsta su vienu tokiu akibrokštu“, – patirtimi dalijosi ji.

Anot Rolando, kiek jam yra tekę girdėti, Nerijaus taikinyje – visuomet žavios ir žinomos moterys, o kuo tiksliai Nerijus sužavėjo Godą, jam pasakyti yra sunku. Vis dėlto jis pasidalijo savo spėjimais.

„Jis, turbūt, bando per kelias moteris, ir kažkuri užkimba. Aš manau, kad užkimba dėl to, kad – bent jau mano vaikų mamos atvejis – tu per ilgą laiką nerandi antros pusės, to išsiilgsti, tų santykių, o tada atsiranda atkalus žmogus, kuris rodo dėmesį, ir tu net nebesidomi tais minusais. Tau ima atrodyti, kad jis idealus, kad čia viskas sutampa, ir, aišku, svarbiausia, jausmas. Jei atsirado jausmas, tai ir sulipo. Tas pats būna, kai moterys susižavi kaliniais ar pagarsėjusiais kažkokiais žmonėmis su bloga praeitimi. Jos į tai nekreipia dėmesio, nors iš tikro tai yra labai svarbu“, – kalbėjo jis.

REKLAMA

Tiesa, Rolandas ir Nerijus vienąkart yra susitikę. Viskas įvyko po to, kai Rolandas papasakojo žiniasklaidai apie Godos ir Nerijaus santykius, o jau kitą dieną jo automobilio stiklai buvo išdaužti. Netrukus jis sulaukė Nerijaus kvietimo susimatyti, o į susitikimą atvyko Godos automobiliu. 

„Susitikome, jis bandė ganėtinai agresyviai save pateikti, klausė, kodėl jį kaltinu dėl to lango išdaužimo? Tas pokalbis buvo ganėtinai aštrus“, – prisiminė R. Alijevas.

Nepaisant to, naujai porai Rolandas nori palinkėti tik gero, o taip pat, kaip sako jis, būtų smagu, jei jiedu paneigtų visus neigiamus gandus, kuriuos buvusiam krepšininkui yra tekę išgirsti apie Nerijų. 

Galiu palinkėti tik teigiamų dalykų – laimės, meilės jiems. Aš tikiu, kad kiekvienas žmogus savo antrą pusę suranda pagal save, tai jeigu tai yra ta antra pusė visam gyvenimui, aš galiu tik palinkėti darnios šeimos, dar vaikų. Aš ir viduje, ir savo aplinkiniams sakau, –norėčiau, kad jie apsiženytų, sukurtų šeimą, galų gale, pasikeistų mano pavardę – aš to labai norėčiau viduje. Viso to linkiu jiems labai nuoširdžiai, jei jie paneigtų visa tai blogo, ką mes girdime“, – pokalbį baigė R. Alijevas.

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų