REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
 Ąžuolas Misiukevičius (nuotr. asm. archyvo)

Plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius stengiasi ne tik dėl savo klienčių išvaizdos, tačiau ir pats mėgsta pasilepinti įvairiomis grožio procedūromis. Visai neseniai jis nusprendė atsikratyti senų kompleksų ir padailinti savo veido bruožus.

10

Plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius stengiasi ne tik dėl savo klienčių išvaizdos, tačiau ir pats mėgsta pasilepinti įvairiomis grožio procedūromis. Visai neseniai jis nusprendė atsikratyti senų kompleksų ir padailinti savo veido bruožus.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt jis atvirai papasakojo, ko ėmėsi bei atskleidė, kokia buvo aplinkinių reakcija. 

Žinomas plaukų stilistas neslėpė, jog išvaizda jam yra išties svarbi, o kadangi gamta jam nepadovanojo ryškių bei vešlių antakių, jis teigė nutaręs, kad atėjo metas pokyčiams. Vaikinas nuvyko pas grožio meistrę, kuri jam atliko antakių permanentą.

„Pirmiausia, ilgai svarsčiau apie tai. Turėti permanentinius antakius nėra laikina, bet visuomet norėjau ir buvo noras turėti pačių antakių formą. Juos paryškinti. Kaip plaukų stilistui, man svarbu gerai atrodyti. Apie tai daug domėjausi ir skaičiau, žiūrėjau darbus, labai kruopščiai atsirinkinėjau meistrę, nes kiekvienas turi savo techniką ir stilistiką. Vienintelis mano noras buvo toks, kad rezultatas atrodytų kuo natūralesnis“, – kalbėjo vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad nori atrodyti nepriekaištingai, jis tikino, kad jokiu būdu tai nėra jo gyvenimo tikslas ir siekis: „Tiesą sakant nepasakyčiau, kad  tai buvo mano svajonė ar kažkoks tikslas. Mano svajonės kur kas rimtesnės ir didesnės nei būtent ši. Kalbant apie tai, ypatingai ieškojau meistrės, kuri galėtų įgyvendinti ir patarti, kaip bus ir ar tiks. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau tinkamą specialistę iš Kauno. Kartu priėmėme sprendimą, kad reikia darytis, nes norisi truputį paryškinti ir padaryti pačią formą. Mano bruožai ryškūs, todėl ir norisi užpildyti visą veido formą iki galo.“

REKLAMA

Ąžuolui rūpi jo išorė, todėl nori patikti sau: „Pagrindinis dalykas, kad jausčiausi gerai sau. Juk kiekvienas žmogus, manau,  nori pakoreguoti savo trūkumus. Tai yra visiškai normalu. Svarbu yra neperžengti ribos. Noriu būti gražus sau, ryškus. Norisi stovint prieš veidrodi jaustis gerai, o ypatingai prieš savo klientes. Tai duoda pasitikėjimo savimi.“

Tiesa, daugelis žmonių gali imti manyti, jog antakių permanento procedūra nėra vyriška, tačiau Ąžuolas į tokias kalbas neketina kreipti dėmesio. „Visi mes galime daug ką manyti ir šnekėti. Man atrodo, kad čia priklauso nuo žmogaus požiūrio ir mentaliteto lygio. Visiems neįtiksi, o jeigu tai trukdo kažkam, tuomet nemanau, kad tai  yra mano problema. Mano tikslas gyventi sau ir mėgautis gyvenimu.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesą sakant, kai dariausi šią procedūrą, tuomet negalvojau ar sulauksiu negatyvių nuomonių. Dariausi tai dėl savęs. Daug sekėjų sakė, kad atrodau daug geriau. Tikino, kad atrodau patraukliau. Ir netgi labai daug prašė duoti meistrės kontaktus“, – tikino plaukų stilistas.

Yra posakis, jog „grožis reikalauja aukų“, todėl ne paslaptis, kad ir ši procedūra nebuvo maloni. „Pati procedūra  nebuvo  skausminga, tačiau juk vis tiek yra badoma. Tik po  procedūros tikrai jautėsi skausmas ir tempimas, bet išgyvenama.

Kaina yra labai individualus dalykas, priklauso nuo sudėtingumo ir pačios meistrės. Bendrai svyruoja 150-200 eurų. Papildymas – dar 90-100 eurų. Po procedūros visuomet antakiai atrodo labai ryškūs, tačiau tai yra normalu, nes į oda yra įvedamas pigmentas.

Pačiu rezultatu galėsiu džiaugtis po mėnesio, kai spalva pati nubluks“, – baigdamas pokalbį sakė plaukų stilistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų