REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų muzikinis projektas „X faktorius. Žvaigždės“ pateikė daug staigmenų – ant scenos pasirodė tokie žmonės, apie kurių dainavimo galimybes daugelis nė nenuotuokė, mat daugiausiai viešojoje erdvėje jie buvo žinomi dėl kitų savo veiklų.

Šių metų muzikinis projektas „X faktorius. Žvaigždės“ pateikė daug staigmenų – ant scenos pasirodė tokie žmonės, apie kurių dainavimo galimybes daugelis nė nenuotuokė, mat daugiausiai viešojoje erdvėje jie buvo žinomi dėl kitų savo veiklų.

REKLAMA

Vienas jų – aktorius Andrius Žiurauskas. Tiesa, pasirodo, kad dėl vienos priežasties jis kartais gailisi, jog projekte išvis sutiko dalyvauti.

Pavasarį A. Žiurauskas tapo laidos „galvOK“ vedėju, o dabar jo laukia ir dar viena patirtis – pasirodymas didžiojoje „X faktorius. Žvaigždės“ scenoje. 

Paklaustas, kaip nusprendė išbandyti save šiame projekte, aktorius pasakojo, kad tai paskatino aplinkiai. „Kai kurie bičiuliai ir pažįstami man yra sakę, kad aš gerai dainuoju. Dabar aš taip nebegalvoju (juokiasi) Tačiau su bičiuliais dainuodavau prie stalo, o prie stalo jų gal ir klausa ne kokia būdavo, o ir mano balsas pasidarydavo geresnis – netikėtai atsirasdavo klausa“, – sakė kaip visuomet žodžio kišenėje neieškantis vyras.

Vis dėlto profesionaliai muzikos A. Žiurauskas niekuomet nėra mokęsis: „Niekada. Nepažįstu natų, nesu lankęs choro. Tik tiek, kiek tekdavo per spektaklius padainuoti, tiek ir baigiasi mano muzikinė karjera.“

REKLAMA
REKLAMA

Būtent dėl šios priežasties Andrius kartais gailisi, jog išvis ryžosi pasirodyti projekte. Anot jo, pasirodyti tokioje scenoje, kartais išvis yra klaiku. „Aš netgi gailiuosi pakliuvęs į šį projektą. Ne dėl to, kad projektas blogas, o todėl, kad man jame labai baisu, nejauku ir nepatogu“, – atviravo jis.

REKLAMA

Vis dėlto aktorius nepasiduoda – galvoja, kad ši patirtis gali išeiti ir į naudą: „Aš labai noriu tikėti, kad į gerąją pusę, bet kol kas, jeigu man reikėtų lažintis, kaip baigsis mano dainavimas, tai aš už save pinigų tikrai nestatyčiau – tik už savo kolegas.“

Paklaustas, ar jį palaikė jo žmona Emilija, aktorius šmaikštavo, jog palaikė, bet tik dėl to, kad neturėjo iš ko rinktis. „Ji sakė: „Jei tu to tikrai nori, tai palaikysiu, o šiaip tai tikrai labai kvailas žingsnis“. Mano žmona nebuvo iš tų, kurie galvoja, kad aš gerai dainuoju“, – su šypsena pasakojo aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

O štai apie savo varžovus A. Žiurauskas atsiliepia itin gerai – bent jau apie tuos, kuriuos jau turėjo galimybę išgirsti. 

„Lina Rastokaitė, manau, išvis yra Lietuvos aktorė ir dainininkė, kuri yra lygiavertė – tiek, kiek talentinga aktorė, tiek ir talentinga dainininkė. Taip pat ir Ainis Storpirštis ar Jokūbas Bareikis. Kas liečia jaunųjų kategoriją, aš negaliu pasakyti, kad ją labai pažįstu – mačiau tik kai kurias merginas, kurios buvo atėjusios į „galvOK“ laidą. Jos – simpatiškos, bet jų dainuojančių dar nemačiau, tad negaliu nieko sakyti. Bet kiek girdžiu, tai yra žmonės, kurie jau ir anksčiau yra dalyvavę televiziniuose projektuose, yra dainavę. O kiek tokių grybų, kurie sugalvoja iš vonios savo talentą pernešti į „X faktoriaus“ sceną, tai aš nežinau – dar negirdėjau“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant didelio jaudulio ir baimės, A. Žiurauskas pasakojo turintis ir vieną stipriąją savo pusę. „Kad aš esu nuoširdus“, – šypsojosi jis.

Kuris dalyvis – tavo favoritas? Spausk čia, atiduok savo balsą už labiausiai patikusį pasirodymą ir laimėk dvigubą pakvietimą į „X Faktorius. Žvaigždės” finalą! 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų