REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Vilija Pilibaitytė-Mia laidoje „Velykos #IšNamų“  (nuotr. TV3)

Dainininkė Mia Pilibaitytė rudenį pasitiko su pokyčiais – tiek išvaizdoje, tiek ir gyvenime. Pasirodo, kad jau nuo vasaros pradžios žinoma moteris yra pakeitusi gyvenamąją vietą, o visai neseniai asmeninius pokyčius ji susiejo ir su išvaizda – pakeitė šukuoseną.

12

Dainininkė Mia Pilibaitytė rudenį pasitiko su pokyčiais – tiek išvaizdoje, tiek ir gyvenime. Pasirodo, kad jau nuo vasaros pradžios žinoma moteris yra pakeitusi gyvenamąją vietą, o visai neseniai asmeninius pokyčius ji susiejo ir su išvaizda – pakeitė šukuoseną.

REKLAMA

Kaip naujienų portalui tv3.lt sakė Mia, dabar išties gyvenime viskas keičiasi iš esmės.

Žinoma moteris pasakojo, kad iš tiesų Kaune gyvena jau kurį laiką, tačiau žinia apie tai pasirodė tik dabar. „Kaune gyvenu jau nuo birželio mėnesio, tačiau niekam per daug šito dalyko nesekiau. Kaip tai sugalvojau? Turbūt tiesiog atėjo laikas pokyčiams“, – sakė ji.

Mia pasakojo, kad palikti sostinę sunku nebuvo, mat čia nuolat grįžta ir toliau: „Sostinės nepalikau – aš vis dar čia atvažiuoju – tiek su darbais, tiek ir šiaip. Kaune gyventi man dabar labai patogu – net ir į koncertus važinėti kur kas patogiau iš Kauno, o ne iš Vilniaus.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad Mią persikelti paskatino ir žmonės. „Viena iš priežasčių, kodėl persikėliau, ir buvo ta, jog čia, turbūt, turiu daugiau draugų, negu Vilniuje“, – pastebėjo ji.

REKLAMA

Niekam ne paslaptis, kad šiais laikais moterys lepinasi daugybe grožio procedūrų, o radusios specialistus, lieka ištikimos joms daugybę metų. Scenoje ir televizijoje dažnai matoma Mia teigė, kad palikti pamiltus specialistus ir rasti naujus, buvo šioks toks iššūkis, tačiau ir tai jau pavyko įgyvendinti. 

„Iš pradžių dar važinėjau į Vilnių, bet ilgainiui tai tiesiog pradėjo varginti. Sudėtinga važiuoti ir dėl plaukų, ir dėl manikiūro, pedikiūro, ir dar dėl visokių kitokių dalykų. Žinoma, Vilniuje palikau be galo gerus specialistus, bet dabar tokius radau ir čia“, – su šypsena sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Sakoma, kad šukuoseną pakeitusi moteris, visuomet keičia ir gyvenimą, o štai Mia visai neseniai nusprendė prisiauginti ilgus plaukus. Tiesa, tai – ne vieninteliai pokyčiai jos gyvenime.

„Tikrai savo gyvenimą  keičiu iš esmės. Prasidėjo visiškai naujas etapas, o rugsėjo mėnesį dar ir oficialiai išsiskyriau. Taip išėjo, jog šie metai man – visiški pokyčių metai. Esu labai laiminga, kad pagaliau tai įvyko“, – kalbėjo M. Pilibaitytė.

Prabilusi apie pagaliau įvykusias skyrybas, žinoma moteris neslėpė laimės – nuo nieko nepriklausyti, anot jos, yra labai gera: „Nors iš esmės nepriklausau niekam jau 2 metus – dabar tiesiog išsiskyrėme oficialiai. Kartu nebegyvename jau 2 metus, o dabar gera žinoti, kad ir oficialiai nebesu su niekuo susieta. O morališkai aš esu išsiskyrusi jau seniai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar nesibaimina vienišumo, vienatvės, Mia neslėpė, kad paprastai šie jausmai jai yra svetimi. „Niekuomet nesijaučiu vieniša, nes visuomet būnu tarp žmonių. Galiu pasakyti, kad vienatvės bijo tik silpni žmonės. Stiprūs žmonės jos nebijo“, – pabrėžė ji.

Vis dėlto turėti artimą žmogų, anot atlikėjos, būtų malonu: „Per karantiną buvau visiškai viena, tai tuo metu taip, bendravimo trūko, ir kartais pagalvoju, jog galbūt ir trūksta to artimo žmogaus. Norėtųsi, kad jis būtų namuose, norėtųsi su kažkuo dalintis savo pasiekimais ar savo džiaugsmais, būtų smagu kartu švęsti šventes. Bet kartais su draugėmis pasijuokiame, kad šventėms vyrą galima ir išsinuomoti (juokiasi). Vien dėl švenčių vyro tikrai nereikia – šiaip norėtųsi artimo draugo.“

O štai dabar dar ir televizijoje, laidoje „Prieš srovę“ dirbanti dainininkė teigė, kad jai šis darbas yra itin artimas. „Tikrai nenorėčiau, kad tai vieną dieną baigtųsi. Manau, kad mano darbas man teikia pilnatvę. Manyčiau, kad tai – mano stiprioji pusė ir pagrindinis mano gyvenimo variklis. Aš pasineriu į kūrybą ir tuomet nebebūna laiko giliam liūdesiui“, – pokalbį baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų