REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„X faktorius. Žvaigždės“ kėdžių iššūkis (nuotr. Organizatorių)

Šį sekmadienį – antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai.

11

Šį sekmadienį – antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai.

REKLAMA

„Kėdžių iššūkis“ bus ypatingai intriguojantis – jame dainuos puikiai pažįstami aktoriai sportininkai, laidų vedėjai ir interneto garsenybės. TV3 televizijos žiūrovų laukia itin įdomi laida!

Savo trejetą sau rinksis Saulius Prūsaitis, kiti trys teisėjai turės tik patariamąjį balsą. Vaikinų grupės mokytojas neslepė, kad situacija yra šiek tiek kitokia nei įprasta – pasikeitė šou formatas. „Vis dėlto yra taip, kad „X faktorius“ yra stebuklų kalvė. Tikiuosi, kad tiek aš, tiek kolegos sulauks neišdildomų įspūdžių. Žiūrėsime, kuo čia viskas baigsis“, – prieš laidą kalbėjo S. Prūsaitis. 

Kviečiame susipažinti su visais projekto „X faktorius. Žvaigždės“ etapo „Kėdžių iššūkis“ dalyviais!

Ainis Storpirštis – Lietuvos teatro aktorius ir režisierius, pelnęs „Auksinį scenos kryžių“. Ainis neslepia, kad po karantino jis labai pasiilgo scenos, o ypač muzikinės. Ainis tai pat priduria, kad jaudulio neįmanoma išvengti – jį sukuria nežinomybė, kaip teisėjai įvertins dainavimą. „Man patinka dainuoti. Nemeluosiu, aš norėčiau eiti toliau, tačiau taip yra ne mano valioje. Nelabai galiu liepti kažkam mane pasirinkti“, – sako aktorius. 

REKLAMA
REKLAMA

Gian Luca Demarco – italas virtuvės šefas, kulinarijos studijos vadovas ir kulinarinės laidos vedėjas. Dalyvauti projekte jam yra didžiulis iššūkis. Gian Lucca – itin komunikabilus, kalba garsiai ne tik itališkai, bet ir lietuviškai. Kulinaras neslepia, kad yra tikras „X faktoriaus“ gerbėjas, todėl dalyvauti projekte jam didelė garbė. „Noriu vieną kartą per gyvenimą padainuoti taip, kad žmonės atsistotų ir džiaugtųsi. Tai man yra nuotykis. O nuotykius gyvenime reikia priimti, jeigu jie pasitaiko“, – lietuviškai kalba Gian Lucca. 

REKLAMA

Andrej Olijnik – Lietuvos baidarininkas, pasaulio čempionato prizininkas. Andrej neturi patirties scenoje, todėl jam šis pasirodymas yra ypatingai svarbus. „Mano viena iš problemų yra tai, kad dainuojant nestebiu aplinkos, nepalaikau akių kontakto. Nežinau, ar aš būsiu „čia ir dabar“, gal būsiu išskridęs“, – juokauja sportininkas, kuris ne tik dainuoja, bet ir groja gitara, kuria dainas. 

Žygimantas Barysas – žurnalistas, keliautojas, lietuviškos virtuvės puoselėtojas ir laidos apie keliones po Lietuvą „Sveiki atvykę“ vedėjas. Žygimanto gyvenimo šūkis – kuo daugiau darai, tuo daugiau padarai. „Aš esu nusiteikęs pakovoti ir labai aš noriu eiti į finalus. Apetitas kyla bevalgant, noriu būti finale“, – užtikrintai kalba projekto dalyvis. 

REKLAMA
REKLAMA

Evaldas Petrauskas – Lietuvos boksininkas, olimpinis medalininkas, Londono olimpinių žaidynių prizininkas. Sportininkui įdomu, kaip į dainavimą sureaguos kiti žmonės, tačiau kritikos jis nesureikšmina – žmonės gali šaipytis ar tyčiotis. „Aš gyvenu dėl savęs ir vieną sykį. Ką kiti pasakys, man nelabai jau ir rūpi“, – kalba E. Petrauskas. 

Robertas Lenartavičius – kultinių serialų aktorius ir režisierius. Projekto dalyvis yra įsitikinęs, kad gali dainuoti! Robertas nuo vaikystės atsidurdavo dėmesio centre, todėl scena jam labai artima. Įdomu tai, kad vaikystėje jis galvojo, kad bus dainininkas, tačiau vėliau atsirado teatras. „Man muzika yra komunikacijos forma. Tai – universali, jausmų kalba. Dalyvavimas projekte – galimybė paaugti. Drąsiai žiūriu į iššūkius ir pokyčius“, – sako Robertas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tadas Gryn – vienas žinomiausių lietuviškų serialų aktorių, pelnęs „Sidabrinės gervės“ apdovanojimą už geriausią aktoriaus vaidmenį. Dainavimas senoje daugeliui aktorių nėra svetimas, tačiau Tadas įsitikinęs – tai nėra jo stiprioji pusė. „Žmonės, kurie nuostabiai dainuoja, turi gražius balsus – į juos žiūri su geru pavydu. Mes visi norėtumėme labai gerai dainuoti, tai pakelia nuotaiką“, – sako šou dalyvis. 

Gediminas Gabalis-Vėjas – vienas populiariausių Lietuvos „youtube'rių“, vaizdo tinklaraštininkas, kompiuterinių žaidimų gerbėjas. „Žinau, kad projekte reikia dainuoti ir nugalėti. Suprantu, kur aš įsivėliau, bet nežinau, kuo čia viskas baigsis. Dabar turbūt labiau jaudinuosi, negu šokdamas su parašiutu“, – pokštauja projekto dalyvis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų