REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Marius Jampolskis su žmona Renata (Fotobankas)

Jau visai netrukus aktorių Marių Jampolskį gerbėjai išvys jau 13-ajame serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone. O kol daugelis, grįžęs po darbų, stebės serialą, pats aktorius savo laiką ketina skirti naujam hobiui. Būtent dėl jo jis džiaugiasi net ir atėjusiu rudeniu, nors šis bus kitoks, nei jis planavo anksčiau.

14

Jau visai netrukus aktorių Marių Jampolskį gerbėjai išvys jau 13-ajame serialo „Moterys meluoja geriau“ sezone. O kol daugelis, grįžęs po darbų, stebės serialą, pats aktorius savo laiką ketina skirti naujam hobiui. Būtent dėl jo jis džiaugiasi net ir atėjusiu rudeniu, nors šis bus kitoks, nei jis planavo anksčiau.

REKLAMA

Tiesa, jau 7 metus iš eilės ne ką mažiau Mariui ir jo šeimai ypatinga ir paskutinė vasaros diena, mat būtent jos metu jie švenčia ypatingą datą.

Žinomas aktorius juokavo, kad į „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelę grįžti malonu – jis tai prilygina su grįžimu į senas žvejybos vietas.

O štai visą serialo komandą jis vadina šeima: „Manau, kad čia jau kitas lygmuo, kaip šeimoje. Jau net ir nelabai jaučiame, kada būname išsiskyrę, nes laikas nuo sezono iki sezono praeina labai greitai. Dabar jau 13-tasis sezonas. Per tiek laiko kai kurie apsiženyjo, prisigimdė vaikų ar net išsiskyrė. Šitaip, kartu su serialu, mes ir senstame (šypteli)“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pats serialo M. Jampolskis dažnai nežiūri, tačiau tam yra aiški priežastis. „Jei ir žiūriu, dažniausiai iš visai kitos pusės, darau savotišką savo darbo monitoringą. O šiaip nelabai, nes tuo metu dažnai turiu kitų veiklų. Mūsų darbo laikas – ne kaip įprastų žmonių, ne ofisinis. Manau, kad serialas skirtas žmonėms, kurie ateina serialo žiūrėti po darbo, o mums dažnai tuo metu tenka daryti kitus darbus“, – pastebėjo jis.

REKLAMA

Su vasara daugeliui atsisveikinti yra be galo sunku, o štai M. Jampolskis šiais metais į jį žvelgia su nekantrumu, mat atrado naują, daug laimės teikiančią veiklą.

„Man rudens sulaukti šiemet yra ypatingai malonu, nes atradau savo naują hobį, o kadangi rugsėjis bus ramesnis, tuo ir užsiimsiu. Aš pradėjau programuoti ir kurti muziką. Dabar bus daugiau laiko, nes šis dalykas, ypatingai, kol dar mokaisi, suvalgo visą įmanomą laisvą laiką“, – sakė jis. 

Vis dėlto prabilęs apie vasarą, jis neslėpė, kad buvo nustebęs, jog ji, po tokio neįprasto pavasario, buvo lygiai tokia pat darbinga, kaip ir paprasta. O štai ruduo ir vėl atneša nežinomybę – dėl to netgi teko atsisakyti ilgai laukto turo kartu su Irūna Puzaraite-Čepononiene.

REKLAMA
REKLAMA

„Reikalai pasisuko taip, kad mūsų 10-mečio turą keliame į pavasarį. Mūsų turas labai seniai buvo numatytas rudenį, bet mes pasitarėme ir nusprendėme, kad pagal situaciją patogiau yra tai nukelti, kol dar žmonės nepradėjo pirkti bilietų. Yra labai daug nežinomybės, o kadangi turas – neeilinis, o 10-ties metų, norime sulaukti laiko, kada žmonėms bus patogiau, kad jie mažiau bijotų, ir viskas praeitų taip, kaip reikia“, – atviravo M. Jampolskis.

Paskutinę vasaros dieną žinomas aktorius kartu su žmona Renata mini ypatingą dieną – 7 metus, praleistus santuokoje: „Paminėsime įspūdingai – aš būsiu namie (juokiasi). Išsikepėme keksiukų, laiką leisime jaukiai, šeimos rate. Nes nors pavasarį namie atsibuvome, vasarą matėmės retai, tad dabar ir vėl šventė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prabilęs apie prabėgusius metus santuokoje, Marius neslėpė, kad jie prabėgo be galo greitai – tam pritaria ir jo žmona. „Esame šnekėję, kad, atrodo, praėjo tik metai. Nes visą laiką įvykiai sekė įvykius, o kai aktyviai gyveni, taip ir būna. Žinoma, jei tuos metus prasėdėtum ant sofos, gal ir prailgtų (juokiasi)“

Vis dėlto būtent pastarieji metai į Jampolskių šeimą atnešė ir daugiausiai pamokų, o ypatingai su tuo susidurti, anot aktoriaus, teko karantino metu. „Kai esi namie su savo žmogumi 24 valandas per parą, ir tau atrodo, kad esate jau visus kampus apsitrynę, paaiškėja, kad ne visus. Matytis nepertraukiamai iš tikrųjų yra iššūkis. Tad šie metai tikrai buvo mokymosi metai, reikėjo prie vienas kito prisiderinti, kai nėra galimybės pabėgti į kitą erdvę ir grįžti. Teko mokintis būt kartu“, – pokalbį baigė Marius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų