REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Rafailas Karpis (Fotobankas)

Jau šį šeštadienį naujame ir ekspresyviame TV3 šou „galvOK“ susirungs vieni žinomiausių Lietuvos operos solistų – tenoras Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. Tiesa, abu jie ne tik puikūs muzikos pasaulio atstovai, bet ir tėvai.

3

Jau šį šeštadienį naujame ir ekspresyviame TV3 šou „galvOK“ susirungs vieni žinomiausių Lietuvos operos solistų – tenoras Merūnas Vitulskis ir Rafailas Karpis. Tiesa, abu jie ne tik puikūs muzikos pasaulio atstovai, bet ir tėvai.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt R. Karpis dar prieš laidą papasakojo, kokie žaidimai jį žavi labiausiai bei kurios vaikystės pramogos puikiai atmintyje įsirėžusios iki šiol.

Anot operos solisto, tikriausiai visi žmonės yra kažkiek azartiški, vis dėlto jis džiaugėsi, kad bent jau jo azartiškumas niekuomet nėra išbujojęs iki pavojingų stadijų.

„Aš į žaidimus žiūriu kaip į pramogą, laiko praleidimo būdą, tačiau, aišku, pergalė visuomet rūpi – laimėti visada smagu. Bet didžiausios pergalės ateina tose sferose, kuriose mes dirbame“, – pamąstymais dalijosi R. Karpis.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas vyras kartu su žmona Diana augina dvi dukreles, kurios neretai į savo žaidimus įtraukia ir tėtį: „Muzikuojame, klausome įvairiausių dainų, vaikams išleistų plokštelių, kartu vaidiname, šokame. Taip pat žaidžiame tokį stalo žaidimą „I Know“. Jį jau galima žaisti ir su jomis, truputėlį vieni kitiems padedant, pagal amžių palengvinant kažkokius kriterijus.“

REKLAMA

Tiesa, pats vaikystėje Rafailas mėgo ir kitokius žaidimus. „Man įdomiausios būdavo slėpynės – man atrodo, kad mano vaikams irgi yra panašiai (juokiasi). Vėliau, su amžiumi, atėjo kiti žaidimai. Atsimenu, mano vaikystėje buvo tuo metu pirmasis, naujas stalo žaidimas „Menedžeris“. Jis buvo sukurtas panašiu principu, kaip „Monopolis“, tik buvo lietuviškas“, – prisiminimais dalijosi jis.

Operos solistas teigė, kad vėliau ėmė lankyti ir šachmatų būrelį, o šį žaidimą rekomenduotų daugeliui. Vis dėlto dabar jis neslėpė to nebepraktikuojantis: „Tai yra žaidimas, kuriam reikia skirti laiko. Jei viso to nevystai – pasimiršta, tu prarandi formą. Šachmatininkai turi turėti formą, privalo ją palaikyti, nes tai – labai rimtas žaidimas.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tai – ne vienintelis logika paremtas žaidimas, kuris žavi garsų vyrą. „Pokeris – taip pat labai įdomus žaidimas, kurį dabar galima žaisti ir nuotoliniu būdu, o iki karantino būdavo galima žaisti ir susibūrus su draugais. Aišku, pokerio, pagal sudėtingumą, nereikėtų lyginti su šachmatais, tačiau jis yra smagus tuo, kad yra grupinis. Žaidžiant pokerį galima smagiai leisti laiką draugijoje. Tai žaidimas, kuris, jei tu jį žaidi ne norėdamas pasipelnyti, o tiesiog, kaip sportinį pokerį, jis padeda lavininti intuiciją, puikiai pajausti žmones. Tačiau tokiems rimtiems žaidimams reikia palaikyti formą“, – įsitikinęs R. Karpis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais laikais, atrodo, hobius turi visi, vis dėlto Rafailas įsitikinęs, kad tai – išties nelengva užduotis, reikalaujanti nemažai laiko.

„Laisvalaikio ne visada turiu, tik dabar jo buvo daug. O štai dabar visokiausi namų darbai patapo hobiu. Anksčiau hobis buvo bitlomanija, tačiau kiek tu gali visko pririnkti – juk neskaitysi kiekvieną dieną kažko naujo. Su šeima mes mėgstame nuvykti į gamtą, pabūti, pasivaikščioti. Tačiau tai – ne hobis. Hobį turėti, manau, nėra privaloma, o taip pat tai ir labai sudėtinga“, – atkriepė dėmesį jis.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad žaidimo „galvOK“, kuriame jau šį šeštadienį pasirodys ir Merūnas Vitulskis bei Rafailas Karpis, išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį.

REKLAMA

Kiekvienoje „galvOK“ laidoje dalyvauja po dvi komandas, kurios tarpusavyje varžosi ieškodamos atsakymų į žaidimo vedėjo užduotus klausimus. Kiekvieną komandą sudaro kapitonas, jo kviestinis svečias (aktorius, muzikantas ar kitas žinomas asmuo) ir palaikymo komanda, kuri gali padėti savo kapitonui laimėti dvikovą. Žaidimo azartą dar labiau kursto piniginis prizas – komandos už teisingus atsakymus gauna taškus, kurie konvertuojami į eurus, taigi, laimėjusi komanda gaus piniginį prizą.

„galvOK“:

- šeštadieniais 19.30 per TV3 televiziją ir portale tv3.lt

- darbo dienomis 9.00 val. per „Power Hit Radio“

- darbo dienomis 16.30 val. portale tv3.lt

„galvOK“ – geros emocijos garantuotos ir žaidžiantiems, ir stebintiems žaidimą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų