REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniuje visureigio vairuotojas perėjoje partrenkė moterį. Sąmonę praradusią pėsčiąją medikai išvežė į ligoninę.

Vilniuje visureigio vairuotojas perėjoje partrenkė moterį. Sąmonę praradusią pėsčiąją medikai išvežė į ligoninę.

REKLAMA

Perėjoje Panerių gatvėje stovi visureigis „Subaru“, policijos pareigūnai atitvėrė įvykio vietą, eismas nukreipiamas per priešpriešinę eismo juostą. Šioje perėjoje buvo partrenkta pėsčioji. Liudininkai pranešė, kad moteris po avarijos prarado sąmonę, guli nejudėdama. Greitosios pagalbos medikai moterį išvežė į ligoninę.

Apie nelaimę Panerių gatvėje buvo pranešta darbo dienai pasibaigus, apie 17-ą valandą. Tokiu metu dažniausiai ir partrenkiami žmonės: jau tamsu, eismas prasidėjus piko valandai intensyvus, išsiblaškę vairuotojai nepastebi pėsčiųjų.

Nelaimė įvyko gerai apšviestoje perėjoje, tačiau vairuotojas pėsčiosios nepastebėjo – veikiausiai buvo nukreipęs dėmesį nuo kelio. Kelias buvo nuvalytas, asfalto danga drėgna, tačiau neapledėjusi.

REKLAMA
REKLAMA

Vairuotojas blaivus. Policijai nubraižius eismo įvykio schemą jis paskui tyrėjus nuvažiavo į budėtojų dalį į apklausą.

O štai vaizdas iš Šilutės rajono: apvirto automobilis. Keliai visoje Lietuvoje yra valomi, tačiau gali būti apledėję ir slidūs. Nelaimė Gaideliuose įvyko apie vidurdienį. Trys moterys važiavo į Šilutės pusę, tačiau slidžiame kelyje „Ford“ sumėtė, automobilis išslydo į priešpriešinę ir nulėkė į griovį.

Apvirtus automobiliui buvo atsiųsti gelbėtojai. Moterys iš sudaužyto automobilio buvo išsiropščiusios. Sunkesnių sužalojimų jos nepatyrė, tik šoką, todel vežti į ligoninę žmonių neprireikė. Sudaužytą mašiną atversti ir ištempti į kelią atvažiavo traktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų