REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

42-ejų metų Ukrainos bokso legenda Vladimiras Kličko gali sugrįžti į profesionalų ringą skelbia naujienų portalas „SportArena“.

42-ejų metų Ukrainos bokso legenda Vladimiras Kličko gali sugrįžti į profesionalų ringą skelbia naujienų portalas „SportArena“.

REKLAMA

Anot minėto šaltinio, buvęs sunkaus svorio kategorijos pasaulio čempionas treniruotėse aktyviai lieja prakaitą, taip tik dar labiau pakurstydamas gandus dėl galimo sugrįžimo į profesionalų sportą.

Pranešama, kad ukrainietis ruošiasi pasirašyti vertingą kontraktą su vaizdo transliacijų platforma DAZN, kuri boksininkams pastaruoju metu yra ypač dosni.

Praėjusį rudenį ši organizacija pasirašė didžiausią kontraktą sporto istorijoje su Canelo Alvarezu. Jam už 11 kovų bus sumokėti net 365 mln. JAV dolerių.

DAZN taip pat bendradarbiauja ir su Anthony Joshua, o visai neseniai pasiekė susitarimą su Genadijumi Golovkinu iš Kazachtsano, kuriam už 9 kovas sumokės daugiau nei 100 mln. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu V. Kličko DAZN už 3 kovas siūlo 40 mln. JAV dolerių. Teigiama, kad visas tris ukrainiečio kovas norima surengti 2019-ais metais – gegužės, rugsėjo ir gruodžio mėnesiais.

REKLAMA

Pirmoji ukrainiečio dvikova neva vyktų prieš vieną iš pirmajame reitingo dešimtuke esantį priešininką.

Vėliau V. Kličko galėtų tikėtis susikauti su tokiomis bokso žvaigždėmis kaip Deontay Wilderiu ar A. Joshua.

Po trijų kovų ukrainiečiui būtų suteiktas DAZN ambasadoriaus statusas. Jis vėl galėtų baigti karjerą ir tolesnėje ateityje gautų tam tikrą procentą nuo šios platformos uždirbamo pelno.

Ukrainos sportininkas karjerą baigė maždaug prieš pusantrų metų, tačiau per šį laiką stengėsi palaikyti formą.

Profesionalų bokse jis kovėsi 69 kartus, bei iškovojo 64-ias pergales, iš kurių 53 buvo pasiektos nokdaunais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų