REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ (4/1) Eurolygoje patyrė pirmąją nesėkmę. Žalgiriečiai ketvirtadienio vakarą namuose 82:94 neatsilaikė prieš „Valencia“ (3/1) ekipą.

Kauno „Žalgiris“ (4/1) Eurolygoje patyrė pirmąją nesėkmę. Žalgiriečiai ketvirtadienio vakarą namuose 82:94 neatsilaikė prieš „Valencia“ (3/1) ekipą.

REKLAMA

Nors pirmoje mačo pusėje viskas klojosi gerai, pavyko pataikyti puikiai ir iš toli, bet antroje rungtynių dalyje svečiai iš Ispanijos visiškai perėmė iniciatyvą.

Trečiąjį kėlinį jie laimėjo net 30:12. Po susitikimo paklaustas apie pralaimėjimo priežastis „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis tikino, kad komanda per daug įsivėlė į uraganinį puolimą.

„Pralošėme visai stipriai komandai, bet ir patys nevykdėme plano. Šiandien neveikė gynyba, net ne pati sistema, bet asmeniškai kiekvienas neatidavėme tiek, kiek turėjome atiduoti gynybai“ ,– sakė krepšininkas.

„Pirmoje pusėje bandėme varžytis ir gal per daug į puolimą orientavomės ir primiršome gynybą. Manėme, kad primesime taškų pakankamai, bet taip nieko nebus. Varžovai žino, analizuoja, o mums trūko kontakto. Ypač kalbant apie baudas, gal neakcentuojama taip, bet reikia suprasti, kad kartais reikia prasižengti. Mes daugiau nei pusę kėlinio buvome su nuliu komandinių pražangų. Dirbsime, spręsime problemas ir bandysime jų nekartoti. Kai ypač ispanams duodi pajausti žaidimą tai jie tuo ir naudojasi“ ,– mintis dėstė A. Milaknis.

REKLAMA
REKLAMA

Varžovų gretose daug problemų kauniečiams kėlė Nikola Kaliničius, pelnęs 16 taškų.

„Akcentavome, ruošiamės jam. Sunku pasakyti, buvo situacijų, kai gerai dvigubinome, kai kur to neturėjome daryti. Jie irgi aišku tam ruošėsi. Mokysimės, stebėsime, analizuosime video“ ,– teigė gynėjas.

REKLAMA

„Žalgirio“ tolišaudė artilerija po pertraukos itin strigo. Jei pirmajame kėlinyje jie pataikė 7 iš 9, tai vienu metu trečiajame kėlinuke kauniečiai prametė 10 iš eilės tolimų metimų. Paklaustas, gal po kelių metimų atsirado dvejonė, A. Milaknis  su tokia mintimi nesutiko.

„Nemanau, kad čia atsirado dvejonė. Aišku tas rezultatas į kitą pusę persivertė. Visi metame, ypač jei geras metimas. Gal pora tik skubotų buvo trečiame kėlinyje. Tai kaip pirmoje pusėje gerai pataikėme, taip antroje 10 iš eilės neįmetėme. Gera pamoka, kad kalnų puolimu nenuversime. Nesame tokie individualiai stiprūs, kad Eurolygą nušluotume vien juo. Tai reikia grįžti ir su gera gynyba laimėti“ ,– po nesėkmės pasakojo krepšininkas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų