REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus „Saint-Germain“ – „Manchester United“, Miuncheno „Bayern“ – Madrido „Atletico“, Londono „Chelsea“ – „Sevilla“. Šios garsios Europos komandos susitiks akis į akį jau UEFA Čempionų lygos starte. Antradienį ir trečiadienį vyks grupių varžybų pirmasis turas.

Paryžiaus „Saint-Germain“ – „Manchester United“, Miuncheno „Bayern“ – Madrido „Atletico“, Londono „Chelsea“ – „Sevilla“. Šios garsios Europos komandos susitiks akis į akį jau UEFA Čempionų lygos starte. Antradienį ir trečiadienį vyks grupių varžybų pirmasis turas.

REKLAMA

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ ir TV6 kanalai bei naujosios kartos televizija „Go3“ planuoja parodyti tiesiogiai apie 90 UEFA Čempionų lygos ir 20 Europos lygos rungtynių.

Praėjusio sezono finalininkai PSG futbolininkai nepamiršo itin skaudaus pralaimėjimo „Manchester United“ klubui 2018-2019 metų turnyro aštuntfinalyje. Tada „Saint-Germain“ pirmosiose rungtynėse svečiuose šventė pergalę 2:0 ir beveik niekas neabejojo, kad pateks į kitą etapą. Tačiau „raudonieji velniai“ triumfavo pačioje antrojo mačo pabaigoje 3:1 ir dėl svečiuose pelnyto įvarčio paliko varžovus už borto. 2020-2021 m. Čempionų lygos H grupėje, be PSG ir „United“, varžysis „Leipzig“ bei Stambulo „Basaksehir“.

Mančesterio klubas vangiai startavo Anglijos „Premier“ lygoje – surinko tik 6 taškus per 4 dvikovas ir užima 14-ąją vietą. PSG Prancūzijos pirmenybių lyderio poziciją dabar užleidžia Liono „Olympique“. Po 7 turų Paryžiaus klubas turi dviem taškais mažiau ir rikiuojasi antras.

REKLAMA
REKLAMA

Rimtas išbandymas laukia čempiono titulo ginančio Miuncheno „Bayern“. Bavarai išmėgins jėgas su Madrido „Atletico“. Ši komanda praėjusio sezono aštuntfinalyje eliminavo „Liverpool“. Pastarasis klubas Čempionų lygą laimėjo 2019-aisiais. Tiesa, „Atletico“ silpnokai startavo Ispanijos čempionate, kuriame per 4 mačus sukaupė 8 taškus ir žengia tik aštuntas. „Bayern“ Vokietijoje vienu tašku atsilieka nuo „Leipzig“ – užima antrąją vietą. A grupėje, be „Bayern“ ir „Atletico“, rungtyniaus Maskvos „Lokomotiv“ bei Zalcburgo „Red Bull“.

REKLAMA

„Chelsea“ kovos su „Sevilla“, kuri praėjusį sezoną triumfavo UEFA Europos lygos turnyre. Įdomu tai, kad šie klubai tarpusavyje grumsis tik pirmą kartą. Šioje E grupėje dar žais „Rennes“ ir Krasnodaro „Lokomotiv“.

 „Liverpool“ pirmajame ture D grupėje egzaminuos Amsterdamo „Ajax“ futbolininkus. Čia dar kovos Bergamo „Atalanta“ ir „Midtjylland“. Liverpulio futbolininkai stringa Anglijos pirmenybių pradžioje. Jie per 5 turus jau prarado 5 taškus ir užima trečiąją poziciją.

Čempionų lygos grupių turnyre 32 ekipos suskirstytos į aštuonias grupes. Į atkrintamąsias varžybas pateks po dvi geriausias grupių komandas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame ture tiesiogiai bus transliuojamos aštuonerios rungtynės.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 20 d.

19.45 val. Kijevo „Dinamo“ – „Juventus“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.50 val. „Chelsea“ – „Sevilla“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.50 val. „Barcelona“ – „Ferencvaros“ (TV6, „Go3“),

21.50 val. PSG – „Manchester United“ („TV3 Sport“, „Go3“);

spalio 21 d.

19.45 val. „Real“ – „Šachtar“ („TV3 Sport“, „Go3“),

21.50 val. „Bayern“ – „Atletico“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),

21.50 val. „Manchester City“ – „Porto“ (TV6, „Go3“),

21.50 val. „Ajax“ – „Liverpool“ („TV3 Sport“, „Go3“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų