REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Maria Randers (nuotr. asm. archyvo)

Žavingąją Lietuvos verslininkę Dainą Bosas, pasižyminčią išpuoselėta elegancija ir stiliumi, tikriausiai atpažįsta daugelis, tačiau dabar viešuose renginiuose vis dažniau pasirodo ir jos gražuolė dukra Maria Julie Randers.

37

Žavingąją Lietuvos verslininkę Dainą Bosas, pasižyminčią išpuoselėta elegancija ir stiliumi, tikriausiai atpažįsta daugelis, tačiau dabar viešuose renginiuose vis dažniau pasirodo ir jos gražuolė dukra Maria Julie Randers.

REKLAMA

Mergina populiariausiuose renginiuose lankosi ne tik kaip viešnia, bet ne retai tampa ir modeliu.

 

Domisi makiažo subtilybėmis 

Nors merginos bendraamžės stengiasi atrodyti nepriekaištingai ir gaišta kelias veidrodžio, Maria ne kartą yra sakiusi, kad nejaučia jokių kompleksų ir į mokyklą nesiruošia kelias valandas.

Anksčiau mergina yra sakiusi, kad makiažo sritis ją išties domina. Ji stengiasi tobulėti ir mokytis vizažo subtilybių. 

Tiek Maria, tiek jos mama verslininkė Daina Bosas neslepia, jog išvaizdos puoselėjimui ji skiria išskirtinį dėmesį. Be to, moteris teigia, jog atsakingo požiūrio į įvairias procedūras ji stengiasi išmokyti ir savo dukrą Marią.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakoja D.Bosas, savo grožiu ji rūpinasi kasdien – kiekvieną vakarą ji skiria laiko savo odai prižiūrėti, prisotindama ją įvairiomis priemonėmis.

REKLAMA

Žinoma moteris tikina, jog vieni mėgstamiausių jos produktų, be kurių negali įsivaizduoti kasdienybės – lakštinės kaukės veidui ir paakiams.

„Odą lepinu visais metų laikais, tiesiog atėjus rudeniui pakeičiu produktus. Kai saulės nebėra tiek daug, prie drėkinimo pridedu ir rūgštines priemones. Atlieku nemažai rūgštinių veido procedūrų bei pilingų“, – yra sakiusi D.Bosas.

Daina tikino, jog sportas ir sveika mityba yra neatsiejama jos gyvenimo dalis, kuri neabejotinai prisideda prie geros savijautos ir gaivios išvaizdos. Anot jos, kai leidžia oro sąlygos, ji bėgioja pajūriu, jei ne – kūną stiprina sporto salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pasakojo, jog teisingą požiūrį į grožį jai svarbu perduoti ir dukrai. Ji sako, jog vyresnėlei ji kaskart primena ir pataria kuo ilgiau išlaikyti įgimtą, natūralų grožį. Ji tikina, jog tokio amžiaus merginos ir be papildomų priemonių yra itin žavingos.

„Socialiniuose tinkluose dabar galima rasti daug iškreiptos ir netikros informacijos bei reklamos. Siūlomi įvairiausi „stebuklai“, kurie, mano nuomone, gali sugadinti įgimtą grožį negrįžtamai. Todėl Marios prašau visada pirmiausia prieš ką nors renkantis pasikonsultuoti su manimi“, – pasakojo žinoma verslininkė.

Dažosi pagal nuotaiką

M.Randers tikino, jog kai kurių gerą savijautą užtikrinančių įpročių ji stengiasi išmokti iš mamos. Pasak merginos, sekdama jos pavyzdžiu, ji siekia vis daugiau sportuoti ir sveikai maitintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prakalbus apie pavasarinį makiažą, Maria įsitikinusi – šis turėtų būti gaivus, spindintis, o veidas kuo mažau apkrautas.

„Šiuo metu madoje yra spalvoti akių pravedimai. Man jie labai patinka. Kada daugiau žaisti su spalvomis, jei ne pavasarį ar vasarą“, – šypsojosi mergina.

Maria pasakojo, kad labai dažnai makiažo stilių padiktuoja proga ir nuotaika. Vieną dieną tamsiaplaukė nori dūminio, o kitą minimalistinio makiažo. „Labai mėgstu dažytis, tačiau esant svarbiai šventei mieliau pasitikiu profesionalais“, – pasakojo gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų