REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį TV3 žiūrovai stebėjo populiariausią šalyje talentų projektą „Lietuvos talentai“. Jame pasirodė apie sceną, žinomumą ir 10 tūkst. eurų svajojantys. Dalyvius vertina teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius.

Sekmadienį TV3 žiūrovai stebėjo populiariausią šalyje talentų projektą „Lietuvos talentai“. Jame pasirodė apie sceną, žinomumą ir 10 tūkst. eurų svajojantys. Dalyvius vertina teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius.

REKLAMA

Į sceną pirmasis žengė Linas Matiukas. Vaikinas scenoje grojo gitara ir dainavo savo kūrybos dainą. 27 metų kaunietis pateko į kitą etapą. Jis išgirdo du „taip“ ir vieną „ne“. „Negaliu pasakyti, kad buvo užburiantis tekstas“, – sakė J. Jankevičius.

Mažosios šokėjos „Lietuvos talentų“ scenoje šoko ant stulpo. Trys mielos mergaitės „Pole vaikai“ pavergė teisėjų širdis, tačiau to neužteko. „Niekada nemačiau, kad taip šoktų vaikai. Dažniausiai tą daro suaugusios moterys“, – sakė I. Stasiulytė. Lanksčiosios mergaitės nepateko į kitą etapą. „Norėtume, kad dar šiek tiek paaugtumėte“, – sakė J. Jankevičius.

„MeGusta Boys“ šoka du mėnesius. Talentingi berniukai sulaukė komplimentų, tačiau to neužteko. „Techniški, nuotaikingi ir gera emocija“, – gyrė I. Stasiulytė. Teisėja pasakė šokėjams „taip“. Tačiau „ne“ vaikams pasakė J. Jankevičius ir M. Mikutavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Arūnė Urbanavičiūtė turi labai daug talentų. Mergina plaukia, groja įvairiais instrumentais, dainuoja. Scenoje ji atliko savo kūrybos dainą. Deja, bet teisėjai nutraukė Arūnės pasirodymą spausdami X. „Sukūrei dainą, kuri yra didesnė nei tavo vokaliniai sugebėjimai“, – sakė J. Jankevičius. Arūnė į kitą etapą nepateko.

REKLAMA

„Skillz – BBoy“ šokėjai sugalvojo labai įdomų pasirodymą. Teisėjai gyrė vaikinų choreografinius sugebėjimus, tačiau šiek tiek kritikavo pasirodymo mintį. Tai, kad šokėjai yra verti kito etapo, pasakė I. Stasiulytė ir J. Jankevičius.

Šokių studija „Gamers“ nesužavėjo teisėjų. Jie nepanoro išvysti viso pasirodymo ir spaudė X. „Jums pritrūko ne vienos nakties, o keletos. Pasirodymas buvo silpnokas“, – sakė M. Mikutavičius. 3 NE.

Vytautas Kikutis – pensininkas, kurio talentas yra dainuoti. Scenoje jis atliko dainą, kurią sukūrė 1975 metais. Deja, bet ponas Vytautas nepateko į kitą etapą...

REKLAMA
REKLAMA

Arnas ir Danielius – tikisi laimėti projektą. Cirko artistai demonstravo triukus, o kompaniją jiems palaikė šuniukas. „Labai geras pasirodymas“, – sakė Marijus. Tačiau kiti teisėjai su tuo nesutiko ir pasakė, kad kol kas jie per silpni keliauti į kitą etapą.

Brigita Vonžodė dirba vizažiste, o jos talentas yra dainuoti animacinio filmo veikėjų balsais. Merginos noras buvo prajuokinti žiūrovus ir teisėjus, tačiau to padaryti nepavyko. Teisėjai merginai paspaudė X. Ji į kitą etapą nepateko. „Jūs labai graži, dažykite geriau moteris“, – sakė I. Stasiulytė.

Brigitos pasirodymą žiūrėkite:

Dvylikametis Džiugas Petraška užsiima magijos triukais. Burtų pasaulis berniuką įtraukė kai jam buvo 7 metai ir iki šiol nepaleidžia. „Kol kas šis triukas įdomus, bet per mažai įspūdingas, kad keliautumei į kitą etapą“, – sakė J. Jankevičius. Džiugas į kitą etapą nepateko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Julius Judin – neeilinės iškalbos berniukas. Jis groja fortepijonu ir trejus metus kuria vieną kūrinį. Laisvu metu berniukas skaito Evangeliją ir galvoja, kuo galėtų būti užaugęs. „Reikėjo pasirinkti mažiau sudėtingą kūrinį“, – sakė J. Jankevičius. „Nusispjaut, ką tu groji. Norėčiau su tavimi sėdėti ir šnekėtis“, – sakė M. Mikutavičius. Julius į kitą etapą nepateko.

Eglina Aleksandravičiūtė šoka ant kabančio stulpo. „Pole dance“ trenerė ir šokėja sulaukė pagyrų. „Viską atlikai labai plastiškai“, – sakė M. Mikutavičius. Ir nors išgirdo vieną „ne“ iš Inetos, Eglina kitame etape!

Šokių kolektyvas „Aušrinė“ – Alytaus pasididžiavimas, jau spėjęs sužibėti ir „Lietuvos talentuose“. „Kaip gražu“, – po pasirodymo sakė J. Jankevičius. „Žiūrėjau susižavėjęs... Tiek daug visko vyko“, – sakė M. Mikutavičius. Neabejotinai kolektyvas pateko į kitą etapą.

REKLAMA

Auksinis mygtukas! Jį M. Mikutavičius paspaudė šokėjams. „V-Team“ atvyko iš šokių studijos „MeGusta“. Šokėjai yra puikiai pažįstami šokių pasaulyje, o dabar juos žinos visa Lietuva!

„Diamonds show“ surengė pasirodymą, kurio nepamirš visi teisėjai. Pasirodymą vainikavo iš pagalvių pabirusios plunksnos. „Panos, jūs karštos, geros, švelnios ir tuo pačiu ugningos. Tai yra fantastika, ištaškėte viską. Tobula“, – apie merginų pasirodymą kalbėjo I. Stasiulytė. Merginos kitame etape!

Visą laidą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų