REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Palydovas (nuotr. 123rf.com)

Pastaruoju metu girdime vis daugiau istorijų apie palydovėmis dirbančias merginas, tačiau iš tiesų tuo užsiima ir vaikinai.

3

Pastaruoju metu girdime vis daugiau istorijų apie palydovėmis dirbančias merginas, tačiau iš tiesų tuo užsiima ir vaikinai.

REKLAMA

Anonimu prisistatęs vyras užsienio žiniasklaidai atskleidė neįtikėtinas savo darbo subtilybes, kurios verčia aiktelėti – ar realiame gyvenime taip iš tiesų būna?

Nepaisant to, kad daugelis apie tokį darbą galvoja neigiamai, vaikinas tikina, kad tai – jo svajonė. Seksas balkone, prabangios vilos Maldyvų salose ir kiti malonumai jam – kone kasdienybė.

„Man visuomet patiko moterys ir nuotykiai. Internete pamačiau šio darbo pasiūlymą, įkliau savo nuotrauką ir jau po kelių savaičių turėjau pirmąją klientę“, – pasakoja jis.

Dabar vaikinas tuo nepertraukiamai užsiima jau 3 metus. Per šį laiką jis tikina susitikinęs su 300 moterų visame pasaulyje, o net su 100 iš jų permiegojo.

REKLAMA
REKLAMA

„Daugelis klienčių nė nenori mylėtis – paprasčiausiai joms reikalinga antroji pusė vakarėliui ar vestuvėms“, – sako palydovo paslaugas teikiantis vyras.

REKLAMA

Kai kurios moterys paprasčiausiai nori gerai praleisti laiką ir kviečia jį į pačius neįtikėtiniausius pasimatymus, pavyzdžiui, skraidymą privačiu lėktuvu, vakarienėmis prabangiausiuose restoranuose ir kitur. Vaikinas tikina, kad tai jį priverčia jaustis pačia tikriausia žvaigžde.

Negana to, už visa tai jis gauna milžiniškus pinigus. Gero mėnesio metu jis gauna 10 tūkst. svarų, o mažiausia suma, kiek yra uždirbęs per mėnesį, buvo 4 tūkst. svarų.

Tiesa, nepaisant to, jis turi ir normalų darbą – tokiu būdu jo draugai ir šeima nieko neklausinėja ir nė neįtaria, kad jis gyvena dvigubą gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat jis papasakojo, kaip viskas vyksta – iš pradžių moterys susisiekia su juo žinutėmis, jie apsikeičia nuotraukomis ir sutaria, ką planuoja veikti, kai susitiks.

Vis dėlto kai kurių pasimatymų jis negali pamiršti iki šiol. „Viena sėkminga verslininkė paprašė, kad į jos kabinetą ateičiau apsirengęs kaip asmeninis treneris, o tada norėjo panašaus elgesio, kokį matome filme „50 pilkų atspalvių“. Tai buvo išties linksma – užtrukome net 3 valandas“, – sako jis.

Tiesa, jis atskleidė, kas šiame darbe baisiausia – kai moterys nori daugiau, jei jis gali duoti. Kai kuris iš jų netgi siūlo mesti darbą ir dovanoja jam automobilius vien tik tam, kad jis taptų jų vaikinu.

Tačiau jo paties tikinimu, sau tinkamos moters jis dar nesutiko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų