REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Simona Burbaitė (nuotr. asm. archyvo)

Tinklaraštininkė bei knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė paskutines pavasario dienas užbaigė ryškiais pokyčiais. Savo plaukus visuomet stilistui bei bičiuliui Mantui Tautvaišui patikinti moteris su savo šukuosena eksperimentuoti nebijodavo ir anksčiau, vis dėlto šįkart pokyčiai išties ypatingi.

6

Tinklaraštininkė bei knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė paskutines pavasario dienas užbaigė ryškiais pokyčiais. Savo plaukus visuomet stilistui bei bičiuliui Mantui Tautvaišui patikinti moteris su savo šukuosena eksperimentuoti nebijodavo ir anksčiau, vis dėlto šįkart pokyčiai išties ypatingi.

REKLAMA

Simona atvira – tokių trumpų plaukų ji dar niekuomet nėra turėjusi.

Kaip tinklaraštininkė pasakojo naujienų portalui tv3.lt, apie tai, kad norėtų nusirėžti ilgas kasas, ji svarstė visą praėjusį pusmetį.

„Mano geriausias draugas ir plaukų meistras Mantas Tautvaišas taip pat tada užsiminė, kad būtų puiki idėja šiais metais nukirpti man plaukus. Taip prieš kelias savaites nusprendžiau, kad laikas pagaliau tai padaryti. Tiesiog vieną dieną parašiau Mantui – „kerpam“. Ir nekantriai laukiau savo eilės patekti į jo kėdę“, – pasakojo žinoma moteris.

S. Burbaitė neslėpė, kad ne vienas, pamatęs jos naują šukuoseną, nesusilaikė nuo klausimo – ar nesigaili? „Daug kas klausė, ar nebuvo gaila nukirpti tokių gražių ir ilgų plaukų – nepaisant nuolatinio šviesinimo, jų būklė buvo tikrai puiki, labai jais rūpinausi. Tai galiu pasakyti, kad nė kiek negaila. Kaip tik – jausmas nuostabus!“ – patenkinta savo pasirinkimu sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, S. Burbaitė atvira – kad ir kaip bebūtų, nors ir nežymiai, šviesinimas plaukus taip pat paveikė. „Būtų juokinga sakyti, kad plaukai buvo visiškai nepažeisti nuo šviesinimo, tačiau kartu su Mantu jais labai rūpinamės. Taip pat ir mano tamsius plaukus šviesinome etapais metus laiko, kad plaukams labai smarkiai nepakenktų“, – savo plaukų paslaptį atskleidė ji.

REKLAMA

Anot Simonos, M. Tautvaišas – ne tik geriausias jos draugas, bet ir tas, kuriam ji visuomet patiki savo plaukus, mat šis sugeba suprasti savo klientus kone be žodžių: „Tiesa ta, kad Mantas yra geriausias dalykas, kuris kada nors nutiko mano plaukams. Jis – tikras profesionalas ir be galo talentingas. Mantas puikiai jaučia žmogų ir kokią šukuoseną ar spalvą jam pasiūlyti. Juokaudama sakau, kad jo kėdėje galėčiau ir užsimerkusi sėdėti – galutinis rezultatas niekad nenuvils.“

Vis dėlto Mantas visuomet atsižvelgia į Simonos norus ir pageidavimus, niekuomet jos neįtikinėja. „Jis nėra kategoriškas – nors dažniausiai jis rūpinasi idėjomis, ką galima padaryti su mano plaukais – nesvarbu, tai šukuosena, kirpimas ar dažymas – tačiau galų gale visada nusprendžiame kartu. Kaip minėjau, kirpti plaukus dar prieš pusę metų buvo Manto idėja, tačiau jis manęs nespaudė ir laukė, kol pati apsispręsiu“, – pasakojo S. Burbaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Simona užsiminė ir apie tai, kad kartu su plaukais tarsi „nukirpo“ ir begalę kitų dalykų. „Jaučiu, kad per pastaruosius kelis metus pasikeitė labai daug dalykų mano gyvenime ir viduje, tik tai ne visada pavyko ištransliuoti išorėje. Nusikirpus plaukus, kartu nukirpau ir daug metų kauptą energiją. Kaip tik su mano draugė ir stiliste Vilija Rušinskaite kalbėjome, kad ta pokyčių energija yra nuostabus dalykas – ta nuojauta, kad kažkas laukia, artėja, keičiasi. Labai džiaugiuosi šituo savo sprendimu! Aišku, prie naujos šukuosenos dar reiks priprasti“, – kalbėjo žinoma moteris.

Tiesa, nors dažnai girdime, kad šukuoseną pakeitusi moteris ruošiasi ir vidiniams pokyčiams, S. Burbaitė šypteli – jai nutiko kitaip: „Sakyčiau mano atveju atvirkščiai – aš jau esu pasikeitusi viduje, todėl plaukai buvo tik ekstra detalė, kuri tai papildė.“

S. Burbaitės šukuosenos pokyčiai – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų