REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Lukrecija Šiaulytė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Šį sekmadienį TV3 televizija savo žiūrovus kvietė pamatyti įspūdingą, pirmojo „Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalą. Čia savo talentus pademonstravo visi teisėjų atrankas įveikę dalyviai.

16

Šį sekmadienį TV3 televizija savo žiūrovus kvietė pamatyti įspūdingą, pirmojo „Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalą. Čia savo talentus pademonstravo visi teisėjų atrankas įveikę dalyviai.

REKLAMA

Talentingieji Lietuvos vaikai scenoje šįkart parodė naujus pasirodymus ir taip bandė pelnyti tiek žiūrovų, tiek ir teisėjų meilę. Stengtis yra dėl ko – šou prizas 10 tūkst. eurų.

Pirmajame pusfinalyje pasirodė 12 teisėjų atrankas įveikusių dalyvių. Gabrielė Pareščiūtė, Kotryna Čerkauskaitė, Paulius Rimeikis, Lukrecija Šiaulytė, Motiejus Dudnikas, Perla Burneikytė, Tėja Krisiulevičiūtė ir Deimantė Gelažauskaitė, Miglė Miknevičiūtė, Julija Jevtušenkaitė, Sandra Jadeškaitė, Kristina Bujanauskaitė, Barbora Cirtautaitė.

Tiesa, į superfinalą pateko tik 3 iš 12 dalyvių. Žiūrovai nusprendė, kad į superfinalą keliauja Tėja ir Deimantė bei Kristina Bujanauskaitė. Trečioje ir ketvirtoje vietoje atsidūrė Paulius Rimeikis ir Perla Burneikytė. Teisėjai nusprendė, kad į superfinalą bilietas turi būti suteiktas Pauliui Rimeikiui.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji scenoje pasirodė Lukrecija Šiaulytė, mergaitė atrankų metu sulaukė pagyrų dėl savo įvaizdžio. Finale ji taip pat atrodė puikiai – labai žaismingai. Mergaitė norėjo padaryti šou – tas jai pavyko! „Matau tave ateityje kaip roko žvaigždę“, – sakė Neringa.

REKLAMA

Motiejus Dudnikas – berniukas, kurį groti akordeonu įkvėpė Martynas Levickis. Šiaulietis sulaukė pagyrų – teisėjai sakė, kad jo pasirodymas nuostabus. Įdomu tai, kad Motiejų palaikė labai daug virtualių gerbėjų!

Gabrielė Pereščiūtė – penkiametė, kuri iš karto paperka savo mielumu. Nuotaikingas pasirodymas sužavėjo teisėjus, o išradingi dainos žodžiai kėlė šypsenas.

Sandra Jadeškaitė – jaunoji oro akrobatė, privertusi ne vieną prie TV ekranų užsidengti akis iš baimės. „Jūsų pasirodymas, kai jis baigėsi gerai, supratau, kad esate fantastiška akrobatė“, – sakė Justinas.

REKLAMA
REKLAMA

Barbora Cirtautaitė – visus sužavėjusi jaunoji fokusininkė. „Pirmą kartą gyvenime buvo taip įdomu žiūrėti, kaip žmogus skaičiuoja iki 25“, – juokavo Justinas.

Julija Jevtušenkaitė – gyvūnų mylėtoja, grojanti būgnais. Šiaulietė surengė ugningą pasirodymą – teisėjai sakė, kad buvo nuostabu.

Paulius Rimeikis – išskirtinio balso savininkas, kurį profesionalai lygina su krištolo skambėjimu. „Time to say goodbye“ suskambėjo stebuklingai!

Perla Burneikaitė – daugybę medalių turinti mažoji gimnastė. Ji – itin artistiška, drąsi ir labai talentinga. „Jūs užsikėlėte kartelę taip aukštai... Esate per gera, kad Lietuva galėtų jus prarasti“, – sakė Justinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tėja ir Deimantė – dvi šokių monstriukės. Mergaitėms puikiai pavyksta ne tik šokti, bet ir būti labai artistiškoms. „Labiausiai mane žavi jūsų tarpusavio ryšys. Jūsų širdutės yra kartu, esate tikras duetas“, – sakė Neringa.

Kotryna Čerkauskaitė – 14-metė, scenoje besijaučianti kaip žuvis vandenyje. „Padainavote tobulai, ne pagal amžių kokybiška moteris“, – sakė Justinas.

Miglė Miknevičiūtė – būgnininkė, kuri klauso visai ne vaikiškos sunkiojo roko muzikos. „Jūs esate jėga“, – gyrė Marijus. „Ši mergaitė supranta muziką“, – sakė Justinas.

Kristina Bujanauskaitė – „Lietuvos talentai“ nugalėtojo Kasparo Bujanausko sesuo. Šiandien ji švenčia gimtadienį! „Tikras talentas šviečia iš toli. Matau tokį įdirbį ir užtikrintumą“, – sakė Neringa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų