REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Vilius ir Violeta Tarasovai

Neišskiriamas duetas Violeta ir Vilius Tarasovai drauge yra ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Nepaisant to, kad gyvenimas kartais pažeria ir sunkumų, jie visuomet į viską žiūri pozityviai.

20

Neišskiriamas duetas Violeta ir Vilius Tarasovai drauge yra ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Nepaisant to, kad gyvenimas kartais pažeria ir sunkumų, jie visuomet į viską žiūri pozityviai.

REKLAMA

Žinoma pora  jau šį pirmadienį pasirodys TV3 laidoje „#Iš Namų“ 19.30 val., o juos kalbins Orestas ir Džilda Vaigauskai.

Dar prieš laidą naujienų portalui tv3.lt Violeta ir Vilius Tarasovai pasakojo, kad didelių nuostolių nejaučia, tačiau atšauktų koncertų taip pat stengiasi neskaičiuoti.

„Koncertai, būna, atsiranda. Ką mes suplanuojame – vienas dalykas, tačiau būna ir užsakomųjų, privačių renginių. Jų negalime paskaičiuoti, nes nežinome, kiek jų galėjo būti“, – pasakojo Vilius.

Violeta džiaugėsi, kad dabar jiems gan neblogai sekasi: „Mums tikrai neblogai sekasi. Mes neturime paskolų, mus šiek tiek remia valstybė, nes dirbame individualiai. Išlaidos mūsų sumažėjo, nes niekur nevaikštome. Džiaugiamės, kad neturime jokių skolų, tačiau vis tiek koncertų labai laukiame.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot Viliaus, nepaisant to, kad jų pasirodymai yra atšaukti, tačiau tai nė kiek nepakeitė jų gyvenimo ritmo: „Kažkokių didelių pasikeitimų nėra. Anksti ryte keliesi, žadini vaiką, nes turi prasidėti pamokos. Vedžiojame šunį, pasportuoju namuose. Trūksta tik tos viešos veiklos. Tačiau pirmą karantino mėnesį padalyvavome projekte, todėl nesijautė kažkokių didelių permainų.“

REKLAMA

Vyrui juokais paantrino ir Violeta, kuri sakė, kad pasikeitė tik vienas dalykas – nereikia važiuoti į darbą.

Žinoma pora neslėpė, kad labai pasiilgo publikos, todėl viliasi, kad visai netrukus galės vėl susitikti. „Tikrai norime ir laukiame, kad karantino sąlygos tik gerėtų ir švelnėtų. Mums kyla daug klausimų: iš kur valstybė ištrauks tuos 30 žmonių, kurie galės dalyvauti renginiuose? Diskutuojame įvairiose grupėse... Iš kur ištrauktas tas mistinis skaičius?

Į bažnyčias galima eiti, į parduotuves – irgi, kad ir 100 žmonių. O čia – mistinis skaičius. Diskutuojame, kada palengvins sąlygas. Visa mūsų vasara yra suplanuota, tikimės, kad valdžia leis koncertuoti. Tikimės, kad nuo Joninių galėsime startuoti. Liktų tik užsakomieji koncertai: krikštynos, vestuvės ir panašiai“, –  kalbėjo Vilius.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad dabar tenka vis daugiau laiko praleisti namuose, tačiau jų tai nė kiek negąsdina ir nekylą jokių didesnių konfliktų namuose. „Mes ir anksčiau praleisdavome 24 val. per parą kartu. Mums niekas nepasikeitė – visur kartu. Pripratę esame vienas prie kito. Jokios trinties nėra“, – džiaugėsi Violeta.

Vilius juokėsi, kad gyvenimas teka sena vaga: „Jokių naujų atradimų nėra. Mes esame suaugę žmonės, vienas kitą pažįstame. Skaičiau daug interviu, kuomet žmonės pasakojo, kad atrado daug hobių ar atrado save iš naujo. Tikrai taip mums nėra.“

Tiesa, ne visas Tarasovams klojasi šitaip puikiai – Violeta dar visai neseniai patyrė traumą, dėl kurios negalės kurį laiką sportuoti. „Mes sportuojame visuomet atskirai. Negalime suderinti tos pačios programos. Tačiau dabar nutiko taip, kad patyriau traumą ir išvis nebegaliu sportuoti. Lemtis davė šiek tiek pailsėti. Pasitempiau riešą, todėl negaliu sportuoti. Viskas nutiko lygioje vietoje. Tiesą sakant, nė nežinau, kaip tai įvyko“, – pasakojo Violeta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras pridūrė, kad Violetos trauma sukėlė ir komplikacijų: „Visa ši trauma privedė iki uždegimo, kad net vaistus reikėjo vartoti.“

Vis dėlto nors gyvenimas ir pažėrė šeimai netikėtumų, tačiau jie į viską žiūri pozityviai. „Labai gaila, kad ši pandemija labai paveikė. Mes į viską žiūrime optimistiškai. Tikiu, kad sudėtingas laikotarpis yra tiems, kurie turi paskolų. Džiaugiamės, kad esame laisvi nuo įsipareigojimų“, – sakė Vilius.

Daugiau įdomių istorijų iš Violetos ir Viliaus Tarasovų išgirsite pirmadienį, 19.30 val., laidoje „#Iš Namų“!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų