REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Apie buvusią aktorę bei hercogienę Meghan Markle sklando pačių įvairiausių kalbų, o britų žiniasklaida dėl to neseniai užsitraukė net ir princo neapykantą. Vis dėlto neseniai viešumoje pasirodęs operatoriaus, dirbusio kartu su Meghan interviu, sumaišė visas kortas.

7

Apie buvusią aktorę bei hercogienę Meghan Markle sklando pačių įvairiausių kalbų, o britų žiniasklaida dėl to neseniai užsitraukė net ir princo neapykantą. Vis dėlto neseniai viešumoje pasirodęs operatoriaus, dirbusio kartu su Meghan interviu, sumaišė visas kortas.

REKLAMA

Anot anonimu norėjusio išlikti vyro, išjungus kameras Meghan tikrai nebūdavo pats maloniausias žmogus filmavimo aikštelėje.

Pasirodo, kad net prieš susipažindama su princu Harry, kino industrijoje Meghan jau būdavo žinoma kaip „princesė“, mat su ja tikrai nebūdavo paprasta – iš kitų žmonių jie nuolat visko reikalaudavo.

Anot profesionalaus operatoriaus, M. Markle į filmavimo aikštelę visuomet atvykdavo su didžiule palyda. Negana to, visi turėdavo paklūsti jos taisyklėms. Viena iš keistesnių buvo ta, jog niekas negalėjo filmuoti aktorės pėdų.

REKLAMA
REKLAMA

Apie hercogienės pėdas nemažai kalbėta 2018 metais, kai ši lankėsi Naujojoje Zelandijoje. Tąkart buvo galima išvysti randą, kuris, neva, liko nuo pėdų korekcijos operacijos. O štai minėtas anonimas teigė, kad visiems filmavimo aikštelėje buvo aišku, jog Meghan savųjų pėdų negali apkęsti.

REKLAMA

Negana to, M. Markle reikalavo, kad bedirbant visuomet būtų brangaus šampano, o norint ją filmuoti visuomet būdavo reikalingas leidimas. Anot operatoriaus, jos elgesys priminė tikros superžvaigždės.

„Ji visuomet daug reikalaudavo ir būdavo nemandagi“, – taip apie M. Markle sudėtingumą atsiliepė jis.

Gyvenimo būdo fotografas Tommy Mendesas, kuris M. Markle fotografavo 2015 metais, taip pat prisiminė, kad ji buvo intensyvi, turėjo 12 žmonių palyda ir visuomet priminė moterį, kuri yra pasiruošusi svarbiai misijai.

O štai minėtas operatorius, davęs „Daily Mail“ šį išskirtinį interviu, neslėpė, jog dar prieš pradedant dirbti su būsimą hercogiene gavo įspėjimą – „būk atsargus, su ja sunku“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuo pat pirmos sekundės, kai ją pamačiau, aš nė nežinojau, kas ji tokia, tačiau ji elgėsi kaip tikra diva. Tai susidėjo į jos požiūrį, kaip ji kalbėjosi su žmonėmis ir taisykles“, – teigė jis.

Anot operatoriaus, M. Markle atvyko į filmavimo aikštelę dėvėdama beisbolo kepuraitę, todėl atrodė, kad ji – pati tikriausia diva, kuri nenori, kad kiti ją atpažintų. Tai priminė situaciją, kai žvaigždės slepiasi nuo paparacų gatvėse.

„Aš nustebau, bet nebuvau sužavėtas. Visi galvojo, kad ji elgiasi kaip A lygio žvaigždė, nors iš tiesų nepapultų net tarp D lygio. Tai buvo lyg didelės žvaigždės karikatūra, tačiau didelės žvaigždės, nebent joms yra labai prasta diena, dažniausiai elgiasi natūraliai ir gražiai“, – pridėjo profesionalus operatorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Net prieš susipažindama su princu, ji buvo itin reikli, iš visų reikalavo leidimų. Tiesa, įsijungus kameroms ji pasikeisdavo.

„Ją filmuoti buvo lengva. Vos tik ištarus „veiksmas“, ji žino, kaip daryti savo darbą. Tačiau išjungus kameras, ji tikrai nėra pats draugiškiausias asmuo“, – teigė vyras.

„Buvo pačių įvairiausių reikalavimų – reikėjo tam tikros rūšies gėlių, negalima jos filmuoti be makiažo, filmavimui reikia parūpinti specialaus šampano. Norint filmuoti, reikėdavo atsiklausti. Atrodydavo, kad nuolat bandai jos kantrybę“, – prisiminė jis.

Negana to, savo palydoje ji turėjo savo vizažistę ir viešųjų ryšių specialistę. Jos visur vaikščiodavo kartu ir primindavo merginas iš filmo „Mean Girls“.

REKLAMA

„Dažniausiai, kai žvaigždei aikštelėje kažką pasiūlai, jos neprieštarauja ir teigia tai pabandysiančios. Tačiau Meghan turėdavo savo idėjų. Ji turėjo daug galios, tačiau iš kitos pusės, aš vadovauju filmavimui, o tu – tik aktorius, todėl leisk man dirbti savo darbą“, – mintimis dalijosi anonimas.

Vis dėlto labiausiai jį šokiravo tai, kai kitas filmavimo komandos operatorius, po pabendravimo su Meghan, liko traumuotas, nepaisant to, kad anonimas vadino jį vienu mieliausių žmonių žemėje.

Pasirodo, kad norėdamas nufilmuoti papildomos medžiagos, jis ėmė filmuoti Meghan kojas. Ši taip supyko, jog netrukus jam išrėkė: „Ką, po velnių, tu čia darai? Tavo dienos darbai baigti“.

Netrukus po to išaiškėjo, kad M. Markle ėmė susitikinėti su princu Harry.

„Nemanau, kad ji nusipelno tokio dėmesio. Nebuvau ja sužavėtas ir man sunku patikėti, kad ji šitaip apžavėjo princą. Ji atrodo kaip labai savimi nepasitikinti ir išlepinta“, – interviu atviravo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų