REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Tekashi 6ix9ine (nuotr. Instagram)

Reperis Tekashi69 nesiliauja stebinę gerbėjų. Neseniai dėl koronaviruso grėsmės iš kalėjimo anksčiau paleista žvaigždė nusprendė ir vėl pasirodyti gerbėjams ir su jais pabendrauti naudojant „Instagram“.

22

Reperis Tekashi69 nesiliauja stebinę gerbėjų. Neseniai dėl koronaviruso grėsmės iš kalėjimo anksčiau paleista žvaigždė nusprendė ir vėl pasirodyti gerbėjams ir su jais pabendrauti naudojant „Instagram“.

REKLAMA

Tiesioginę transliaciją per čia išbandęs reperis ne tik prabilo apie jam mestus kaltinimus ir gyvenimą kalėjime, bet ir pagerino visų laikų rekordą.

Sunku patikėti, tačiau reperio tiesioginę transliaciją stebėjo net 2 mln. žmonių. Tai – naujausias rekordas. Praėjęs rekordas priklausė reperiui Drake’ui ir Tory Lanez. Šie sulaukė net 310 tūkst. žiūrovų.

Savo transliacijos metu Tekashi69 (tikras vardas – Danielis Hernandezas) prabilo apie tai, kodėl jis vadinamas žiurke (nes neva teisėsaugai išdavė keletą reikšmingų su nusikalstumu pasauliu daug bendro turinčių vardų). 

REKLAMA
REKLAMA

Reperis buvo suimtas 2018 metų lapkritį. Tuo metu jam grėsė 47 metai kalėjime, mat buvo pripažinta, jog jis – „Nine Trey Bloods“ grupuotės narys, kuri kaltinama reketavimu.

REKLAMA

Savo transliacijos metu reperis teigė, kad jis nesupranta, kodėl žmonės nemėgsta jo repo ar plaukų spalvos, tačiau kaltina jį už tai, kad buvo „žiurke“.

„Aš viską įvertinau ir nepadariau nieko blogo. Aš esu didžiausias šio pasaulio menininkas. Vyrai meluoja, moterys meluoja, skaičiai – ne. Pasižiūrėkite į žiūrovus. 2 milijonai. Skaičiai nemeluoja“, – transliacijos metu pridėjo jis.

Taip pat jis paaiškino, kodėl nemato nieko bloga, jog išdavė kitus savo nusikalstamos grupuotės narius. Anot jo, jis neturėjo būti ištikimas, mat jie nieko dėl jo paties nepadarė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad ir reperio meilės ryšiai nebuvo be nusikaltimų. Praėjusiais metais širdį atvėrė buvusi reperio mylimoji Sara Molina. Septynerius metus su atlikėju draugavusi Sara tvirtino, kad jai teko justi nuolatinį psichologinį spaudimą bei prievartą iš savo antrosios pusės.

Sara su atlikėju prieš trejus metus taip pat susilaukė dukros, tačiau mergina atvira – tai, ką jai teko patirti, ji nelinkėtų niekam.

„Ne kartą mano kūnas buvo nusėtas mėlynėmis ir žaizdomis. Atsimenu, kai jis trenkė man į veidą – mano akys taip ištino, jog beveik nieko nemačiau“, – pasakojo ji.

Mergina taip pat žiniasklaidai prasitarė, kad buvęs partneris ją vertėti ir su juo mylėtis. „Jis prašė, kad jo nepalikčiau net tada, kai prasidėjo visi teismo procesai. Kaip aš galiu būti su vyru, kuris mylėjosi ir išdavė mane su daugiau nei 70 moterų ir ne viena pagimdė kūdikį nuo jo?“, – klausė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų