REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Gwyneth Paltrow (nuotr. SCANPIX)

Daugybę legendinių vaidmenų Holivudo filmuose sukūrusi aktorė Gwyneth Paltrow visuomet garsėjo puikia išvaizda, o bėgantys metai, atrodo, jos nė kiek nepakeitė. 

4

Daugybę legendinių vaidmenų Holivudo filmuose sukūrusi aktorė Gwyneth Paltrow visuomet garsėjo puikia išvaizda, o bėgantys metai, atrodo, jos nė kiek nepakeitė. 

REKLAMA

Ir nors tiek kino premjerose, tiek ir filmavimo aikštelėse ji yra matoma įspūdingai pasipuošusi, profesionaliu makiažu bei įspūdingomis šukuosenomis, iš tiesų 47 metų jaunatviškai atrodančiai žvaigždei priimtinesnis visai kitoks įvaizdis.

„Niekuomet nebuvau makiažo žmogus, man nepatinka būti pasidažiusiai. Man makiažas visuomet reiškia, kad einu dirbti“, – žurnalui „People“ sakė aktorė.

Gwyneth pasakojo, kad toks jos nusistatymas kilo dar mokyklos laikais, mat ji lankė vien tik mergaičių mokyklą. „Nė viena iš mūsų nesidažėme. Mums nereikėjo prieš nieką puoštis“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Pradinėje ir vidurinėje mokykloje makiažas niekada nebuvo dalis mano rutinos. Manau, kad to priežastis yra ir tai, kad visuomet buvau truputį padauža. Man patinka švarios odos jausmas“, – pridėjo G. Paltrow.

REKLAMA

Dar kiek anksčiau ji buvo užsiminusi ir apie tai, kad svarbu pasenti grakščiai. „Kuo labiau save žinai ir priimi, tuo labiau priimi save ir savo išvaizdą visa širdimi. Visuomet maniau, kad ganėtinai ironiška yra tai, jog galiausiai save priimame fiziškai tik tada, kai jau turime žilų plaukų. Manau, kad tame tikrai yra tiesos“, – sakė žvaigždė.

G. Paltrow žinoma ir dėl savo dietų – tiesa, kartais jos užsienio pramogų pasaulyje būdavo kritikuojamos kaip pernelyg aršios. Vis dėlto visai neseniai ji atskleidė, ką iš tiesų suvalgo per dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Anot harpersbazaar.com, nepaisant to, kad pusryčius kai kurie laiko svarbiausiu dienos maistu, G. Paltrow kartais juos praleidžia. O kartais ji mėgaujasi gėrimu, padarytu iš migdolų pieno, kokosų aliejaus ir vanilinio proteino miltelių.

Pietums aktorė renkasi baltymus ir salotas. Anot jos, svarbu vartoti kuo mažiau angliavandenių, todėl ji renkasi tuno ar azijietiškos vištienos salotas.

Ir nors kai kurie galvoja, kad dauguma moterų vakarienės nevalgo, Gwyneth čia laužo stereotipus. „Vakarienei valgau tai, ką tik noriu, tačiau stengiuosi vengti pusfabrikačių ir cukraus“, – teigė ji.

Dėl šios priežasties ji renkasi vištieną, makaronus, daržoves ar net ryžius. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų