REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Khloe Kardashian, Beyonce, Dascha Polanco  (tv3.lt fotomontažas)

Niekam ne paslaptis, kad užsienio pramogų pasaulio žvaigždės beveik niekuomet savo suknelių ar kostiumų įvairiems renginiams ir pasirodymams ant raudonojo kilimo nebeperka – jos tai arba gauna dovanų, arba sudaromi bendri mainai tarp dizainerio ir garsenybės.

15

Niekam ne paslaptis, kad užsienio pramogų pasaulio žvaigždės beveik niekuomet savo suknelių ar kostiumų įvairiems renginiams ir pasirodymams ant raudonojo kilimo nebeperka – jos tai arba gauna dovanų, arba sudaromi bendri mainai tarp dizainerio ir garsenybės.

REKLAMA

Ką jau kalbėti apie tai, kad daugybė garsių mados namų ir patys siūlo savo paslaugas ryškiausiems pasaulio veidams. Vis dėlto pasirodo, kad iki tol reikia nemažai paplušėti, ir nors sunku patikėti, kai kurioms žvaigždėms, dėl kurių visi varžosi dabar, anksčiau dizaineriai sakydavo griežtą „ne“.

Pateikiame sąrašą garsenybių, kurios viešai prabilo apie tai, kaip garsūs veidai praeityje yra atsisakę jas papuošti.

Viena iš tokių moterų – Beyonce. Dabar dėl galimybės papuošti šią moterį kovotų tūkstančiai, vis dėlto buvo laikai, kai ji dar nebuvo tokia žinoma, ir dainavo grupėje „Destiny’s Child“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai tik pradėjome rodytis su „Destiny’s Child“, aukštosios mados prekės ženklai nenorėjo rengti 4 apvalių juodaodžių merginų, o pačios įsigyti dizainerių darbų negalėjome“, – prisiminė gražuolė.

REKLAMA

Pasirodo, kad čia į pagalbą Beyonce ir kitoms merginoms atskubėjo jos mama. „Mano mama kartu su dėde sukūrė pirmuosius mūsų kostiumus – individualiai kiekvienai išsiuvinėjo kristalus ir perlus, įdėjo daug aistros ir meilės į kiekvieną detalę“, – prisiminė dainininkė.

Dar viena moteris, dėl kurios dizaineriai dabar mielai susipeštų – garsioji Kardashian klano narė Khloe Kardashian

Tiesa, anksčiau mergina buvo kur kas apvalesnė, nei yra dabar – po skyrybų su vyru Lamaru Odomu ji ryžosi ryškiems kūno pokyčiams, pamilo sportą ir įkvėpė keisti merginas visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad tiek paprasti žmonės, tiek ir mados industrija į mane ėmė žiūrėti daug labiau tada, kai numečiau svorio. Net fotosesijų metu anksčiau niekuomet neturėdavau, iš ko rinktis. Kourtney ir Kim gaudavo daug dėmesio, o štai stilistams išrinkti drabužius man, būdavo per daug darbo“, – prisiminė Khloe pridėdama, kad iš tiesų ji niekuomet nė nebuvo tokia didelė.

Su tokia diskriminacija yra tekę susidurti ir aktorei Melissai McCarthy. Įdomiausia tai, kad nepaisant to, jog jog vaidyba buvo nominuota „Oskarui“, ji vis tiek niekaip negalėjo surasti dizainerio, kuris sutiktų ją šiems apdovanojimams papuošti.

„Aš prašiau pagalbos 5-6 aukštosios mados namų dizainerių, kurie aprengė daugybę žmonių, ir jie visi man pasakė „ne“, – prisiminė ji pridėdama, kad galiausiai pasirinko pasipuošti „plius“ dydžio modeliams kuriančios dizainerės Marinos Rinaldi darbu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Niekaip apdarų rasti negalėjo ir serialo „Orange is the New Black“ žvaigždė Dascha Polanco. Ji yra atviravusi apie tai, kad vienas mylimiausių jos aukštosios mados ženklų, nepaisant to, kad pirkdama jų produkciją išleisdavo didžiulius pinigus, taip pat yra atsisakęs ją papuošti.

Pasirodo, kad paprašiusi savo ryšių su visuomene atstovų susisiekti su minėtu prekės ženklu, ji gavo atsakymą: „Jūs nesate to dydžio, kurio mes kuriame, todėl dabar aprengti jūsų negalime – galbūt ateityje.“

Dascha nusprendė minėtą ženklą kaip reikiant pamokyti: „Jei dabar jie norėtų, kad demonstruočiau jų drabužius, tokio malonumo nebesuteikčiau. Tai liūdina, tačiau stengiuosi dirbti su kylančiais dizaineriais, kurie sukurs apdarus specialiai man ir norės bendradarbiauti. Tai žmonės, kuriems patinka apvalumai ir nebijo jų parodyti, kaip aš“, – sakė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų