REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais atstovauti Lietuvai didžiajame „Eurovizijos“ dainų konkurse išrinkta grupė „The Roop“. Daina „On Fire“ vis populiaresnė darosi ne tik tarp lietuvių, bet ir tarp užsieniečių.

Šiais metais atstovauti Lietuvai didžiajame „Eurovizijos“ dainų konkurse išrinkta grupė „The Roop“. Daina „On Fire“ vis populiaresnė darosi ne tik tarp lietuvių, bet ir tarp užsieniečių.

REKLAMA

O štai šeštadienį viena populiariausių „Eurovizijos“ lažybų svetainių „eurovisionworld“ nurodė, jog Lietuva pasiekė pirmąją vietą ir tokiu būdu tapo šalimi, kuri, anot lažybininkų, tikėtina, kad laimės „Eurovizijos“ dainų konkursą, kuris įvyks gegužės mėnesį Roterdame.

Nemažai atlikėjų – tiek iš Lietuvos, tiek ir iš užsienio – savaip perdainuoja lietuvių eurovizinę dainą. Anksčiau savo versiją pateikė dainininkai Raminta Naujanytė-Bjelle bei Giedrius Balčiūnas, o štai dabar internete plinta ir užsienio šalių muzikantų versijos.

Jau ne pirmąkart „Eurovizijos“ dainas perdainuoja ir atlikėjas Danny McEvoy. Jo akustinė „On Fire“ versija perklausyta „YouTube“ platformoje daugiau, nei 12 tūkst. kartų.

REKLAMA
REKLAMA

Akustinę savo šios dainos versiją pateikė 18-metis Alex Giannousis. Vos prieš kelias dienas patalpintas vaizdo įrašas peržiūrėtas 15 tūkst. kartų.

REKLAMA

Daugiausiai perklausyta Panos Jay lietuvių dainos versija, kurią jis pateikė grodamas pianinu. Jo „On Fire“ versija perklausyta jau 16 tūkst. kartų.

Primename, kad „The Roop“ atliekama daina „On Fire“ muša visus rekordus rodo ir „Spotify“ muzikos klausymo programėlėje. Ši daina jau kelias dienas išlieka itin populiari ir klausoma.

Kaip teigia wiwibloggs.com, ši daina buvo klausomiausia vasario 17d. Jos tądien klausėsi net 19 722 vartotojai. Džiugu, kad tokiu susidomėjimu, ši daina atsidūrė tarp TOP, kuriuose galima išvysti ir Billie Eilish ar The Weeknd.

REKLAMA
REKLAMA

Dar prieš didįjį Lietuvos nacionalių atrankų finalą, įvykusį vasario 15 dieną Kaune, grupė sulaukė daug dėmesio ir todėl, kad prie „Žalgirio“ arenos surengė didžiulį flashmobą kartu su savo gerbėjais – visi kartojo judesius ir atliko „The Roop“ dainą. Pasirodo, kad idėja tai padaryti gimė sulaukus tokios idėjos iš vieno komentaro socialiniuose tinkluose, o dabar flashmob’us grupės nariams siūlo daryti ir užsienio šalys, pavyzdžiui, Jungtinė Karalystė bei Nyderlandai.

Įdomu tai, kad dalyvauti šių metų „Eurovizijos“ atrankose grupės nariai apsisprendė jau praėjusių metų sausį, o ypatingai per pastaruosius metus juos įkvėpė 2018 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Salvadoras Sobralis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Man labai patiko Salvadoras Sobralis. Jis leido suprasti, kad „Eurovizijoje“ gali būti kitoks. Jis galbūt pralaužė tuos ledus būti kitokiu, parodė, kad keistumas yra gerai“, – sakė grupės lyderis V. Valiukevičius.

Jis papasakojo ir tai, iš kur kilo jau firminiu tapęs judesys virš galvos. Pasirodo, kad Vaidotas dar 2017-aisiais nusiskuto galvą plikai, o kadangi šis reikalas jam buvo naujas, ėmė ieškoti būdu, kaip sužaisti su nauja šukuosena ir rankomis aplink galvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų