REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
95
KaYra (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Šį antradienio vakarą sostinėje filmuojamas pirmasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų pusfinalis, kuriame dėl geriausiųjų vardo kovos net 9 atlikėjai.

95

Šį antradienio vakarą sostinėje filmuojamas pirmasis nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų pusfinalis, kuriame dėl geriausiųjų vardo kovos net 9 atlikėjai.

REKLAMA

Televizijos žiūrovai pusfinalį savo ekranuose išvys jau šį šeštadienį.

Šįkart nacionalinės „Eurovizijos“ atrankų scenoje pasirodė šie atlikėjai: KaYra, Viktorija Miškūnaitė, Baltos varnos, Rūta Loop, Gabrielius Vagelis, „The Roop“, Kristina Jure, Alen Chicco ir Aistė Pilvelytė.

Šių metų laidų vedėjais tapo Gabrielė Martirosian ir Giedrius Masalskis, o papildomao atlikėjus po pasirodymų kalbina dainininkė, kuri taip pat išbandė savo laimę „Eurovizijoje“, Ieva Zasimauskaitė.

Komisijos kėdes užėmė muzikologas Ramūnas Zilnys, dainininkas Andrius Mamontovas, dainininkės Monika Linkytė ir Giedrė Kilčiauskienė, koncentrų organizatorius Vaidas Stackevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis pusfinalis įvyks kitą šeštadienį, o vasario 15-ąją nugriaudės didysis finalas. Jo metu pasirodys 8 atlikėjai, tačiau tik vienas iš jų taps laiminguoju, kuris atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse.

REKLAMA

Pirmoji pusfinalyje pasirodė atlikėja KaYra, kuri šio pasirodymo metu kardinaliai pakeitė savo įvaizdį. Jei anksčiau kartu su savo šokėjomis mergina vilkėjo rožinės spalvos kombinezonais, šįkart KaYra pasirodė vilkėdama baltos spalvos kostiumą, o veidą buvo išsidažiusi taip, kaip rudenį itin populiariame filme „Džokeris“ pagrindinį vaidmenį sukūręs Joaquin’as Phoenix’as.

Vėliau I. Zasimauskaitės kalbinta KaYra susigraudino ir apsipylė ašaromis. Dainininkei KaYa pasakojo, kad taip nutiko dėl to, jog ji itin įsijautė į klouno vaidmenį: „Baisu, kaip dažnai mes kartais slepiamės po tais savo personažais.“ Vėliau ji pridėjo, kad norėtų, jog pasaulis išgirstų jos dainą ir nustotų apsimetinėti tuo, kuo nėra. 

Tiesa, pokyčių pateikė ir kiti pusfinalio dalyviai. Pavyzdžiui, operos solistė Viktorija Miškūnaitė, anksčiau kritikuota dėl ne itin kokybiškos anglų kalbos tarties, šįkart uždainavo jau ir lietuviškai.

Visas filmavimo akimirkas galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų