REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Žiaurus šuniuko likimas (nuotr. facebook.com)

Socialinius tinklus pasiekė žiauri žinia, jog garsus nuomonės formuotojas bei reklamos projektų vadovas – Paulius Balčiukynas – nederamai pasielgė su augintiniu, tačiau savo ruožtu jis šiuos kaltinimus neigia ir pateikė savo versiją. 

5

Socialinius tinklus pasiekė žiauri žinia, jog garsus nuomonės formuotojas bei reklamos projektų vadovas – Paulius Balčiukynas – nederamai pasielgė su augintiniu, tačiau savo ruožtu jis šiuos kaltinimus neigia ir pateikė savo versiją. 

REKLAMA

Jauna mergina – Kristina Urbonaitė – papasakojo, jog buvo pasiėmusi šuniuką laikinai globai, kurį pavadino – Boltu. Ji prižiūrėjo mažyli tol, kol jis buvo silpnas. Kai šuniukui jau buvo geriau, ji surado kitą šeimininką  – Paulių. Šis iš pradžių rūpinosi mažyliu, tačiau netikėtai ją pasiekė liūdna žinia.

 

Kristina pasakoja, jog viskas prasidėjo dar 2017 metais, kuomet ji priglaudė šuniuką laikinai globai. Jis buvo bejėgis, silpnas, vos mėnesio amžiaus. „Nebuvo paprasta ir lengva ant kojų pastatyti įbaugintą ir nualintą šuniuką, tačiau pavyko, nes nuoširdi meilė ir rūpestis gelbėja net ir tuos, kuriems fortūna nusisuka nuo pirmų gyvenimo akimirkų prie to prisidejo VšĮ „SOS gyvūnai“, – rašo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau šuniukas atgavo jėgas – pasveiko, tad ji nusprendė surasti kitą šeimininką. Ji manė, jog Boltui geriausia bus augti vyriškoje kompanijoje. Todėl ji atidavė šunį auginti Pauliui. Iš pradžių viskas buvo gerai: vyras dažnai dalindavosi nuotraukomis su šuniuku socialiniuose tinkluose. „Su mielu noru rinko dėmesį pabrėždamas savo didvyrišką poelgį priimti šuniuką iš prieglaudos po savo sparnu. Paulius dalinosi savo meile jam su kitais ir su mielu noru gaudė komplimentus, ir pagyras iš savo sekėjų socialiniuose tinkluose“, – toliau pasakoja ji.

REKLAMA

Ilgainiui mergina sunerimo, nes nebematydavo Pauliaus bei Bolto nuotraukų socialiniuose tinkluose, jis neviešindavo šuniuko kadrų. „Jis taip pat nustojo domėtis šuns priežiūros detalėmis, ką iki tol darė gana aktyviai ir dažnai. Pasiteiravus, kaip sekasi ir kaip laikosi Boltas, gavau atsakymą, kad jis pas tėvus, nes Paulius nebeturi laiko, užsiėmęs, daug reikalų“, – pasakoja istoriją toliau.

Galiausiai ši istorija sulaukė fiasko. Šuniukas buvo rastas bejėgis, su blusomis bei erkėmis. Kadangi šuniukas turėjo čipą, tad jis buvo lengvai rastas Alytuje. „Bolto čipas vis dar buvo registruotas SOS gyvūnų vardu, todėl mane greitai pasiekė ši informacija.“

REKLAMA
REKLAMA

Šis skambutis ne juokais supykdė merginą, tad ji iš karto paskambino pačiam Pauliui. „Per didelio susirūpinimo neišreiškė. Pasakė, kad šuo pabėgo iš tėvų, jo neva ieškota, bet nerasta. Taip pat pasakė, kad šuo yra našta ir jis nebereikalingas. Gal neberenka laikų ir nebe atneša socialinių tinklų didvyriui Pauliau pakankamai dėmesio, kuriuo paglostoma savimeilė?“, – mąsto ji

Ji taip pat pabrėžia, kad toks neetiškas elgesys su gyvūnais yra žemo lygio. „Žinoma, kad nėra jokio didvyrio. Taip elgtis nėra nei didinga, nei vyriška. Naudotis gyvybe, kuri nuo gimimo jautėsi nereikalinga ir nemylima tam, kad susirinkti norimą dėmesį ir vėliau išmesti šuniuką ten pat iš kur ištraukti jį prireikė daugybės pastangų ir noro - žema ir gyvuliška, todėl pavadinčiau Paulių žemgyviu, o ne didvyriu“, – pasipiktinusi rašo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų ir pramogų portalui tv3.lt Paulius sako, kad tai yra visiškai kitaip. „Aš labai trumpai pakomentuosiu, kad nuo rugpjūčio mėnesio mano Boltas gyvena pas mano tėvus, kadangi aš daug keliavau. Apie šį įvykį aš pats sužinojau prieš kelias dienas iš Kristinos. Man buvo šokas, nes mano tėvai man sakė, kad Boltas yra labai laimingas pas juos.

Kadangi pas mano tėvus yra sodyba, tai jam labai faina ir panašiai. Aš visus 9 mėnesius neturėjau jokios informacijos, kaip ten ir kas vyksta. Tėvai man sakė, kad jie Alytuje vaikščiojo su Boltu ir šuo pabėgo. Visus šiuos mėnesiu jis buvo pas juos“, – apie šią istoriją kalba Paulius.

Toks Pauliaus komentaras papiktino merginą ir ji portalui papasakojo, jog norint pasiimti šuniuką iš prieglaudos – būtina pasirašyti sutartį. „Buvo pasirašyta sutartis su pačiu Pauliumi. Joje nurodyta, kad norint perduoti globoti gyvūną kitam asmeniui, reikia informuoti „SOS gyvūnai“, jis to nepadarė. Čia nėra pasiteisinimas, kad pats nieko nežinojo apie šunį“, – kalba Kristina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų