REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vėsos į Lietuvą atkeliauja šiltesni orai ir žiupsnis kritulių.

Po vėsos į Lietuvą atkeliauja šiltesni orai ir žiupsnis kritulių.

REKLAMA

Artimiausią naktį debesuotumas Lietuvoje bus nepastovus – iš pradžių menkas, bus didelių pragiedrėjimų, bet vėliau didės. Iš tų vis storėjančių debesų vietomis sulauksime negausių kritulių – vyraus negausus lietus, bet neturėtų nustebinti ir viena kita šlapia snaigė. Vėjas šiaurės rytų, nesmarkus.

Antradienį debesuotumas keisis atvirkščia tvarka – iš pradžių bus didelis, bet vėliau debesys sklaidysis, sugrįš ir saulėtas dangus. Kaip ir naktį, vietomis bus kritulių – vyraus negausus lietus, bet šlapios snaigės irgi galimos.

„Kitaip tariant, artimiausią parą orai bus permainingi. Naktį debesuotumas didės, dieną – mažės. Kartu su storesniais debesimis naktį atkeliaus ir dieną pasitrauks negausūs krituliai, kurie pasirodys tik vietomis. Vyraus lietus, galimos ir šlapios snaigės. Naktį menkas šaltukas pietuose, kitur menka šiluma, dieną nušvitus saulei šils iki 13–14, prie jūros bus apie 10 laipsnių šilumos", – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

Trečiadienį ir ketvirtadienį nei lietaus, nei kitokių kritulių jau nebus, sugrįš sausi, dienomis saulėti orai.

Naktimis oro temperatūra dar bus apie 0 laipsnių ar vos aukštesnė, bet dienomis šils iki 15–16, ketvirtadienį vietomis ir 17–18 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų