REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Profesorius Vytautas Landsbergis (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Profesorius Vytautas Landsbergis kalbėdamas apie koronavirusą sako, kad išmėginimas Lietuvai dar tik ateina – dar ne kulminacija. Jis kritikavo, kad dabartinė valdžia ne viską padarė, kad pasiruoštų antrajai bangai.

18

Profesorius Vytautas Landsbergis kalbėdamas apie koronavirusą sako, kad išmėginimas Lietuvai dar tik ateina – dar ne kulminacija. Jis kritikavo, kad dabartinė valdžia ne viską padarė, kad pasiruoštų antrajai bangai.

REKLAMA

„Sako, kad valdžia kai ko nepadarė, nepasiruošė šiai naujai bangai. Tegul ten jie tarpusavyje aiškinasi ir daro, ką gali, kad kuo lengviau praeitume tą išmėginimą.

Tas išmėginimas dar ateina – dar ne kulminacija“, – po balsavimo antrajame rinkimų ture sakė V. Landsbergis.

Pasiteiravus, ką jis įvardintų kulminacija, profesorius atsakė, kad „nesinori galvoti apie lovų trūkumą“.

Paklaustas už ką balsavo antrajame rinkimų ture, V. Landsbergis atsakė savo balsą atidavęs už nemeluojančią ir neagresyvią Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Už nemeluojančią, labai norėčiau. Už neagresyvią, nepuldinėjančią viens kito Lietuvą“, – po balsavimo sakė profesorius.

Pasak V. Landsbergio, naudingesnė Lietuvai būtų ta koalicija, kurioje būtų mažiau melagių arba visai jų nebūtų. 

REKLAMA

„Kur būtų mažiau melagių arba visai nebūtų“, – kalbėjo V. Landsbergis.

Apie galimą koaliciją ir Seimo rinkimų pirmojo turo rezultatus V. Landsbergis nekalbėjo.

„Aš nesu nuotaikų tyrinėtojas, tai jūs tyrinėjat, jūs galit pasakyt man – būtų labai įdomu, jeigu pasakytumėt“, – kalbėjo V. Landsbergis.

Seimo rinkimų antrasis turas vyks spalio 25 dieną.

Sekmadienį V. Landsbergis minėjo 88-ąją sukaktį

Primename, kad sekmadienį profesorius Vytautas Landsbergis minėjo 88-ąją sukaktį. Šia proga jis sulaukė gausių sveikinimų. „Ąžuoliuko“ choras sveikino profesorių V. Landsbergį prie jo namų, linkėjo ilgų metų ir daug sveikatos. O profesorius tarė jautrius žodžius.

REKLAMA
REKLAMA

„Mielieji žmonės gal prieš aštuonerius ar kiek metų man pasodino šitą ąžuolą. Jums įpareigojimas, kai manęs jau nebus – prižiūrėkit, kad neateitų jokie tvarkytojai medžio kirsti. Susitariam?“, – į susirinkusius kreipėsi profesorius V. Landsbergis ir dėkojo atėjusiems jį pasveikinti.

Profesorius teigė, kad jį pradžiugino sveikinimai: „Sugalvojau, kaip šitą gimtadienį įvardinti: du kringeliai, dvi aštuoniukės“.

Pasiteiravus, kaip jaučiasi, jis atsakė, kad gerai: „Išsimiegojau, pavalgiau. Gera kompanija, kaip jaustis?“, –  atsakė profesorius.

Žiūrėkite sveikinimą V. Landsbergiui:

Profesoriui šiandien paskutinė diena saviizoliacijoje.

„Dirbau namuose nuotoliniu būdu. Su savimi – ne nuotoliniu, visada aš arti prie savęs. Bet su visais šitais šurmuliais – nuotoliniu. Būsim dar ir pabūsim“, – kalbėjo V. Landsbergis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų