REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šaltibarščiai su ledukais – 100% atgaiva. Parėjusi iš miesto, puoliau gaminti šaltibarščius, tai greičiausias ir lengviausiai pagaminamas patiekalas alkiui ir troškuliui numalšinti. Žinoma, šaltibarščiai skaniausi yra šalti, bet nelabai turėjau laiko laukti kada jie šaldytuve gerai atvės, todėl ekspromtu sumąsčiau juos atvėsinti ledukais! Beje, valgydama dar įsimečiau ir krapų, šaldytų ledukų formelėse. Patikėkit, bet atgaiva 100%. Gardu, gaivu, o svarbiausia, kad sugaišau vos kelias minutes“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė.

Šaltibarščiai su ledukais – 100% atgaiva. Parėjusi iš miesto, puoliau gaminti šaltibarščius, tai greičiausias ir lengviausiai pagaminamas patiekalas alkiui ir troškuliui numalšinti. Žinoma, šaltibarščiai skaniausi yra šalti, bet nelabai turėjau laiko laukti kada jie šaldytuve gerai atvės, todėl ekspromtu sumąsčiau juos atvėsinti ledukais! Beje, valgydama dar įsimečiau ir krapų, šaldytų ledukų formelėse. Patikėkit, bet atgaiva 100%. Gardu, gaivu, o svarbiausia, kad sugaišau vos kelias minutes“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė.

REKLAMA

„Šaltibarščius tikrai mokate gaminti, net nežinau ar reikalingas receptas Vistik dalinuosi receptu, nes tikrai žinau, kad mano sekėjų tarpe yra ir jaunų šeimininkučių, kurioms galbūt jis pravers“, – sako ji.

Gaivių šaltibarščių receptas

Jums reikės:

2 l šaltibarščių kefyro, 200 ml natūralaus jogurto (nebūtina), 0.5 kg virtų/tarkuotų burokėlių, 2–3 agurkų, svogūnų laiškų, šviežių krapų, persilado, druskos, ledukų.

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėjau tarkuotus burokėlius, smulkiai pjaustytus agurkus, krapus, svogūnų laiškus.

Supyliau kefyrą, jogurtą, pagardinau persiladu, druska ir išmaišiau.

Prieš patiekiant, atskirai į dubenėlį sudėjau kelis ledukus ir kietai virto pjaustyto kiaušinio.

Šaltinis: „Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų