REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė.

„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; keli lauro lapeliai; keli juodieji pipirai.

Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos.

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų