REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pusryčiams, priešpiečiams, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiavimui – superinis variantas“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Pusryčiams, priešpiečiams, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiavimui – superinis variantas“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

2 sumuštiniams: 6 lengvai paskrudintų forminės duonos riekelių; 3 kietai virtų kiaušinių; 1 v.š. majonezo (ir papildomai aptepimui); 1 a.š. Dižono garstyčių; 4 didelių riekelių saliamo dešros; 2 marinuotų agurkų; 2 aisbergo salotos lapų; druskos, juodųjų pipirų, šviežių krapų;

Kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais ir dubenyje sumaišykite su majonezu, garstyčiomis, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir įberkite žiupsnelį šviežių krapų.

Imkite duonos riekelę – uždėkite kiaušinio masę, tuomet vėl duonos riekelę – jos viršų lengvai aptepkite majonezu, dėkite salotos lapą, saliamo dešrą (ar kita mėgstamą mėsos gaminį), išilgai perpjautą agurką į keturias dalis ir uždėkite vėl duonos riekelę pateptą majonezu. Tą patį pakartokite darydami kitą sumuštinį. Lengvai prispauskite, perpjaukite ir valgykite. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų