REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti, ką pagaminsite. Jeigu nenorite užsibūti virtuvėje ir kuo greičiau pagaminti valgyti sau ir šeimai, imkitės karštų sumuštinių. 

Pats metas pagalvoti, ką pagaminsite. Jeigu nenorite užsibūti virtuvėje ir kuo greičiau pagaminti valgyti sau ir šeimai, imkitės karštų sumuštinių. 

REKLAMA

Tai gana lengvai pagaminami sumuštinukai, kurių skonis nepaliks abejingų. Receptas išties senas, einantis iš kartų į kartas, sako tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. 

Sumuštiniai skanūs tiek karšti, tiek šalti.

Reikės:

Baltos forminės duonos, fermentinio sūrio, dešros, pomidorų padažo, kiaušinio, pieno, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Duonos riekeles ( iš vienos pusės ) sutepiau pomidorų padažu. Ant suteptos duonos riekelės uždėjau dešros, sūrio ir ant viršaus uždėjau kitą duonos riekelę.

Taip paruoštis sumuštinius mirkiau kiaušinio / pieno plakinyje ir kepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sumuštinius apkepiau iš abiejų pusių. Štai ir viskas. Sumuštiniai paruošti.

Recepto šaltinis: Gamink su Audrone 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų