REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Perspėja tris Zodiako ženklus: šis sekmadienis gali baigtis itin liūdnai

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Kovo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jums norėsis komforto, grožio savo aplinkoje. Tikriausiai rinksitės pirkinius, reikalingus namams ar asmeniniam įvaizdžiui.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Šiandien visą dieną būsite emocionalūs, jausmingi. Tikėtina, kad pavyks sutvarkyti gana sudėtingą reikalą, originaliai pasireikšti. Tačiau jums itin reikės jausti artimų ir mylimų žmonių palaikymą.

REKLAMA

Dvyniai

Jums stigs platesnio požiūrio įvairias situacijas. Tikėtinas emocinis stresas. Galbūt norėsis kažkam kibti į atlapus, bet akivaizdu, kad taip problemų neišspręsite arba patys gausite į kailį.

Vėžys

Regis, romantiški jausmai liks nerealizuoti arba taip realizuoti, kad sulauksite pavydo scenos ar santykių aiškinimosi. Vertėtų labiau kontroliuoti savo elgesį, kalbą. Vakare be reikalo galite užsipulti vaikus.

Liūtas

Gana dalykiška diena. Galbūt kils minčių, susijusių su naujomis investicijomis, veiklos permainomis. Tačiau gali varginti prasta savijauta, nepaaiškinamas nerimas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Tikriausiai teks draskytis tarp įvairių asmeninių poreikių ir pagundų. Ūmiais pareiškimais ir poelgiais galite susigadinti savo įvaizdį dominančio asmens akyse. Arba kaip tik jis jus nemaloniai šokiruos ir nuvils.

Svarstyklės

Gali pasikeisti jūsų požiūris į pažįstamą asmenį, ypač jei jis jums yra skolingas arba galėtų suteikti paskolą. Apskritai, būsite gana nedraugiškai nusiteikę aplinkinių atžvilgiu, įtarūs, pavydūs.

Skorpionas

Diena bus gana turininga. Galbūt teks ruoštis kokiai nors kalbai ar prezentacijai, bendrauti su užsieniečiais arba vykti į kelionę. Tai, ką šiandien sužinosite, suteiks peno apmąstymams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Dalykiška, įtempta diena. Pokalbiai, informacija kels susirūpinimą. Regis, būsite nusiteikę ryžtingai ar netgi karingai. Galimi kivirčai su moterimis, ypač jeigu jos bandys demonstruoti valdingumą. Pasireikš emociniai ir virškinimo sutrikimai.

Ožiaragis

Bendravimo nesklandumus, kurių pasitaikys, galima įveikti draugiškai, o galbūt ir dėl kažko atsiprašius, pamaloninus maža dovanėle. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, nemanipuliuokite jų psichika, nes patys nukentėsite.

Vandenis

Galbūt užplūs vienišumo jausmas, nenoras bendrauti ir ką nors konkretaus veikti. Galite matyti slaptus priešus ir kliūtis netgi ten, kur jų visiškai nėra. Rūpinkitės savo sveikata, mityba.

Žuvys

Nuotaikos bus gana prieštaringos. Jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Bus nevengiama ginčytis, kritikuoti, o vakare galima sulaukti ir agresijos apraiškų, pavojingų avarinių situacijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų